19 Април, 2018 08:19 6 105 35

Футболни фенове в ареста заради ранена полицайка (СНИМКА 18+)

  • футбол-
  • фенове-
  • ранена полицайка

Жената е подложена на спешна операция в ИСУЛ

Десетки привърженици на "Левски" са в ареста във връзка с тежкия инцидент на дербито с ЦСКА, при който полицайка пострада тежко.

Жената е ранена от хвърлена бомбичка и е подложена на спешна операция в ИСУЛ, съобщи Би Ти ви. Съществува опасност тя да загуби зрението на едното си око.

Полицайката се е намирала в един от входовете на стадиона заедно със свои колеги. Хвърлената бомбичка е счупила стъклото на вратата. Парчета от въпросното стъкло са попаднали в окото на пострадалата.

Органите на реда проведоха безпрецедентна акция в сектор "Б" на стадион "Васил Левски", където по традиция се разполагат "сините" фенове.

Те пропускаха зрителите един по един след щателна проверка, а заподозрените бяха отведени в районното.

"От камерите имаме описание на външния вид на извършителя. Всички, които отговарят на това описание, са отведени са разпити в районното управление. Работим по горещи следи и веднага опитваме да установим всички лица, които отговарят на описанието като дрехи и външен вид", заяви заместник-директорът на СДВР старши комисар Антон Златанов.

"Изключително неприятен, грозен инцидент. Бомбичка, самоделно направена - не говорим за пиратка. Мога да кажа, че ако нямаше врата и стъкло, което да се счупи, най-вероятно пораженията по колегите щяха да са по-тежки, защото бомбичката щеше да падне върху техните тела", допълни Златанов.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Право в очите

    91 13 Отговор
    Затвор за престъпниците - "привърженици" на Левски!

    Левски е има на национален герой - а не на селски отбор!

    Коментиран от #18

  • 2 Да да

    86 2 Отговор
    Много съжалявам за жената, Господ да и помогне. На мен в ИСУЛ лекарите ми спасиха окото, което беше разрязано от стъкло. Имах 9 шева в зеницата, но виждам. Невероятни специалисти. Жалко е това да се случва.
  • 3 газо

    89 4 Отговор
    Е заради такива лумпени не вода детето на мачове, а си пия ракийката в къщи и гледам по телевизора! Дано се оправи момичето, а виновника да си получи заслуженото!
  • 4 umri ushev

    12 49 Отговор
    тази жена не го е заслужила , но като цяло има полицай дето са си го

    Коментиран от #5

  • 5 УЕфскИ

    24 7 Отговор

    До коментар #4 от "umri ushev":

    Ти си същият гамен.
  • 6 ссср

    30 11 Отговор
    Левски е има на национален герой - а не на селски отбор!
  • 7 me be re

    65 1 Отговор
    Отдавна ви разправям, че тоя така наречен спорт фудбола, трябва да се забрани в България.
    Корупция, нагласени мачове и комплексари и боклуци по стадионите.
  • 8 jambazina

    37 4 Отговор
    Жалко за момичето, и да видят всички дето мърморят че куките нищо не вършат а само искат пари, какво е да си полицай и дали си струва риска и разправията с утрепки.
  • 9 Guestа

    20 2 Отговор
    Ей ви на - българския манталитет е това!
  • 10 бббббб

    23 4 Отговор
    Ръководството на МВР защо не е оборудвало служителите със защитни шлемове?!?!?При такива мачове винаги се очаква огресия от феновете.

    Коментиран от #12

  • 11 georgi

    24 1 Отговор
    Да се отнемат точки на отбора-както е в белите държави а виновните в затвора.
  • 12 Гост

    18 1 Отговор

    До коментар #10 от "бббббб":

    Защото парите отиват за огромната администрация в МВР. Така де и чиновниците взимат заплата, даже двойна от на тези с униформа.
  • 13 456

    9 11 Отговор
    Жалко за полицайката, но ако беше се случило с цивилен щеше ли да има такъв хъс и старание от страна на униформените !!!
  • 14 Дикембе Мутомбо

    20 2 Отговор
    Ей затова, ако не БГ футбола да трябва да се закрие, то тези два отбора трябва. Не заради другото, ами заради "ултрасите", които отдавна изгониха и нормалните им почитатели от стадиона.

    И само да питам - ранен полицай - наистина неприятно. Но къде е гледал "колегата", който е пребъркал лумпена, внесъл бомбичката на влизане?!
  • 15 зомби килър

    5 34 Отговор
    Какво ревете бе,нали това ви е работата,нестига че нищо не правите взимате една камара пари,пенсионирате се рано,а сега малко кръв и ревете като момиченца,незнам колко пропаднал трябва да си за да станеш полицай,всички полицаи които познавам са лузари и или некадърници и мързеливци.Полицаите са пълни паляци,ако не за друго то поне за смях ставате.ХАХАХАХАХАХА

    Коментиран от #17

  • 16 фен

    18 2 Отговор
    Фен съм на Левски, но не подкрепят тези действия от страна на публиката на нито един отбор в България. Толкова ли е трудно футболните срещи да се превръщат в празник за феновете , да може спокойно да отидеш със жена си , със дето си и да гледаш футбол.
    Защо трябва да се избивате , това не мога да разбера.
    На времето през 80-те години баща ми ме водеше на срещите между Левски и ЦСКА и спомням ,че всички фенове седяхме един до друг ,нямаше разделени сектори, този до теб си викаше за ЦСКА другия за Левски нямаше такава агресия и всичко беше спокойно.
    А сега все едно отиваш на война , и защо е всичко това?
    Демокрация .
  • 17 аман вече

    14 2 Отговор

    До коментар #15 от "зомби килър":

    може би България е една от малкото страни в,които хора като теб изказват такова мнение за хорат в униформи.В белите страни пагона е на почит и всички сареспектирани от него.тук не е така,и жалко,много жалко,че овае твоето мнение..Ама после куката като пукне задника от бой на някой такъв хейтър като теб,и звънят на госпопдари на ефира,щото полицията ги бие без причина.Трябва ония снощи да ги натикат в един микрабус,водят на във Витоша и бой до сутринта,ама яко бой...щото иначе няма да се научат такива като теб...

    Коментиран от #19

  • 18 ДДД

    1 1 Отговор

    До коментар #1 от "Право в очите":

    сигурно футбола много печели от фенклубовете
  • 19 зомби килър

    11 12 Отговор

    До коментар #17 от "аман вече":

    А не си ли се замислял че уважението не идва с пагона и униформата а трябва да се заслужи,не ти ли е идвало наум че може би тия на запад ги уважават защото су вършат работата (например като френския полицай който се размени със заложник).Тук полицай се става с връски и веднъж сложил униформа започват да се мислят за полубогове,да се държът надменно,и да смятат че цивилните трябва да им служат на тях а не обратното.Ноже би ако не ядяхте и пиехте с бандитите и не тормозите безащитните граждани щяхте да бъдете уважавани,полицаите ако имаха малко кураж щяха да са бандити но тей като са страхливци и за това нестават.Дори децата знаят че полицията протектира бандитите и получава процент от оборота,та мен стария ли ще опиташ да метнеш.Полицаите заслужавате само презрение и подигравка.Виж само какви глупости си написал ,щял да ме бие,полицаите могат да набият някого само ако са с числено предимство 20 към 1 и то този единия трябва да е с вързани ръце и крака и ако може да е упоен,едино към едно никого неможете да набиете ,ти бил ли си се някога през живота си бе,ви сте страхливци и именно затова и ставате полицаи ,смятате че униформата и пистолета ще ви направят мъже,жалки посмешища това сте вие.ХАХАХАХАХАХАХА

    Коментиран от #25

  • 20 арее

    4 19 Отговор
    само бой по родната полиция,това са заслужили....и на тази простата и дайте каска другия път....щото мозъка и не стига
  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Чурулик чурулик

    6 8 Отговор
    Ко праи там женски милиционер
  • 23 Nick

    13 1 Отговор
    Ако тая случка беше в Брюксел - взрив и посегателство на полицията, щеше да има застреляни на момента ултраси. Да си знаят с кого се еб*ват
  • 24 12345

    10 1 Отговор
    По-решителни мерки трябват!!! Никаква публика по никакви мачове! Забрана за посещаване на мачове на разни доказани малоумни хулигани! Глоби, затвор!
  • 25 аман вече

    6 2 Отговор

    До коментар #19 от "зомби килър":

    Аз говоря от страната на гражданин,който не е видял нищо лошо от пагон.Пагон се уважава,само ако са те учили.Не можеж,според мен,да слагаш всички на един кантар.Не би трябвало да се изказваш така крайно по отношение на качествата на някой,били те умствени или физически.....Как то и аз не казал,че написаното от теб са глупости,само защото не ми харесва.Ако както казваш се псува и ругае пагон,и който да било друг, пред деца,тогава не трябва да очакваш нищо друго,освен случващото се.човек се става от малък,от малък се изгражда морал ,и т.н.И не смятам че са глупости,това което написах.,точно обратното мисля,че именно това което ти казваш,и явно мислиш,и това което още няколко стотин хиляди граждани мислят .това чемнението им съвпада с твоето.Както и да е,всеки има право на мнение,на гражданска позиция.Исках само явно да изразя мнението си по темата,а тое може би ясно разбираемо,желая ти приятен и успешен ден :)

    Коментиран от #26

  • 26 зомби килър

    2 7 Отговор

    До коментар #25 от "аман вече":

    Това което си написал е едно голямо нищо,нито е ясна позицията ти нито са ясни мотивите ти,какво искаш да кажеш не ти е ясно доти на тебе,пишеш просто за да се отличиш от сивата маса но с написаното просто потвърждаваш че си от нея,такива като теб полицаите ги презират най много,жалък си ,не заслужаваш даже да ти одговарям ,но ако не го направя ще вземеш да си помислиш че си ме уплашил,върни се в дупката от която си изпълзял.

    Коментиран от #27, #35

  • 27 аман вече

    4 1 Отговор

    До коментар #26 от "зомби килър":

    позицията ми е следната:Ясно искам да се разбере,че НЕнавиждам такива като теб,отворковци,които оплюват всичко и всички наред.Таккива като теб които наричат една жена,която работи там където работят мъже и,която е отишла там където ти сигурно нямаше да отидеш.И ясно държа да разбереш,че наистина искам да разгранича от такива лумпени,с които е пълно навсякъде и само оплюват,и си мислят че те са най....Не искам да те обижд
  • 28 Дае

    8 0 Отговор
    Заврете ги във В група и да ходят по къровете да хвърлят бомби.Най- големите помияри и хора провалени в живота са некви ултраси насрани.Без значение от отбора.Имаме един във входа който е фен някакъв, събрания,организации решения и т.н.Жена му е събрала ДНК от половината квартал....
  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 КЗЛ

    1 0 Отговор
    КЗЛ
  • 32 купек

    0 0 Отговор
    да дадат награда за информация.
  • 33 сойкаПРИСМЕХУЛКА

    3 1 Отговор
    Аз много пъти съм писал, че ултрасите са членове на неорганизирани престъпни групировки, които трябва да бъдат забранени от закона. Ултрасите са част от утайката на обществото. Много от тях са алкохолици или наркомани. Обикновено това са хора без работа и цели в живота, чието съществуване се осмисля единствено от членството им в някаква футболна агитка. Вандалските им постъпки се обясняват с това, че те просто няма какво да губят. Унищожават, трошат и облепват всичко по пътя си с някакви странни стикери. По отделно са страхливи неудачници, но щом се съберат, то те се чувстват силни. Налитат на бой, все едно са на война. Смешно е, че често си позволяват да говорят от името на отбора, на който са привърженици: "Ние ще победим". И как вие ще победите,след като седите на скамейките и люпите семки, докато футболистите ритат? Бият се в гърдите, че са фенове на някой отбор, а влизат гратис на мачовете, без да плащат. Често чупят из стадионите, без да се замислят, че "любимият" им отбор ще понесе санкции за това.
    Използват лозунги от сорта на: "Само наще или смърт". Честно казано всеки един нормален човек би се зачудил защо трябва да избира между това да бъде жив или да се възхищава на футболен отбор...
  • 34 факт

    3 0 Отговор
    Левски е велик човек, ОТБОРЧЕТО САМО ПЕТНИ ИМЕТО НА СВЕТЕЦА
  • 35 Фен олигофрен

    1 0 Отговор

    До коментар #26 от "зомби килър":

    Ти си умственоизостанало същество. Майка ти ако беше разбрала какъв синковец ще отглежда, щеше да абортира докато е било време.