Last news in Fakti

13 Март, 2018 16:59 17 086 8

Семейство си купи кола, собственикът й я обяви за открадната

  • сделка-
  • кола

Полицията във Видин разследва мистериозна сделка с кола, съобщи BulNews.bg.
На 12 март в 15 часа жител на село Средогрив сигнализирал в районното управление в Белоградчик, че лекият му автомобил „Мицубиши” е откраднат.

Униформените незабавно предприели разследване и започнали да издирват колата. Малко по-късно тя била намерена паркирана пред частен дом в Чупрене.

Обитателите на имота – мъж и жена, били разпитани от служителите на реда. Те останали изненадани от обвиненията и заявили, че купили превозното средство на изплащане, без договор.

Автомобилът е предаден доброволно на разследващия орган. Работата по случая продължава, образувано е досъдебно производство.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 JEEP

    76 1 Отговор
    Така става като спестиш някой лев от нотариуса.
    И аз им се дразня на високите такси, но и без тях резултатът е на лице.
  • 2 Я изкарай Гано

    19 8 Отговор
    Не може в Чупрене да немат некоя голема манара, па ако ще ръждясала да е. И кози крак става, в краен случай кирка (щото е тежка, по трудна е за работа, затова на последно място). МВР няма смисъл, за тях престъпност във видинско няма, пък и сега едни хубави хвърчила имат да пускат за първа пролет, Лазарки ще бъдат с кошнички, заети са!
  • 3 Този

    13 3 Отговор
    Човек го е страх да ходи при нотариуси
  • 4 Манго Джери

    25 1 Отговор
    Сигански рабути,батее...
  • 5 Не са платили вноската!!!

    2 0 Отговор
    Значи аз така продадох две коли, сега продавам още две, новите собственици си карат колите и си плащат вноските по 220лв на месец в продължение на няколко години и съм им казал, че ако не се плати 3дни след уговорената датата се обаждам в полицията и обявявам колата за открадната, хората са доволни няма проблеми и всеки ден ми звънят желаещи за коли, но това не ми е бизнеса и затова им отказвам.

    Коментиран от #6, #7

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Интересно

    4 1 Отговор

    До коментар #5 от "Не са платили вноската!!!":

    А какво пречи след като ти платят цялата кола, ти пак да я обявиш открадната. Лапни шарани си намерил.
  • 8 незнайко

    1 0 Отговор
    Все още има глупави хора по "селата". Изкарват пари с труд и не знаят какво да ги правят !!!