Last news in Fakti

22 Март, 2018 17:45 1 771 1

ГДБОП задържа млад педофил

  • гдбоп-
  • педофил

Акцията е на отдел „Киберпрестъпност“

ГДБОП задържа млад педофил - 1

Служители на ГДБОП задържаха мъж от с. Яхиново. Установено е, че 33-годишният Д. Т. е използвал различни фалшиви профили в социалната мрежа, чрез които е осъществявал целенасочени контакти с малолетни момичета. За целта той се представял за техен връстник.

По първоначални данни, след като спечелел доверието им, той ги склонявал да го наблюдават пред камера в реално време, докато осъществява извратените си сексуални желания – престъпление, за което в НК е предвидено наказание „лишаване от свобода“ до 5 години.

Мъжът е задържан в хода на проведена от служители на отдел „Киберпрестъпност“ – ГДБОП операция, реализирана под наблюдението на Районна прокуратура- Дупница. В операцията са участвали и колегите им от регионалното звено в Кюстендил.

Работата по документирането на престъпната дейност на задържания продължава.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хъво

    6 1 Отговор
    Кастрирайте един за да няма други