Last news in Fakti

25 Април, 2018 10:39 1 579 4

Закопчаха екскмет от СДС, крил канабис

  • сдс-
  • канабис-
  • лулчо василев

Месото на прасето му ставало крехко от наркотика

Откриха сух канабис в двора на къщата на бившия кмет на село Джерман, община Дупница, 70-годишния Лулчо Василев. Криминалисти от РУП – Дупница са иззели 178 г сух канабис от имота на екскмета, избран от СДС начело на Джерман в началото на 90-те години.

Някой е съобщил пред полицията в Дупница, че Л. Василев крие в двора си сух канабис. Сигналът е подаден в 9,30 ч. сутринта в събота. Униформените пристигнали в дома на Лулчо Василев в 10,00 ч. Извършили обиск в двора и паянтовата му къща и открили сух канабис в три найлонови кесийки, скрити под ламарина в двора.

Преди години бившият кмет пак бе заловен с дрога. Тогава полицаи откриха 40 стръка канабис в имота на Л. Василев. Той твърдеше, че някой от преминаващия край дома му влак е хвърлил семенца и от тях е поникнал канабисът, пише struma.bg.

“В дома ми идват много мои приятели. Явно някой е скрил дрогата под ламарината на двора. Ако е мой канабисът, няма да го сложа на двора, ще го скрия на друго място. Пристигнаха 12 полицаи и обърнаха къщата и двора наопаки, откриха в три малки кесийки суха трева. Сложиха я на земята, с някакъв уред я изследваха и ми казаха, че е канабис.

Преди години, когато откриха в двора ми 40 стръка канабис, аз не знаех, че е наркотик, растенията растяха буйни, късах от тях и давах на прасето, то лакомо ги ядеше. Даже когато полицаите дойдоха и изскубаха канабиса, им направих показно. Сложих стрък канабис и помия пред прасето. То не погледна помията, а налетя на канабиса. От него прасето растеше бързо, а месото беше крехко”, разказва екскметът, който е работил като закупчик в някогашното предприятие „Родопа“", разказа Василев.

След акцията в събота той е задържан за 24 часа в РУП – Дупница и е пуснат на свобода. Срещу него е образувано досъдебно производство за притежание на наркотично вещество.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хъво

    12 0 Отговор
    От утре почвам да гледам канабис за прасетата
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Бат Радко

    3 0 Отговор
    Браво на този луд-луд дядка , прави простите полицай прости та прости
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.