Last news in Fakti

22 Март, 2018 16:14 3 941 14

Полиция и жандармерия в Розино след масов бой на цигани

  • побой-
  • цигани-
  • роми-
  • розино

В пловдивското село Розино е въведено полицейско присъствие след прекратено масово сбиване между две враждуващи ромски фамилии, съобщиха от ОД на МВР - Пловдив.

Около 9.30 часа тази сутрин е постъпил сигнал, че в центъра на село Розино възникнал скандал между две местни фамилии, които започнали да се замерват взаимно с камъни и стъклени бутилки.

Впоследствие участниците в конфликта се придвижили до крайната махала на селото, където продължили физическата саморазправа помежду си.

Незабавно към мястото били насочени екипи на РУ - Карлово, сектор "Специализирани полицейски сили" и жандармерията. В резултат на бързите им действия разрастването на масовото сбиване било предотвратено, без да има сериозни последици.

Нанесени са материални щети по една от къщите, а участник в боя е откаран в болница за прегледи.

До момента в районното управление са отведени четирима мъже. Възстановен е общественият ред в селото, обстановката е спокойна. Полицейските служители продължават работата по случая.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Защо защо защо ???

    37 0 Отговор
    ОСТАВЕТЕ ГИИИ

    Коментиран от #3

  • 2 толерантен

    23 1 Отговор
    Циганите, наред с макроикономическите кражби, обирите на монополите, чудовищната ни "право"охранителна система..., са един от основните инструменти на геноцида, който се провежда над българския народ.

    Само социалните помощи, които плащаме на ромите са 3.6млрд.. Заедно с детските, тока и водата, се заформят едни 5МЛРД. ГОДИШНО. Отделно "инвалидни".
    Безплатно медицинско обслужване, безплатно образование, тези домове за деца "без родители", щетите от престъпленията и издръжката им в затворите. Свързаните с тези престъпления разходи по полиция, прокуратура, съд. Опустошеното дребно селско стопанство. Имиджа, който ни изгражда тази пасмина в Европа и заради която ни отрязоха от Шенген. Така, като финансова равностойност циганите ни излизат едни 10МЛРД. ГОДИШНО.

    Затова и т.нар. "медии" на т.нар. "международна общност" са толкова загрижени за "правата" им У НАС, че бяха първа грижа, чак и на Килърито. Сега пък папата щял да идва за тях. Защото са много загрижени, да ни би ако българският народ отхвърли това бреме от врата си, да отложи окончателното си унищожение и виж пак оцелял. Затова и не ни пускаха в Шенген, щото ромите ще се разбягат по Европа и виж сме си взели малко въздух.

    Не, душко,соросоидта ще ви изритаме в америката. Там вече легализираха содомията и педофилията. Ред е некрофилите и канибалите да получат "граждански права". Тъй че богати възможности да ти излезе късмета да те вземат за булка в "свободния свят". И хоп, нашия демократ на първ
  • 3 Кутията на Пандора

    20 1 Отговор

    До коментар #1 от "Защо защо защо ???":

    Как да ги оставят ба нали държавата отглежда 1.000.000 ромски рожбички, трябва да пораснат и да станат закоравели крадци и биячи на нашите деца и родители
  • 4 Гост

    21 0 Отговор
    Напалм.
  • 5 народъ

    26 0 Отговор
    Ама че тъпа полиция!Защо не ги оставите да се изтрепат,бе!толкова ли са ви мили,че харчите държавни пари за тая сган?Или си пазите гласоподавателите?!
  • 6 Батко

    15 1 Отговор
    Нек се бият,нек се трепят,нека се унищожават.
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 О чаво

    3 7 Отговор
    Е случва се и при нас да се сбием, нормално е.Ама трайте бе хора още малко и ще ви поробим. Още малко!!!!!

    Коментиран от #13

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 ццц

    2 0 Отговор
    А знаете ли какви разходи има едно такова мероприятие?
  • 11 анализатори

    2 0 Отговор
    Голяма грешка на полицията-трябваше да ги обгради и остави да се бият докато остане само един
  • 12 ИВАН

    3 0 Отговор
    И кой ще плаща сега масрафа по тия коли, полицаи, гориво ... виновни няма ли ... Който е нарушил обществения ред - да си плаща, останалите хора какво сме виновни ?
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.