20 Април, 2018 16:09 2 395 6

Британецът, опипал 12-годишна, ще лежи 10 месеца в Бургаския затвор

  • филип робъртсън-
  • блудство-
  • слънчев бряг

Филип Робъртсън бе осъден от Районния съд в Несебър

Британецът, опипал 12-годишна, ще лежи 10 месеца в Бургаския затвор - 1
Снимка: Грамофона

Англичанинът Филип Робъртсън, обвинен в блудство спрямо 12-годишно момиче в курортния комплекс "Слънчев бряг", е осъден ефективно на 10 месеца и 10 дни. Това е решението на районния съд в Несебър. Робъртсън ще излежи присъдата си в затвора в Бургас. Наложена му е забрана да напуска страната.

Престъплението беше извършено на 25 юни 2017 г., в асансьор на хотел в курорта. Мъжът бе задържан, след като родителите на 12-годишното момиче от Швеция подали сигнал, че англичанинът е извършил блудствени действия с детето им.

59-годишният Филип Робъртсън има средно образование, разведен, осъждан.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ТАСС.

    26 1 Отговор
    Ако беше българче НИЩО нямаше да му се случи , най-много 100 лв. глоба .
  • 2 Гост

    18 0 Отговор
    Много точно казано
  • 3 .....

    22 1 Отговор
    Британските педофили са известни по цял свят !
  • 4 Работа и далавера

    21 0 Отговор
    Друго си е като потърпевши са шведи(няма значение дали са оригинал или от нашите шведи),ако беше Българско момиче,пет лева глоба и хайде на свобода!!!!!
  • 5 Хахаха

    4 6 Отговор
    Ех тоя дедо па многомалка е барал и къде са блудствените действия ? Тя на 12 ни цици ни нищо си нема горката . а дедото може да е дрът коцкар у англия бе. Не го съдете човека . ако беше българка да се е разчепила у асансьора. Всички знаеме какви са нашите палавнички :D кеф на нея кеф и на дедото . а тая шведска кифла явно е искала некоя лира . не ми са интересни несправедливостите по наши земи

    Коментиран от #6

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.