Last news in Fakti

23 Март, 2018 09:15 6 252 16

Откраднаха колата на столичанка, докато я чисти

  • люлин-
  • нападение-
  • кола

Жена от столичния квартал "Люлин" е била нападната, докато почиства колата си, а самото возило й е било отнето от двама непознати.

За случилото се разказва самата тя, описвайки историята си в социалните мрежи.

Публикуваме без редакторска намеса:

"Здравейте, съкварталници! Днес, на 22.03.2018 в 10:40 сутринта бях нападната в гръб от неизвестно за мен лице, докато почиствах автомобила си от сняг при работещ двигател пред блок в Люлин 2, в който живея. Бях повалена на земята, душена и удряна. Не помня как, но излязох от схватката, започнах да викам и подгоних нападателя. В този момент чух ръмжене от двигателя на автомобила ми, обърнах се и видях второ лице, което се опитва да потегли с колата. Затичах се, отворих дясната врата до шофьора, където беше чантата ми и голям чадър. Взех чантата и започнах да удрям непознатия с чадъра. Загасна му колата, той продължи с опитите си да я запали и тъй като тя има кик бутон на съединителя - трудно успя.

Въпреки всичките ми усилия, автомобилът ми беше отнет. В 10:48 звъннах на 112 и веднага ме свързаха с 9-то районно управление, издиктувах данните на автомобила си и след петнадесет минути ми върнаха обаждане, че автомобилът ми е намерен. Единият от нападателите, който караше колата, беше задържан. Разпознах го в районното управление, но другият още е в неизвестност. Искам да благодаря на екипа от 9-то районно управление “Люлин” за бързата намеса и откриване на извършителя и автомобила ми, защото в повечето случаи само хейтваме органите на реда, но аз днес получих истинска подкрепа от тях. Призивът ми е - никога не си почиствайте колите на запален двигател!"


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Боцко

    62 19 Отговор
    Това е боЙковизма !!!
    КРАЖБИ, РЕКЕТИ, ПОБОИЩА, УБИИСТВА !!!

    ЖАЛКА ДЪРЖАВА !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Коментиран от #4, #8

  • 2 Гербераси долни

    65 2 Отговор
    Един плюс за полицаите ,до скоро четях ме само къде се криели и какви глоби ще ни събират.
  • 3 Нямам Думи

    7 24 Отговор
    Хмм, линк към поста в социалната мрежа или просто не съществува такъв, а това е една измислена (платена) статия имаща за цел да направи реклама на 9-тп районно.
  • 4 Пешо

    22 25 Отговор

    До коментар #1 от "Боцко":

    А в Русия как е? Мир , спокойствие, прегръдки, целувки, усмивки. Там престъпността е нулева, благодарение на другаря Путин. Между впрочем , можеш да благодариш на нашите комунисти за създаването на мутризацията и мутрите в БГ, точно по руски модел.

    Коментиран от #5

  • 5 Боцко

    21 5 Отговор

    До коментар #4 от "Пешо":

    гроб Е ИСТИНСКОТО /// БКП /// !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 SAAB

    27 0 Отговор
    Не са НЕПОЗНАТИ ......напротив , познават ги и ги пазят в дебели папки ! Но понеже внасят вноски ,са оставени да работят !
  • 8 556

    8 15 Отговор

    До коментар #1 от "Боцко":

    Бойковизма не беше така преди да почнете на плюете по ЦЦ че бил посдслушвал и еди-какво си, беше топ ченге но вие предпочетохте това в момента, всъщност бяхте излъгани от враговете на ЦЦ които започнаха да го плюят по медиите и вие се включихте на тяхна страна

    Коментиран от #10, #13

  • 9 БАЙ ГАН4О

    10 3 Отговор
    Боцко много си прав а що се отнася за цц подслушвал е незаконно и за лични нужди иначе как ще открадне толкова апартаменти и то в София
  • 10 Petar1966

    15 3 Отговор

    До коментар #8 от "556":

    Какво топ ченге е Цв.Цв.,разнасяше папки в Изчислителния център на МВР.Син на шофьора на шефа на ДС Григор Шопов,значи "наще момче".
  • 11 dynamo

    7 0 Отговор
    Браво на полицаите! Бърза и успешна реакция.
  • 12 гост

    12 1 Отговор
    Е как няма да ги хванат ,те полицаите вече са на всеки 50 метра. Ние сме сигурно най малката държава с най голямата полиция в европа. Извадила е късмет , моята кола защо не я намериха. Платих си откупа и ми я върнаха , но тогава ми направи впечатление ,че бандитите бяха в течения на всички мой действия , кога точно съм подал сигнала по кое време . Те полицаите тогава сами ме посъветваха ако ми се обадят да си платя откупа ,че иначе за части ще отиде и няма да я намеря никога.
  • 13 Боцко

    8 1 Отговор

    До коментар #8 от "556":

    А за тоя цвъК цвъК не ми се коментира защото това е най големия БЛЮДОЛИЗЕЦ та да не кажа Г...ЛИЗЕЦ на БГ "политическата" сцена !
  • 14 ред

    0 0 Отговор
    Трябват железни закони и железни мини до края на живота.Празни приказки за борба с бандитите.
  • 15 ФактиБГ

    3 0 Отговор
    Кой знае коя е щом колата и си струва да се открадне сигурно не е жена на втория срещнат нищо чудно и че е била намерена след това. Също искам да попитам какво подяволите е "кик бутон на съединителя" щото и гугъл не знае

    Коментиран от #16

  • 16 Фен на БМВ

    0 0 Отговор

    До коментар #15 от "ФактиБГ":

    Новите коли палят само при натиснат съединител, може би това е имала предвид жената. Макар, че аз лично винаги паля с натиснат съединител. Кой знае какви пишман крадци са щом от една жена не са могли да откраднат запален автомобил.