Last news in Fakti

26 Март, 2018 15:01 4 789 9

Полицаи от 2 области и охранители гониха шофьор 85 километра

  • гонитба-
  • полицаи-
  • шофьор

Неправоспособен водач, опитал да осуети полицейска проверка, е бил преследван от патрули на две областни дирекции на МВР в продължение на 85 километра.

В събота сутринта полицаи от Областната дирекция на МВР в Стара Загора предприели проверка на лек автомобил „Ауди“ на територията на град Гурково.

Водачът не само не се подчинил на полицейското разпореждане, но увеличил скоростта и продължил движението си в посока Велико Търново. Навлизайки на територията на Областната дирекция на МВР – Велико Търново, униформените отново направили опит за проверка на автомобила, но водачът пак не изпълнил полицейското разпореждане.

Служители на Пътна полиция предприели преследване на автомобила, който навлязъл в областния град и се отправил към Русе. В село Куцина преследваният автомобил навлязъл в ниви и разбит кален път. Съдействие при преследването оказали служители на частна охранителна фирма с високопроходима техника.

Преследваното возило било открито затънало в калта в землището на търновското село Крушето, а в близост до него бил и водачът – 31-годишният М. А. от Плевен.

В хода на извършената проверка в автомобила е намерено шише с течност, която при полеви наркотест е реагирала на метадон. Мъжът обяснил, че той ползва субстанцията. Отказал е кръвна проба и е задържан за срок до 24 часа.

По случая е започнато досъдебно производство.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Morgoth

    15 8 Отговор
    Бре, един път и тия да се размърдат :)
    Браво, добра работа са свършили!
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 ГОСТ

    11 4 Отговор
    И какво като го хванаха!!!!

    Коментиран от #4, #5

  • 4 Метадона

    7 1 Отговор

    До коментар #3 от "ГОСТ":

    Пили са всички от Метадона и са играли хора после
  • 5 ДДД

    4 1 Отговор

    До коментар #3 от "ГОСТ":

    АМИ НИЩО ЧЕ Е ПО ЛЕСНО
  • 6 Gfg

    5 1 Отговор
    А охранителите спазвали ли са закона за движение по пътищата като са решили да помагат...

    Коментиран от #9

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 гост

    3 0 Отговор
    Че какви са тия смешници ,та ще им изпълнявам разпорежданията. Много ясно ,че няма да им спира . Някакъв смешник със власт ще ми дава наклон на оная работа и дава разпореждания , няма как да стане.
  • 9 аланкооолу

    1 0 Отговор

    До коментар #6 от "Gfg":

    Закона за движение по пътищата неважи в нивите ............