Last news in Fakti

11 Април, 2018 12:15 14 164 16

Обвинен в убийство: Бившият шеф на МВР-Пловдив ме би, за да си призная

  • куртово конаре-
  • милена динова

Илиян Рангелов признал под натиск, че е наръгал годеницата си

Обвинен в убийство: Бившият шеф на МВР-Пловдив ме би, за да си призная - 1
Илиян Рангелов и Милена Динова, снимка: Марица

Продължава делото срещу Илиян Рангелов, обвинен в убийството на годеницата си Милена Динова. Днес в съдебната зала в Пловдив младият мъж заяви, че е невинен и че му е оказан натиск от полицията да си признае, че той е убил Милена, предава Plovdiv24.

Според твърденията му самият бивш шеф на ОД МВР-Пловдив, старши комисар Христо Разсолков, го е бил, удрял в областта на бъбреците и го питал къде е сгъваемият нож, с който е извършено престъплението. Под натиск Рангелов подписал самопризнанията.

А когато правили възстановка на престъплението, го изнудили да покаже как е убил момичето с обещание да види родителите си.

Срещу Рангелов е повдигнато обвинение за това, че в нощта на 28.12.2016 г. в Куртово Конаре умишлено е умъртвил Милена Динова, като убийството е извършено с особена жестокост – престъпление по чл. 116 ал.1 т. 6 във вр. с чл.115 от НК.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гост

    62 4 Отговор
    Даже и бившият министър Бъчварова го е заплашила с фелацио, ако не признае.
  • 2 Ежко

    40 4 Отговор
    Що възстановката е успешна -значи го е направил, щом знае къде е оръвието -значи го е скрил...Ама сега напира да изкарат доказателствата негодни.Дори и да го е набил малко -не значи,че е невинен....
  • 3 гост

    32 4 Отговор
    Е той какво иска -" моля те , кажи как я уби..."
  • 4 Арнес

    40 4 Отговор
    Малко му е било. Трябва убийците да ги оставят на сами за 10мин с роднините на жертвана, и ако оцелее да си лежи присъдата.
  • 5 пловдивчанин

    32 3 Отговор
    Дори и Разсолков да е бил бил лично Илиян, това не прави Илиян невинен! Даже е похвално, ако г-н Разсолков лично се е бил заел със случая и лично е провел разпита! Как трябваше да е разпита: "Моля Ви, г-н Рангелов, кажете ни истината, моля Ви..." Така ли? И като отрича съпричастност какво правим? Естествено, че лек натиск ще се наложи да има! От 28.12.2016 г. до момента какви ли не опити имаше Илиян да заблуди разследващите. В нощта на 28.12.2016 след убийството се прибра да се направи на заспал, заключи си входната врата и си мислеше, че ще мине номера да се направи на ни лук ял, ни лук мирисал! После адвокатите си изсмукаха от пръстите версия за нелеп инцидент. Само глупости и небивалици на защитата му слушахме. Слагайте му доживотната присъда на това животно и приключвайте с лъжите и театралните му постановки! Ако го пуснете на свобода, утре друга Милена, Албена и прочие ще убие я от ревност, я от друго.
  • 6 пловдивчанин

    5 3 Отговор
    Викам не е зле "Полицаите от края на града" да повикат Илиян Рангелов за възстановка на всичко, което разказва пред съда, да го видим и във филма. В ролята на вкарала го във филма разпитваща жена Г-жа Льольова да е Албена Михова , а ролята на бияча шеф Христо Разсолков да бъде поета от Красимир Ранков. Ще е убийствено смешно, ако по време на снимките случайно убият Илиян, ама той това заслужава вместо да го гледаме как разиграва полицията и правосъдието. За мен той е не е само убиеца на Милена, а е и завършен хладнокръвен психопат.
  • 7 Иван трифонов

    8 11 Отговор
    Я прокурорски наредени коментатори спрете да пишета глупости зачитавате тук някакви псевдо полицай като Расолков протежвто на Бившият флавен секретар Георги Костов който на 30 години го направи във 2 ят по големина град директор на полицията. Такива връзкари катобнямат професионален опит използват първобитни методи да изтръгват самопризнания като бият хората и ги набеждават в престъпления с благословията на прокуратурата защо трябва да го осъдят този човек без нито едно конкретно доказателство а само на едно самопризнание изтръгнато с насилие. Това е поредният пример за полицейски произвол породен от некомпетентност с благословията на една прокуратура която от много отдавна работи против законноста и се е превърнала в един обикновен ниско интелигентен палач. Ето поради тези причини в България има нужда от истинска съдебна реформа а не от козметична защото Затворите се напълниха с невинни хора. Защото специално в Пловдив презунцията за невинност е изродена до степен виновен до доказване на противното

    Коментиран от #11

  • 8 ахахах

    7 3 Отговор
    те пък куките са едни.. днес една жена плачеше пред районното, хич не им дреме на куките!!! изтръпнал без сиво в-во

    Коментиран от #10

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 КОКА

    5 0 Отговор

    До коментар #8 от "ахахах":

    СМОТАНЯК ТИ КВО НАПРАВИ
  • 11 Иван Иванов

    5 4 Отговор

    До коментар #7 от "Иван трифонов":

    Дори и на 30 год. Разсолков си остава един добър професионалист от МВР, уважаван ръководител от по голямата част от състава.Това е разликата с другите протежета,да ти кажа..
  • 12 Гражданин

    2 2 Отговор
    Браво на началника на мвр но ми се струва че малко го е бил трябва много по-голяма жестокост даже съдизъм да се прояви към този боклук
  • 13 георги

    2 3 Отговор
    Браво на офицера.
    даже боя му е малко
    Аз с ъглощлайфа бих го по ооформил да усети какво е

    Коментиран от #14

  • 14 Юрист

    5 0 Отговор

    До коментар #13 от "георги":

    Не може да се удря никой от полицията,защото така самия полицай става престъпник. Основен принцип в правото е ,че не може да черпиш права от противоправното поведение на друг.Т.е. дори и да е престъпник,някой, не може да се извършва престъпление от полицай ,за да се разкрие престъпление. Това е често слабост на глупави и не професионални полицай и техните,за съжаление, съучастници ,също толкова прости и непрофесионални прокурори. Престъпление се разкрива с издигане на версии и проверката им,което обаче е трудоемко и мързеливите глупаци искат ,чрез саморпризнания на ЗАПОДОЗРЕНИЯ да си решат проблема. Не забравяйте ,че понякога може 99% да сте убеден ,че някой е извършил нещо ,а накрая да се окаже ,че не е. Когато изтръгваш показания с насилие ,зашото си "убеден",че това е извършителя ,може да се допусне грешка и да се тероризира невинен човек,а тъкъв може да се окаже всеки. Затова не се възхищавайте на такива ,защото така държава не става. Утре ,ако заподозрения се окаже невинен,какво, трябва да се хване полицая и да се потроши от бой ,та да внимава друг път да не удря хора вързани с белезници, ли? По тази логика трябва така да се прави ,а това ще доведе до разпад на държавата.
  • 15 Ицо

    4 0 Отговор
    По тая логика за насилие над хора, може да се хване същия разсолко ,да се изтезава и ще подпише ,че продава сутрин в районите на Пловдив наркотици на подчинените си? Но, надали това ще е истина,но може да се постигне...
  • 16 РОМ

    4 0 Отговор
    Когато насила изтръгва самопризнания един полицай или разследващ,с това показва че е слаб професионалист и работното му място не е в структурите на МВР.В МВР ни трябват интелигентни и мислещи хора,защото през тези институции минават хиляди човешки съдби и ПОЛИЦИЯ,ПРОКУРАТУРА,СЪД НЯМАТ ПРАВО НА ГРЕШКИ В ИМЕТО НА СВЯТАТА ДУМА ЧОВЕК.