Last news in Fakti

24 Април, 2018 08:29 1 824 1

Глух инвалид блудства с непълнолетно сираче

  • инвалид-
  • сираче-
  • блудства

Гаврата била разкрита след няколко дни

Глух инвалид блудства с непълнолетно сираче - 1
Снимката е илюстративна

42-годишен, страдащ от глухота и признат за инвалид старозагорец ще застане пред Темида по обвинение, че е блудствал с непълнолетно момиче – сираче, съобщи в. "Монитор".

Грозният инцидент е станал на 13 декември м.г., когато мъжът примамил страдащата от лека умствена изостаналост жертва в жилището си и там започнал да я опипва, за да се възбуди.

Любомир Филипов добре познавал тийнейджърката и нейната приемна майка, защото били съседи, в хода на досъдебното производство той изразил учудване, че за подобни действия го задържат. Мъжът смятал, че момичето отдавна било „готово“ да води пълноценен сексуален живот.

Гаврата била разкрита след няколко дни, когато уплашеното дете споделило с приемната си родителка случилото се в апартамента на „чичко Любчо“.

Според съдебните психиатри и психолози детето не е могло да възприема правилно обективната действителност и извършеното спрямо него и да му противодейства.

Очаква се до дни да бъде насрочена дата на съдебното заседание, което ще бъде при закрити врати заради непълнолетието на жертвата.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Чакалов

    5 0 Отговор
    -малко го е наказал Създателя че да си навлече още проклятия,ама на-Проклет да е....колко се може повече....