Last news in Fakti

20 Март, 2018 09:24 41 194 17

По-малко от 4 години затвор за травестит, блудствал с дете

  • травестит-
  • благовест молев

Делото срещу Благовест Молев се проточи половин година

По-малко от 4 години затвор за травестит, блудствал с дете - 1
Снимка: Facebook

3,8 години затвор при първоначален общ режим получи Благовест Молев, подвизаващ се като травестит с името Аксиния. Срещу Молев имаше три обвинения от прокуратурата за блудство с малолетен, заплаха за убийство и увреждане на чуждо имущество. Делото срещу травестита продължи близо 6 месеца, като през това време той бе в ареста с мярка за неотклонение „задържане под стража”.

Той бе признат за виновен за това, че е извършил действие с цел да възбуди и удовлетвори полово желание без съвкупление по отношение на лице, ненавършило 14-годишна възраст, предаде TrafficNews. Действията на Молев били извършени пред входа му на бул. „Никола Вапцаров”.

Молев бе признат за виновен и за заплаха за убийство срещу съседка. След скандал във входа, той изритал няколко пъти вратата на апартамента ѝ, счупил звънеца и отправил следните заплашителни изрази към жената: „Ей, този път ще те убия, ще те размажа“, „Сега влизам, никой няма да може да те спаси“ и др.

За случая бил подаден сигнал в 1 РУ на МВР-Пловдив. На място пристигнали полицейски служители, които констатирали счупения звънец и заварили жената, която живеела в апартамента, силно разстроена от действията на обвиняемия. Те позвънили на вратата на Молев, като той излязъл от жилището си, облечен с булчинска рокля, след което бил арестуван.

Молев е зад решетките от октомври 2016 година. Престоят му в ареста ще бъде приспаднат от общата присъда, която бе постановена от магистратите. Той може да обжалва присъдата в Окръжен съд – Пловдив.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бесен Язовец

    7 15 Отговор
    Тоя има руското знаме у тях. Горд русофил!

    Коментиран от #3

  • 2 Пеньо

    26 0 Отговор
    Поредната гнусна история! Така е, като не ги лекуват тези болни хора.
  • 3 Гост

    25 1 Отговор

    До коментар #1 от "Бесен Язовец":

    Явно си му ходил на гости щом знаеш какво знаме има.

    Коментиран от #4

  • 4 Бесен Язовец

    6 11 Отговор

    До коментар #3 от "Гост":

    Да ходил съм? Прожшем? С моят приятел Kcaniba често му гостуваме и тримата заедно споделяме любофта си към всичко руско и православно! Да живее Путин нашиат президент!
  • 5 съсед

    15 0 Отговор
    Не е зле да знаете, че родения на 8.12.1987 г. , вече 30-годишен травестит-профил Благовест Георгиев Молев от бул. Н.Вапцаров 126, вх.Б, ет.4, ап.8 не беше успял да убие никого до 21 октомври 2016 г. единствено благодарение на бързата реакция на съседите му от входа му от ет.1 и ет.2, но най-вече благодарение на полицаите от Първо РПУ на МВР-Пловдив!
    Това засекретено дело НОХД № 5269/2017 на Районен съд-Пловдив е доста закъсняло, това е 20-годишен тормоз над съседите му във вх.Б от малкото идиотче Благовестчо, което идиотче се превърна в голям идиот, в завършен професионален, закоравял лъжлив престъпник, проституиращ сексуален извратеняк, вечно просещ пари и цигари индивид, педофил, крадец, варварин, вандал, хулиган, садист!
    За кротката му, възпитана и мълчалива съседката: тя успя по чудо да остане жива след многократно хвърляне по нея от ет.4 пред входа или в самия вход на камъни, стъклени буркани, бутилки, пепелници, чаши, столове и други твърди предмети при почти всеки опит да се прибере или да излезе от жилището си!
    Съседката му преживя безкрайни заливания с кофи вода от ет.4 при почти всеки опит да се прибере или да излезе от жилището си! След многократни нощни опити да проникне в жилището й, кога през вратата, кога през прозорците, кога през терасите й, на 21 октомври 2016 г. обезумелият Благовест успя да изкърти касата на вратата на жилището й! Едва ли е искал да влезе у тях с цел да почерпи жената с кафенце. Разхвъ
  • 6 съсед

    9 0 Отговор
    Съседката му преживя безкрайни заливания с кофи вода от ет.4 при почти всеки опит да се прибере или да излезе от жилището си! След многократни нощни опити да проникне в жилището й, кога през вратата, кога през прозорците, кога през терасите й, на 21 октомври 2016 г. обезумелият Благовест успя да изкърти касата на вратата на жилището й! Едва ли е искал да влезе у тях с цел да почерпи жената с кафенце. Разхвърчаха се не само здраво закрепените два синджира, а и допълнително монтираната секретна брава-резе. Само секунди ако беше закъснял патрула на Първо РПУ на МВР, съседката му щеше да е мъртва! На 21 октомври 2016 всъщност имаше неуспешен опит за убийство на свидетелката на незавършения опит на Благовест за сексуална гавра блудство с дете на 13 юли 2016 г.
    Апартаментът му отдавна беше превърнат в сборище на дръзки организирани крадци, подпалвачи, биячи, свръх извратени, безобразно нагли, алкохолизирани, пропаднали наркомани, бездомници, включително и на такива от ромски произход, сборище на дръзки нападатели на деца и възрастни кога с цел задоволяване на садистичните им сексуални нужди, кога с цел заразяване със СПИН и други венерически болести, кога с цел кражба, кога с цел ей така за кеф.
    Травестита и гостуващите му бандюги бяха обсебили района, входа, стълбите и площадките във входа до такава степен, че съседите му излизаха и се прибираха в апартаментите си на прибежки със страх да не бъдат нападнати, пребити, изнасилени, за
  • 7 съсед

    9 0 Отговор
    Травестита и гостуващите му бандюги бяха обсебили района, входа, стълбите и площадките във входа до такава степен, че съседите му излизаха и се прибираха в апартаментите си на прибежки със страх да не бъдат нападнати, пребити, изнасилени, заляти с всевъзможни течности, уцелени от хвърлените по тях камъни, стъкла, тухли и какво ли не!
    Съседите на травестита бяха като опитни мишки на мушката на хладнокръвен садист и компания от изроди!
    Бандата на травестита се забавляваше с извършване на кражби и палежи в района, с нападения в гръб на колоездачи и разхождащи се самостоятелно хора, с безкрайни маймунски катерения по стените, терасите, климатиците, прозорците на блока и от към страната на входа, и от към астмата към булеварда.
  • 8 съсед

    8 0 Отговор
    Травеститът и компанията му от изроди се забавляваха предимно нощем с хвърляне на камъни, стъкла, тухли и какво ли не по съседите и минаващите покрай района на бул.Никола Вапцаров 126, вх.Б,ет.4,ап.8. , по колите и по жилищата им, с палежи, наводнения, оргии, шумни алкохолни и наркомански купони с повръщане, хвърляне на боклуци, уриниране, побоища, плюене по вратите на съседите, мазане с изпражнения и прочие садистични и сексуално извратени упражнения във и около входа.
    Травеститът лукаво и по тарикатски заговаряше не само възрастни подпийнали мъже, но и младежи, и деца по парковете, автобусните спирки, интернет залите, кафенета, училищата и т.н. като умело ги прилъгва да гостуват в бардака му, където обаче те често си тръгват ограбени, унизени, пребити, заразени със СПИН и редица венерически болести!
  • 9 съсед

    9 0 Отговор
    Нощем травеститът често се забавляваше във входа като троши крушките, звъни на съседите си, блъскаше по вратите им, крещи, чекнеше се и гъзурчеше чисто гол или по сутиен, от който обичаше демонстративно да вади нож с криви гримаси и знаци, че ще ги заколи и подобни артистични садистични шоу програми.
    Предимно нощем, но и денем травеститът обикаляше района да проституира, да проси пари или цигари, заговаряше и предлагаше секс и не само секс услуги на подпийнали възрастни мъже и на младежи.
    Всеки, който не му дадеше пари или цигари, всеки, който се опитваше културно да отхвърли опитите му за контакт или го подмине с мълчание, автоматично се превръща в негов враг! Развихряше се в геометрична прогресия мъжката сила на травестита, съчетана с женска злоба.
  • 10 съсед

    8 0 Отговор
    С годините армията от ограбените и недоволните от сексуалните му проститутски услуги негови клиенти се увеличи, зачестиха побоищата, ваденето на ножове и скандали между Благовест и клиентите му, стигна се и до стрелби!
    Благодарение на бързата реакция на полицаите от Първо РПУ на МВР нямаше убити съседи от травестита и компанията му от изроди! След задържането му под стража на 21.10.2016 в района цари мир и спокойствие! Живи и здрави да сте, скъпи полицаи!
    Благодарим и на всички от Пети наказателен състав на Районен съд-П-в, на прокурор Васил Янев , на съдия Славова-Милева и на всички, които работиха усилено по дело НОХД 5269/2017 г. , завършило с осъдителна присъда от 3 г. и 8 м. затвор за 20 годишния тормоз над съседите и съседчетата му!
  • 11 коки

    12 0 Отговор
    В този блок толкова ли няма мъже да го хванат този посерко и да го повалят в катран и пера
  • 12 коки

    8 0 Отговор
    повалят да се чете овалят
  • 13 Ромул

    11 0 Отговор
    Тази снимка трябваше отдавна да бъде, на скръбна вест!!!Виновни са си хората, които са търпяли това третополово.Сега с новите им права и свободи какво ли ще бъде?????
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 НОХД 5269

    2 0 Отговор
    Не искаме да ни замерят с камъни, бутилки, буркани, не искаме да ни заливат с вода и всякакви гнусни течности, не искаме да гаврят сексуално с децата ни, не искаме да се опитват да ограбят нас или децата ни, не искаме да се опитват да ни оберат и да ни убият като се опитват всячески да проникнат в жилищата ни чрез катерене по фасадата, през терасите, през прозорците или през вратите ни! Не искаме входа ни да е свърталище на дръзки крадци, на повръщащи, пикаещи, дрогиращи се наркомани, алкохолици, бездомници, цигани и всякакви пропаднали типове! Искаме мир и спокойствие.
    Ако има нещо по-страшно да живееш в един вход с дръзки, сексуално извратени крадци, то е зловещото усещане дали ще успееш да позвъниш на 112, дали ще дойде веднага патрул на Първо РПУ и дали ще останеш жив!!! Отново с огромна благодарност към полицаите от Първо РПУ на МВР-Пловдив! И към Районен съд Пловдив за работата им по дело НОХД 5269/2017 г.
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.