Last news in Fakti

15 Април, 2018 10:28 8 491 22

Ченгето Караджов, когото съдят за разстрела на родителите му, с потрошени кокали в затвора

  • венцислав караджов-
  • затвор-
  • гипс

В понеделник е поредното заседание по кървавия процес

Ченгето от Икономическа полиция Венцислав Караджов, който е обвинен в екзекуцията на родителите си, е пострадал тежко снощи в затвора в Пловдив. Докато се е катерил по вишката той е паднал и си е счупил крака, научи Блиц от свои източници.

Той е бил откаран в УМБАЛ-Пловдив , където са гипсирали крака му и са го върнали в затвора.

В понеделник е поредното заседание по кървавия процес. Не се знае дали то ще протече заради здравословните проблеми на Караджов. Припомняме, че според обвинението полицаят е екзекутирал с по няколко куршума в главите и сърцата майка си Божурка и баща си Цветан. Убийството, според обвинението, е станало заради имоти.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Кълвач

    48 1 Отговор
    Защо се е катерил, няма ли да ни кажете? Да бяга ли е искал, или се е мислел за човека паяк!?
  • 2 спиндерман

    33 0 Отговор
    Ама как са го измислили само, сякаш някой ще им повярва изобщо !?
  • 3 Ford Prefect

    24 3 Отговор
    "Докато се е катерил по вишката той е паднал и си е счупил крака"
    Точно така е станало, шъ знайти! И чичко полицайчетата нямат ама абсолютно нищо общо!
  • 4 Кавала

    25 6 Отговор
    ....ей това са полицаите на бг майка си и баща си затриват за пари ...ние искаме да си вършат работата хахаб

    Коментиран от #5

  • 5 Какво е значението

    20 8 Отговор

    До коментар #4 от "Кавала":

    Защо слагаш всички под общ знаменател?
    Аз като не съм доволен от строителите, които ми извършиха "ремонта" да взема и да плюя всички останали техни колеги, че нищо не става от тях ли?
    Ето за това сме на това положение в България, защото българинът е злобен и завистлив.
    Все гледа как от другия не ставало нищо, а дали от него самият даващ тези оценки става нещо е друг въпрос.
    Ето заради тези български "качества" злоба и завист никога, ама никога няма да се оправим.

    Коментиран от #6, #12

  • 6 Гоуст

    19 5 Отговор

    До коментар #5 от "Какво е значението":

    Ако визираш полицаите, че ги слагаме под общ знаменател, то да: всички до един са боклуци, които нямат грам принципи. Иначе нямаше да станат полицаи или ако ставаха, щяха да напускат веднага като видят прогнилата система отвътре

    Коментиран от #8, #9

  • 7 Xaxaxax

    7 0 Отговор
    Докато се катерил вика
  • 8 Stefko88

    13 7 Отговор

    До коментар #6 от "Гоуст":

    Тони така. Как се става Ушев? С препоръка от други двама такива. Това е нещо, което се иска в пакета документи за кандидатстване. При това съвсем легално. Има такава клауза в пакета документи за кандидатстване. Е после не било за" нали ора". Зщо там не се проведе реформа след "падането" на комунизма? Сетете се де? Щото не е падал! Тия ги има за да пазят номенклатурата от вас. Биещото сърце на партията.... Каква им е функцията? Да разгонят недоволните граждани, да пазят малцинствата(гласоподавателите), да правят чадър на тъмния бизнес по улиците и нема-нема да се правят на колегите си от КАТ да лапат още ....и за благодарност партията дава 20 заплати, ранно пенсиониране и още блага.... А за вас се вдига пенсионната възраст ! Съзнаваме ли , че ние работим повече от два пъти като години от тях при това без да отчитаме обема на извършения труд? Да не почвам и с пожизнените облаги , оръжието, медицинското обслужване, нисколихвените заеми, класовете "труд" , облекчените процедури за документи ,покупки, облекло безплатно, столове за мвр.... всичко за нали ора....а за вас работа и рекет до гроб!

    Коментиран от #10

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Гоуст

    12 5 Отговор

    До коментар #10 от "КУЧЕ":

    Хахаха, в малките градове, който не става за нищо минава 6 месечен курс и става полицай и почва да се крие зад казани, коли и горички, рекетирайки съмишленици. Пак пиша: рекетирайки, защото това не е контрол. Като чуя рекет, веднага ми идва наум думата мафия
  • 12 Иванов

    1 3 Отговор

    До коментар #5 от "Какво е значението":

    Има една групичка мангусти от дост и една варненка от Максуда, дето ги праскат тези простотии и изобщо не са българи.
  • 13 Stefko88

    1 4 Отговор

    До коментар #10 от "КУЧЕ":

    Аз Ушев .... Никога!

    Коментиран от #14

  • 14 Боли ме сайдерот за теб

    2 5 Отговор

    До коментар #13 от "Stefko88":

    Ма ти и да искаш да станеш ушев не можеш, защото и за това не ставаш. Толкова си безличен, че и манго от максуда е на по-високо ниво от теб.

    Коментиран от #15

  • 15 Stefko88

    6 2 Отговор

    До коментар #14 от "Боли ме сайдерот за теб":

    Ха ха ще ти се на мен бизнеса ми върви и сам съм си шеф . А тия ако ги уволнят и за пъдари няма да ги вземат.

    Коментиран от #17

  • 16 Бобката

    3 1 Отговор
    Язък, да си беше счупил и другият крак пак щеше да му е малко!
  • 17 Боли ме сайдерот за теб

    2 3 Отговор

    До коментар #15 от "Stefko88":

    Бисесът казваш ти върви. Ми дано да е така, защото аз познавам доста "бизнесмени", които сега са тираджии. И те бяха като теб с вървящ бизнес, ама сега са бай никой и работят каквото намерят. Така, че не казвай голяма приказка да не вземат накрая да не те искат и за ратай. Единият бизнесмен ми каза "Живота е като палачинка днес имаш пари и си някой, но утре палачинката се преобръща обратно и си никой и без пари", така, че не ми се надувай да не ровиш по кофите бизнесменчо. Виждал съм ги такива надувки като теб, които сега и 2 лева за кафе нямат.

    Коментиран от #18

  • 18 Stefko88

    3 4 Отговор

    До коментар #17 от "Боли ме сайдерот за теб":

    С единствената разлика , че аз имам занаят при това не един. Що се отнася до тираджиите ... Не познавам бедни такива. А работата върви защото нещо умея , а Ушев живее с убежденията от комунизма , че не е простосмъртен , че не е от народа, че е от висшата номенклатура вече, че гражданина е крава за доене и му е длъжен... Та това за тях го говори , защото аз печеля с пот на врата си , а той спи на сянка и чака рушвет, слага се на всякакво началството и вечно чака келепира. А когато тая сбирщина застане на страната на народа тогава ще получи уважението ми.

    Коментиран от #19

  • 19 Боли ме сайдерот за теб

    1 3 Отговор

    До коментар #18 от "Stefko88":

    Ти си един обикновен "чорбаджия" упс сега му викат работодател, който едва ли плаща на работниците си това, което заслужават. Пази боже от такива работодатели в БГ. Всички знаем в БГ, какво представлява българския "работодател" така, че хич не ми се прави на нещо добро. Все ви се вижда, че много пари давате, все сте недоволни, цупите се, когато хората се разболяват и ползват болнични, уволнявате младите жени, когато разберете, че са забременели и все такива гнусни неща. Да не забравим и сивия сектор, който е създаден и то не от работниците нали? Така, че ако очакваш да те имам за нещо значи бая си си повярвал.

    Коментиран от #20

  • 20 Stefko88

    4 3 Отговор

    До коментар #19 от "Боли ме сайдерот за теб":

    Ето пка се изказваш неподготвен.
    Аз работя сам в собствен автосервиз. Хаха работя САМ.Самонает съм сега схващаш ли? Точно за да не печели чорбаджията , който визираш от мен и моя труд. Не говори за хора , които не познаваш , защото дрънкаш глупости. Аз не те анализирам теб за да не се излагам и да не водя безсмислени спорове като теб. Работя самостоятелно , чети внимателно по-горе после нарвждай за работодателя. - чорбаджията- тоя- ония. Как да е спирам до тук , че ми омръзна. Знаеш ли колко съм ги отсвирвал като ми почнат с фразата : ааааа нещо като за полицай? Все едно за Господ пита! Е затова заради отношението им към обикновените хора не ги обичам , заради наглия им мързел, лакомията , простотията. Спира ме един след няколко светофара каране след мен и като видя ,че съм с два прахови заверени до 2019 с манометър пожарогасителя , две аптечки едната със сертификат от тюв , другата с допълнително марли ,бинтове , медикаменти, две жилетки зелена и оранжева ми вика :. - а вие в полицията прибирам ли сте?
    -що в затвора ли ще ме водите?
    - Не приятен ден!
    Седят и се чудят как да рекетират народа това е и за друго го не бива !
    Е кажи това не ли е рекет да се чудиш за какво да се захванеш при изправен ненарушаващ автомобил .
    Чак ми вика виждал ме бил някъде .... тъпанар , спомнял си ме ..... Е това са.

    Коментиран от #21

  • 21 Боли ме сайдерот за теб

    1 3 Отговор

    До коментар #20 от "Stefko88":

    Това, че някой те е спирал и ти е правил глупави коментари съм склонен да ти повярвам, но пак ти казвам да не слагаш всички под един знаменател. И аз като теб също мога да ти кажа "Не говори за хора, които не познаваш, защото дрънкаш глупости". Аз мога да говоря само и единствено за себе си. Винаги съм си плащал това, което струва и никой не ми е правил подаръци така, че по полека с оценките. Моя майстор не може да каже и една лоша дума за мен и мога да ти гарантирам, че сме доста добри приятели.
  • 22 кака Пена

    0 0 Отговор
    Да убие майка си и баща си за имот, представете си какво е правил с гражданите когато е бил на работа. Заслужава две смъртн присъди.