30 Март, 2018 14:35 2 227 6

Хванаха осъдения беглец Чикагото в Германия

  • венцислав ангелов-
  • чикагото-
  • издирван

Издирваният у нас и в чужбина Венцислав Ангелов - Чикагото, който през октомври 2015 г. избяга, за да не влезе в затвора, е задържан в Германия.

Той ще бъде екстрадиран в България, където трябва да излежи да лежи 3 години и 6 месеца в затвора.

От прокуратурата заявиха, че в момента се изготвя за превод европейската заповед за екстрадиция, предаде БНТ.

Венцислав Ангелов, който бе кандидат за кмет на Русе, бе обвинен и признат за виновен за участие в приготовление на международен канал за наркотрафик от Перу до Испания.

Той беше 11 месеца в ареста по време на разследването, което бе забавено заради молбите за правна помощ от няколко държави, след което съдът го пусна срещу по-лека мярка за неотклонение.

Така, преди да влезе зад решетките, Ангелов успя да се укрие.

Преди време името на Чикагото нашумя, след като бе задържан и разследван за подриване на банковата система. Тогава той се размина с обвинение, а само подписа предупредителен протокол, че няма да уронва престижа на банките в социалните мрежи.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Темида

    27 1 Отговор
    Значи кандидат за кмент е осъден за наркотрафик и понеже съда го е пуснал е избягал и се е укрил и понеже в ЕУ са го хванали сега го връщат и ще лежи само 3 години за това!!!!!!!!!!!!!!!! хахахахахах ако има господ нека го помоля да затрие Българската нация по-скоро. Прост народ! Съда си прави каквото иска, а той протестира за небостъргачи.
  • 2 Народа

    3 9 Отговор
    Прост си ти и съдиите. Народа и държавата не са.

    Коментиран от #3

  • 3 onq s konq

    8 1 Отговор

    До коментар #2 от "Народа":

    БОГАТИТЕ СЪДИИ ЛИ СА ПРОСТИ?нещо не се връзва "богат" и "прост"!

    Коментиран от #4

  • 4 vasik atanasova

    2 1 Отговор

    До коментар #3 от "onq s konq":

    и аз така мисля
    че българина не е прост
    щом знае да краде за мене не е прост

    Коментиран от #5, #6

  • 5 фен на васик атанасова

    1 0 Отговор

    До коментар #4 от "vasik atanasova":

    Ама наистина си пенсиониран фатмак. Едно и също пишеш под всеки коментар, който казва , че народът е прост. Само за кражби ли можеш да даваш пример, гларусе мой? Смени сюжета малко.
  • 6 отговор

    0 0 Отговор

    До коментар #4 от "vasik atanasova":

    Гениална мисъл. Щом българинът знае да краде, значи не е прост! Е все бях чел умозаключения, но това ме хвърли в джаза. Крадците са най-умните, интелигентните и начетените. Тези, които не крадат са прости. А циганите направо са гениални, защото на тях кражбата направо им е природа! Звучи съвсем по български. Манталитетът ни е за завиждане, простите европейци ни се чудят, но това е само защото не могат да ни достигнат, прекалено прости са!