20 Април, 2018 13:38 3 220 3

Задържаният полицейски шеф-син на уважаван полицай

  • раковски-
  • полиция-
  • полицаи-
  • арест

Арестуваният началник на районното управление в Раковски - Георги Илиев е потомствен полицай. Баща му бе част от легендарната група на Благо Гюлев от началото на 90-те. В нея работят Георги Тодоров-Шилето, Наско Николов, Пламен Копчев. Участва в задържането на известни престъпници, а след това преминава в Оперативната дежурна на регионалната дирекция. Пенсионира се с Почетен знак на МВР, пише trafficnews.bg.

Георги Илиев е работил дълги години в Магистрална полиция, а след скандалите в районните в Първомай и Асеновград през 2015 година, той е назначен в Раковски. Заема мястото на Васил Костадинов, който поема управлението в Първомай.

Илиев и още двама служители на Областната дирекция са били задържани вчера от "Вътрешна сигурност" , а след разпитите са били освободени. Днес началникът отново е бил извикан в полицията и арестуван.

Няма официална информация за обвиненията срещу Илиев, но по първоначални данни има констатирана злоупотреба със служебно положение.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Какус Токус

    10 0 Отговор
    Трябва да се спре Влизането в тези структури по Наследство
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Анонимен

    0 0 Отговор
    Миньор е моя татко, миньор ще съм и аз