Last news in Fakti

10 Април, 2018 15:48 8 282 5

Пандизчиите избягали, за да изпълнят мокра поръчка?

  • затворници-
  • бягство-
  • владимир пелов

Опасните престъпници Владимир Пелов и Радослав Колев са избягали от затвора, за да изпълнят мокра поръчка по заръка на друг пандизчия. Този слух упорито върви в момента в средите на престъпния свят, съобщи Фрог нюз, цитирайки източници от разследването.

Не е тайна, че Пелов другарувал зад решетките с лидера на бандата „Килърите” Петър Стоянов-Сумиста. Той е с най-тежката доживотна присъда без право на замяна. В полицията постъпиха няколко сигнала за това, че Сумиста готви бягство. По тази причина охраната му по време на излизанията от пандиза беше драстично увеличена.

В момента един от осъдените по делото „Килърите”- Янко Попов-Туцо, лежи в затворническата болница в София. Той има 10-годишна присъда за това, че е участвал в група за убийства. По делото има събрани доказателства, че Туцо е близък с опасния сръбски наркобос Сретен Йосич.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Иванов

    8 1 Отговор
    Това е смешно.
  • 2 Garrincha

    13 0 Отговор
    Не е смешно !!! Избягали са да убият ... скуката !
  • 3 НДИИСВД

    9 0 Отговор
    ДАЙТЕ СЕРИОЗНА НАГРАДА ОТ 10 000 ЛВ И ПОВЕЧЕ И ЩЕ ВИДИТЕ КАК ЩЕ ГИ ПРЕДАДЪТ И РОДНИНИТЕ И ПОМАГАЧИТЕ ИМ АКО ГИ ОКРИВАТ
  • 4 FURY

    9 1 Отговор
    дано гръмнат някой ГЕЙбераст,БОЙклук банкянски или цоко циониста......
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.