Last news in Fakti

21 Април, 2018 20:10 2 638 11

Няма заговор срещу Иванчева

  • десислава иванчева-
  • младост-
  • подкуп

Заради неразбирателството той два пъти заявил, че иска да напусне

Няма как да има заговор. Това заяви в ефира на "Часът на Милен Цветков" по Нова телевизия арх. Румен Русев.

По думите му той никога не е искал да седне в стола на кмета.

„Няма как да има заговор. Няма как да се знае кой ще бъде кметът на „Младост“, тъй като заместниците са трима. А и аз никога не съм имал желание да сядам в стола на Иванчева“, обясни Русев по повод обвиненията на арестуваната кметица Десислава Иванчева.

Архитектът обясни, че допреди няколко месеца е работил добре с Иванчева.

„Тогава започнаха споровете за това какво строителство да се пуска, какво – да се спира, как да се гледат проектите и т.н.“, посочи той.

Заради неразбирателството той два пъти заявил, че иска да напусне.

Официално предложение да наследи Иванчева Русев не е получавал.

Вчера Специализираният съм реши да остави в ареста кметът на „Младост“, хванат заради подкуп.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 зомби килър

    17 6 Отговор
    Е ,щом аритект русеф казва значи е така,абе тия ни смятат за пълни олигофрени,тей както го слушам май той трябва да е зад решетките.
  • 3 ТнТ

    13 9 Отговор
    А аз като чета коментарите се чудя за главата ли да се хвана или просто хората са такива... Как пък на вас всеки друг ви е виновен освен кметицата, вие на хапчета ли сте или просто са ви изпускали като малки?

    Коментиран от #5

  • 4 Юююбряяяяя

    9 4 Отговор
    Лъжат мажат като брадати цигани. След година - две тя ще ги осъди в Страсбург и българския абдал-данакоплатец ще плати едно куфарче в евро. А аз ако съм ще плюя през рамо и няма да се върна в тая мафиотска държавица!

    Коментиран от #9

  • 5 Антон 1

    4 4 Отговор

    До коментар #3 от "ТнТ":

    89% брато !
    Това една от причините младите да изберат Терминал 2 !
  • 6 Евреите са го измислили

    3 1 Отговор
    Там,където е имало КОМУНИЗЪМ има БЕДНОСТ, КОРУПЦИЯ,И БЕЗЗАКОНИЕ а там,където комунисти все още дърпат конците,стадото мирно и покорно чака своето заколение!

    Коментиран от #8

  • 7 Цар Вул

    5 2 Отговор
    Похвалил се "ЪРБЕЛ "на "ЩЪРБЕЛ"!!!!!Та и тоя архитект!!!"Ами кой бе,цървул свински нещавен!!!Иванчева явно те е изловила в комбина с тоя т.н."бизнесмен"и ти и подля вода!!!Накисна я и сега си тупаш топката!Ама да знаеш -ТО ВСИЧКО СЕ ВРЪЩА!!!!Ще дойде и твоят ред!!!Все ще се издъниш ГРОБ-АР мръсен!!!И ти ще светнеш,но няма да угаснеш!!Направо ще сублимираш!!!!!!!Жалко за жителите на Младост!!!Сега ще го направят гето за "пришълци от всякакъв род в новите между блокови постройки!!!И "баста"!Ама то всяко начало има и край!!!!Но не се знай дали за тебе този край ще бъде "РАЙ"!!!!!!!
  • 8 Дядо Пижо

    1 0 Отговор

    До коментар #6 от "Евреите са го измислили":

    Къде не е така бе примат? В Америка по-различно ли е? И там конунисти. Целия свят са комунисти.
  • 9 дядо Пижо

    2 1 Отговор

    До коментар #4 от "Юююбряяяяя":

    България ще бъде осъдена със сигурност, но и тая кифла я чакат 20 г. в Сливен със сигурност. Ако бутне малко от заграбеното на дядо, ще и нося цигари на свиждане в неделя.
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Мата Хари

    1 0 Отговор
    Стига глупости само се оправдавате с комунистите. Едно време имахме пари, ако не те мързи и работиш и имахме,къщи, коли , ходихме и на почивка, а сега всичко това през крив макарон!!! Аз съм 16 години в чужбина и не мисля да се връщам в тази държава пълна с тъпанари , крадци и мързеливи тъпи животни.