Last news in Fakti

19 Април, 2018 10:25 13 687 7

Анархия! Наркотици, интернет и сексуални гаври в затвора в Пазарджик (ВИДЕО)

  • пазарджик-
  • затвор-
  • правосъдие-
  • правосъдна система

Шокиращи кадри показват какво се случва зад решетките

Анархия! Наркотици, интернет и сексуални гаври в затвора в Пазарджик (ВИДЕО) - 1
Стопкадър: Господари на ефира

След случаите на избягали затворници скандални кадри, които потвърждават тоталната анархия, която цари в затворите, са изпратени на "Господари на ефира". Те са от Пазарджишкия затвор и запечатват как лишени от свобода презентират богат асортимент от наркотици, вижда се и брутално сексуално насилие.

В началото на 2017 година в публичното пространство излязоха кадри, на които се вижда, че лишените от свобода изобщо не скучаят и забавленията им не секват. Година по-късно се повяиха кадри от затвора във Варна, където момчетата играят покер, правят си весели снимки и пушат трева. Оказва се, че затворниците са постоянно в интернет. Питаме се това не е ли предпоставка за пробив в сигурността?!

Още по-шокиращи са кадрите от затвора в Пазарджик. Репортерът на "Господари на ефира" Боби Ваклинов се срещна с двама от затворниците, които разказаха как се вкарва дрога и какви гаври се случват. Това става въпреки надзирателите и администрацията. Скандално е, че вместо да бъдат превъзпитани престъпниците, продължават да живеят, както навън и то на гърба на всички данъкоплатци. Ето защо призивите за по-строги мерки и контрол са напълно основателни.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 оставка

    33 0 Отговор
    Джендъра цецко веднага да подава оставка, много и стана вече.
  • 2 месара

    17 8 Отговор
    еееех, ако им бяха високи заплатите на надзирателите, това "нямаше" да се случва.
  • 3 Пенислав

    3 10 Отговор
    Ми ходи живей там бе Ваклинов щом да те боцкат у G3 е рай.
  • 4 Георги Колев

    7 2 Отговор
    Мафиотите винаги правят пари и живеят независимо къде са.В затвора или в ежедневният живот.В ежедневният живот е по трудно щото се прикриват да не ги знаят какви са. Когато обаче влезнат в затвора-хотел вече ги знаят какви са и как са забогатели.Те пак продължават да правят пари чрез поставени и приближени лица от цивилният живот.Дори и зад решетките стават все по богати!
  • 5 Странно

    0 0 Отговор
    Отде ги намират тез видео материали?
  • 6 Чичо

    6 0 Отговор
    Ами то само тоя репортаж е достатъчен повод за оставка на т.н. правосъдна министърка - оная бивша партийна секретарка с рабфага!!!
  • 7 ЛОВЕЦ

    4 0 Отговор
    ОСТАВКИ НА МИНИСТРИ