19 Април, 2018 23:31 1 566 6

Мъж вилня в полицейския участък в Кърджали

  • мъж-
  • полиция-
  • кърджали

Мъж буйства в полицията в Кърджали, съобщиха от МВР. Тази сутрин около 3 часа, на бул. „Беломорски“ в Кърджали полицаи спрели за проверка лек автомобил „Опел“, управляван от 31-годишна жена.

При извършения тест на водачката се установило, че тя се е качила зад волана след употреба на алкохол. Недоволен от показанията на техническото средство, 40-годишният й спътник в колата проявил агресия към служителите на реда и направил опит да осуети изпълнението на задълженията им.

След като бил отведен в полицейското управление, той продължил да буйства и нанесъл щети на ламперията на стените на приемната на полицейското управление.

Мъжът е задържан с полицейска мярка за 24 часа.

По случая са образувани три бързи производства – за управление на автомобил след употреба на алкохол срещу жената, шофирала колата, за хулигански действия и повреда и унищожаване на чуждо имущество срещу нейния спътник.

Работата по документирането на случая продължават разследващи полицаи.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 лост

    1 1 Отговор
    къде е хасан, не го видях днеска
  • 2 Гост

    0 1 Отговор
    Асана ще да е
  • 3 Пуйка

    3 1 Отговор
    Тези ще са от тези със потурите и забрадките.Нещо последно време взеха много да се правят на големи бабаити типично за анадолците.Аз се чудя на полицията във Кърджали защо него е шамаросала тоя бабаит.Бой му е майката на такива потурковци дето се правят на тарикати.
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Порицай полицай

    0 0 Отговор
    Хамериканските полицаи щяха да го надупчат на решето и да си прецеждат кафето с него.Тук полицаите ги е страх.

    Коментиран от #6

  • 6 Фак полис

    0 0 Отговор

    До коментар #5 от "Порицай полицай":

    Да бе щото тук полицаите са най големите престъпници и в Кърджали 60 % от ченгетата са чалми . 100 % съм сигурен че първо са ми искали рушвет знам го от личен опит.