Last news in Fakti

17 Април, 2018 18:06 3 229 3

Сигнал срещу кмета на Пазарджик за незаконно придобито имущество

  • тодор попов-
  • пазарджик-
  • конфликт на интересе

Повече от девет години Тодор Попов е в нарушение на законовите изисквания за деклариране на конфликт на интереси, твърдят от "Антикорупционен фонд"

Сигнал срещу кмета на Пазарджик за незаконно придобито имущество - 1
Снимка: todorpopov.bg

Неправителствената организация "Антикорупционен фонд" е подала сигнал до новата Антикорупционна комисия за установяване на незаконно придобито имущество от кмета на Пазарджик Тодор Попов, съобщи БНР.

Според сигнала повече от девет години Тодор Попов е в нарушение на законовите изисквания за деклариране на конфликт на интереси, тъй като не бил подал декларации нито по стария закон за предотвратяване и установяване на конфликт на интереси, нито по новия.

Междувременно от общината в Пазарджик коментираха, че твърденията на Антикорупционния фонд не отговаряли на истината. Попов бил подал всички необходими декларации, изисквани от закона.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бог

    13 1 Отговор
    И там е куче влачи , доря няма
  • 2 Шербетка

    7 3 Отговор
    Този кмет Попов да събере с Гинка пари за ЧЕЗ и да идат на гости при колегата му Евстатиев ;(
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.