23 Април, 2018 13:36 1 343 4

Искат постоянен арест за хвърлилия бомбичката на ЦСКА - Левски

  • йордан исаев-
  • бомбичка-
  • цска-
  • левски-
  • хулиган

Исаев е направил пълни самопризнания за инцидента

Искат постоянен арест за хвърлилия бомбичката на ЦСКА - Левски - 1
Снимки: Facebook

Прокуратурата внесе искане за постоянния арест на 25-годишния Йордан Исаев, който рани със самоделна бомбичка двама полицаи по време на футболното дерби ЦСКА - Левски миналата сряда, съобщи БНР.

Исаев е направил пълни самопризнания, съобщиха вчера от прокуратурата. Оттам уточниха, че за обвинението му - тежка телесна повреда на повече от един служител на МВР по хулигански подбуди, предвиденото наказание е от 5 до 15 години затвор.

Искат постоянен арест за хвърлилия бомбичката на ЦСКА - Левски
Йордан Исаев

По-късно днес Софийският градски съд ще заседава по искането на държавното обвинение за постоянното задържане на Йордан Исаев.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Иван

    4 0 Отговор
    А какво точно прави тоя с ловна пушка посред нощ?
    Има ли разрешително за нея?
  • 2 Дидо

    8 0 Отговор
    И къде са татуировките, по които беше разпознат този младеж? Нещо ми се струва, че пак някоя важна клечка от наркодилърите от София запад е прикрит с това лапе.
  • 3 вижся

    2 0 Отговор
    това е бъдещето - деградирали чалга-хулиган-шапко-шайки обикалящи улиците с цветове и тениски все едно са от еди коя си банда, слушащи гангстерски "рап" за кой ще кара колата след като са се напили на ниво "носилка" и междувременно са се заяли са наръгали някой старец за да се похвалят "батее тоя беше поне с 40 години по-голям от мене" ... а родителите им разведени от преди 10 години и като им се счупи нещо в тях не го поправят а го изхвърлят щото са свикнали всичко да се изхвърля, дори и хората в живота им.... браво евалата слабоумни дебилници с по малко мозък от каратите на златата ви по вратовете...
  • 4 възмутен

    2 0 Отговор
    Искат постоянно задържане, ОК, но "великите" управляващи ги защитават, нищо не предприемат, защото точно агитката на Тиквока от "Левски" му трябва за протести, та нали те бяха при Чехльо "умните" и " красивите" срещу Орешарски, нали на Тиквока ще му трябват при наближаващите избори. ПРОКЛЕТ ДА Е ТАЗИ МУТРА И ТОЙ И ПАРТИЯТА МУ ГРОБ!!!!!!!!!!!!!!!