Last news in Fakti

20 Април, 2018 16:37 3 987 3

Откриха обявения за издирване Рижко в схлупена къщурка

  • стефан илиев-
  • рижко-
  • издирване

Полето край Петрич почерня от ченгета. В схлупена къщурка, скрита в една от нивите извън града криминалистите откриха обявения за национално издирване петричанин Стефан Илиев с прякор Рижко.

Полицаите го изненадали и сварили неподготвен, а у него са намерени и наркотици - канабис и амфетамини. Рижко е вкаран в ареста, съобщава Struma.com, за да бъде предаден на съдебните власти, от които той се укри.

В продължение на месеци Илиев сякаш потъна вдън земя и изчезна в хода на дело срещу него за притежание и разпространение на наркотици.

Съдът взел решение да бъде задържан под стража, но Рижко избягал до снощи, когато местните криминалисти го извадиха от леговището му. Стефан Илиев-Рижко е един от активния криминален контингент в областта.

Работи с организирана престъпна група, която освен с разпространение на наркотици има в историята си побоища, грабежи и крупни кражби. Последното провинение на Рижко и компания, в която е синът на друг известен криминалнопроявен петричанин Сийката и още двама, бе крупен обир от дома на гастарбайтер.

Петричанин се върна от гурбет и групата на Рижко му отиде на "гости", откраднати бяха над 5 000 евро, злато и български левове. Този път Рижко ще остане трайно зад решетките, заради бягството от съда.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пешо

    11 0 Отговор
    Е, браво!
  • 2 Анонимен

    14 0 Отговор
    Тази групичка със Сийка си я знаят много добре, но тези не са за затвора а за коршум
  • 3 Хъво

    3 0 Отговор
    Вътре докато почернее