19 Март, 2018 12:16 9 863 3

Поредна огнена вендета срещу бизнесмен

  • вендета-
  • бизнесмен-
  • пожар-
  • мантарлиев

Тази нощ около 03 часа е пламнал пожар в едно от халетата на бизнесмена С. Мантарлиев в петричкото село Марикостиново, предаде struma.com. Пожарът е тръгнал от задната част на новоизграденото хале, в което се е помещавал цех за мебели.

Наемателят на помещението е гръцка фирма, която преди време е била съдружник на известния в петричко производител на мебели и бивш съпруг на бизнес дамата Цветелина Бишарова, Илия Гумас.

Миналата година той бе обект на улична вендета няколкократно. Две от колите му бяха опожарени пред дома му. Миналата година през април умишлено бе опожарен склад за целулоза и хартия, собственост на Мантарлиев и фирмата му "Мантар". Тогава щетите бяха огромни. Няколко халета бяха погълнати от огнения ад. И до днес не е ясно кой предизвика този пожар.

И днес разследващите органи работят по версията за умишлено опожаряване, тъй като пламъците са тръгвали в близост до входната врата на помещението.

Работата по случая продължава.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 само главни букви

    20 0 Отговор
    много от гръцките бизнесмени в Гърция сами си палят обектите,като им закъса бизнеса,разбира след като предвидливо са ги застраховали,

    Коментиран от #2

  • 2 Моамар

    12 0 Отговор

    До коментар #1 от "само главни букви":

    В БГ често се случва старите кучета в даден бизнес да не допускат нови играчи, а този грък е захванал няколко бизнеса, щом и преди е закачан вероятно са същите които полицията не е разследвала, щото ако разследваш петричани ще ги хванеш, сега камери има навсякъде
  • 3 Ivan

    7 1 Отговор
    Не си е платил. Рекета върви с пълна сила.