8 Май, 2018 11:07 5 757 39

Катя Лерца, която уби полицай в Пловдив, не иска в затвора

  • катя лерца-
  • затвор-
  • присъда-
  • полицай

Адвокатът на почерненото семейство ще настоява за по-строго наказание

Катя Лерца, която уби полицай край парк Лаута с джипа си, отново ще застане пред съда тази седмица. В четвъртък пловдивчанката ще поиска от апелативните магистрати да намалят присъдата й от две години и четири месеца, постановена от Окръжен съд – Пловдив в началото на януари тази година, съобщава сайтът „Трафик нюз“.

По време на заседанието магистратите решиха да я лишат от правото да управлява автомобил четири години.

Семейството пък на починалия Палзов, ще настояват за по-строго наказание.

На 13 май 2017 година Лерца прегази със 100 км/час полицаят Делян Палазов. Минути преди трагедията полицаят е спрял за проверка товарен камион. Излизайки на платното, той е видял движещия се с голяма скорост джип "КИА Спортидж" и е вдигнал палка да го спре.

Джипът, зад волана на който е била 40-годишната Лерца, блъснал катаджията. Той се преметнал през предницата, чупейки обзорното стъкло и паднал. Автомобилът спрял след 70-80 метра. Служителят загина на място. 36-годишният полицай има съпруга и две деца - дъщеря на 14 г. и по-малък син на 6.

Само месец след като прегази катаджията Делян Палазов край парк Лаута, Лерца беше заловена да кара без книжка. През юни тя бе спряна от пътни полицаи в района на Бетонния мост в пловдивския район „Южен”. Жената е управлявала сиво спортно Пежо, но без книжка.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гост

    70 9 Отговор
    На тази и 20г. са й малко заради изключително опасен рецидив. Убива човек и пак се качва на кола без книжка и без поука или съображения. Затворът не е искам не искам. Там се влиза заради престъпление, не по желание.
  • 2 MasterBoy

    56 6 Отговор
    То бива наглост бива ама и на тази ниска присъда пак ще обжалва. Заслужава да и дадат двойна. Семейството на загиналият колко ще страда заради този боклук?
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 MasterBoy

    23 2 Отговор

    До коментар #5 от "Аятолах Хомейни":

    Ами отивай в Турция тогава. Да видиш колко ще ти се радват.
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Темида

    22 2 Отговор
    Аааааах как да не се кефиш на раздаването на наказания от съда ни (в който явно простия народ не вижда проблем) 2 години и 4 месеца за убииство, и после хваната да кара без книжка след като е убила. И съдята си казва да 2 години стигат. Ама явно и те са много .....предлагам 1 месец условно за убииство с кола (после ще сложим вериги и гребла за сняг на всички коли да борим смърноста по пътя)

    Важното е Народа да не протестира срещу съда...........Тъп народ много тъп.............
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 жоро

    17 2 Отговор
    Боли я .... за това, че няма книжка. То книжка кола не кара. И сега вместо 10 000 глоба и 10 години без кола само я шляпнете през ръцете с думите: повече така няма да правиш.
    Обичам Родината, не харесвам Държавата. Тази мърла казва в очите на Темида, че не и пука за наложената и от Държавата мярка. Да видим държавата какъв пример ще даде за следващите с намерения да пренебрегват законите на съдът.

    Коментиран от #34

  • 11 Недоволен

    24 1 Отговор
    Явно като бял ден е, че съдията е бил стабилно мотивиран с финикийски знаци
  • 12 чичоХ

    13 1 Отговор
    Мерките, който взима властта по този и аналогични
    случай са-глоби и спиране от движение за изгорели
    крушки и неплатена гражданска лицензиране на
    сервизите и досиета колите. По делата им ще ги
    познаете- пише в една древна книга.
  • 13 Суйо

    9 17 Отговор
    Ако беше в друга производствена сфера - трудова злополука по непредпазливост за пострадалия. С кой акъл ще застанеш пред движещ се с висока скорост автомобил? То бива Батман, ама чак пък толкоз! Щом са спрели камион за проверка, тя го е задминавала. Хукнал нашия със слънчогледа?! Да би мирно седяло, не би чудо видяло.
  • 14 гого

    4 3 Отговор
    Той ченгела от лакомия се е самоубил.а на таз и вземете книжката завинаги
  • 15 чичо Гошо

    5 1 Отговор
    Всеки си заслужава съдбата! Бъдете добри и мили ХОРА.
  • 16 Диди

    4 14 Отговор
    Да не би да има изненадани ... След целият , гнусен и едностранчив Пи-Ар , на платените медии ! Поредица от ПАСКВИЛИ , в сайтове като - БЛИЦ , 24 ПЛОВДИВ и прочее ... Сега разбрах , че г-жа Лерца е виновна за грипната епидемия , земетресенията , икономическата криза , войната в Сирия, глобалното затопляне и вродената ченгеджийска тъпота и алчност ! Разбирам и великият философ Киркегор - най-низкото място , на което , може да застане човек пред своя Бог , се заключава в думата - ЖУРНАЛИСТ ! Още , обаче , не съм разбрал - каква е алкохолната проба на шната , какво прави през две ленти в третата и имал ли е инструктаж при положение , че е извикан по спешност , ставайки от трапеза ... Така че , абсолютно неуважаеми клакьори , не формирайте едностранно обществено мнение , при положение , че има две страни !

    Коментиран от #30

  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Диди

    4 14 Отговор
    Оставам с впечатлението , че да следваш закона е , според заглавието на този ПАСКВИЛ , в сайтове като - БЛИЦ , 24 ПЛОВДИВ и прочее ... е безгранична наглост ! Сега разбрах , че г-жа Лерца е виновна за грипната епидемия , земетресенията , икономическата криза , войната в Сирия, глобалното затопляне и вродената ченгеджийска тъпота и алчност ! Така и не разбрах , обаче - каква е алкохолната проба на шната , какво прави през две ленти в третата и имал ли е инструктаж при положение , че е извикан по спешност , ставайки от трапеза ... Така че , абсолютно неуважаеми клакьори , не формирайте едностранно обществено мнение , при положение , че има две страни ...
  • 19 Диди

    4 9 Отговор
    Защо,не помислите малко в кавички журналисти,че може да бъдете осъдени за всичко това и не само виа!

    Коментиран от #27

  • 20 Диди

    2 14 Отговор
    Оставам с впечатлението , че да следваш закона е , според заглавието на този ПАСКВИЛ , в сайтове като - БЛИЦ , 24 ПЛОВДИВ и прочее ... е безгранична наглост ! Сега разбрах , че г-жа Лерца е виновна за грипната епидемия , земетресенията , икономическата криза , войната в Сирия, глобалното затопляне и вродената ченгеджийска тъпота и алчност ! Така и не разбрах , обаче - каква е алкохолната проба на шната , какво прави през две ленти в третата и имал ли е инструктаж при положение , че е извикан по спешност , ставайки от трапеза ... Така че , абсолютно неуважаеми клакьори , не формирайте едностранно обществено мнение , при положение , че има две страни ...

    Коментиран от #21

  • 21 MasterBoy

    7 3 Отговор

    До коментар #20 от "Диди":

    Утре може и теб да сгази. По-добре да се стоиш далече от този боклук.

    Коментиран от #24

  • 22 Гост

    1 0 Отговор
    Много пари са играли.
  • 23 Гост

    5 2 Отговор
    Малко са и две години на тази мастия. Само дето и толкова няма да лежи, защото в България правосъдието е на страната, която плаща повече.
  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 КУЧЕ

    5 2 Отговор
    АС АКО СЪМ НА БЛИЗКИТЕ БЛЪСКАМ ТА ЗИ КУ..ВА С ЕДНА КОЛА И ТОЛКОВА БРАВО НА СЪДА ЕВАЛА СЪД ЗА ОБРАЗЕЦ НЕ ВИ ИСРАМ РАДВАЙ ТЕ СЕ ЧЕ ГО НЯМА ЖИВКОВ ЩЕШЕ ДА ВИ РАЗГОНИ ФАМИЛЙКИТЕ НА ВСИЧКИ

    Коментиран от #33

  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 ИВАН

    4 9 Отговор
    Ами като няма рефлекси, а само лакомия и тъпотия у тоя полицай, къде е тръгнал служител на реда да става, разбира се че е допринесъл, с което въпросната не се оневинява.

    Коментиран от #29

  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 ЛОВЕЦ

    2 1 Отговор

    До коментар #16 от "Диди":

    ДАНО И ТЕБЕ ДА БЛЪСНАТ
  • 31 Диди

    0 6 Отговор
    Защо,преди да седнеш да си напишеш тъпата и невярна и лъжовна статия ,за която ти плащат Венцислав Михайлов не си дадеш сметка,че всички неверни написани от теб лъжи подлежат на съд.

    Коментиран от #32

  • 32 MasterBoy

    5 1 Отговор

    До коментар #31 от "Диди":

    Ти какво точно искаш да кажеш? Че не е нарушила няколко от правилата за движение, сгазила и убила човек? Това не са ли факти които тя самата е признала?
  • 33 Диди

    2 7 Отговор

    До коментар #26 от "КУЧЕ":

    Много,си смел в приказките си малко по-спокойно го раздавай има кой да я съди нея.Много неверни глупости се изписаха по нейният адрес и това го правят" умните"ни журналисти,за което им се плаща и взимат пари .Оставете я тази жена,защо не си зададете въпроса един път всички вия -дали няма болка и мъка и за двете страни. Много е лесно да се пишат обиди и глупости неверни.

    Коментиран от #38

  • 34 Диди

    1 4 Отговор

    До коментар #10 от "жоро":

    Ти си много уведомен от личен характер,къде я боли и къде не.

    Коментиран от #35

  • 35 Енвер Ходжа

    2 2 Отговор

    До коментар #34 от "Диди":

    Дори и в Албания трафик полис ,-катаджиите- не спират движещите се в крайна лява лента. Това в Пловдив е ноу хау - майнаполис,модерно но не е рентабилно - намалява личния състав на КАТ.
  • 36 Шаран БГ

    3 0 Отговор
    Законът и съда нямат нищо общо с присъдата над убийцата !!!!
    Присъдите се раздават от ВИСОКОМОРАЛНИ , СЪВЕСТНИ И НЕПОДКУПНИ съдии .
    И всеки съдия има име, адрес и семейство. А самият той има чест и достойнство!!!!
    Каква държава може да имаме и каква държавност в мисленето на господа съдиите може да има , когато дори за безцеремонно убийство на пътен полицай се дават 2 години и 4 месеца затвор. Че като е така, дайте да ги избием всичките пътни полицаи - колко му е? Я ни даде господин СЪДИЯТА 2 години , я не !?!
    П О З О Р !!!
    И тая убийца не искала в затвор?!
    НА КАТОРГА В БЕЛЕНЕ ДО ЖИВОТ !!!
  • 37 Валери

    1 0 Отговор
    Когато имахме държава преди 89-та година, тази мърша щеше или да е с куршум в главата или да лежи до живот и да бачка в тухларна! Сега обжалва наказание от 2 години... срам и най-вероятно ще спечели обжалването. Две деца са сирачета, тя е блъскала преди и пак ще блъска и ще убива. Това е остра демонстрация на липса на държавност. Скоро ще губим и територии защото враговете ни знаят, че нямаме държава.
  • 38 Лост

    1 0 Отговор

    До коментар #33 от "Диди":

    Подозирах, че си нискоинтелигентна въшка сега виждам, че нямаш и капка морал. Изказванията ти и дебилните тези, които защитава напълно пасват с профила ти. Изключителна утайка си да знаеш.
  • 39 корнибой

    0 0 Отговор
    Абе деева и наглостаа деева,деева и безочието деееева.Оставила деца сираци, пък и нагла и мръсна, за по-малка присъда ламти.Егааааати и боклука мръсееееен.как да не го утрепеш?В тая страна, нещата си вървят към зъб за зъб и око за око.Оправия няма,няма скоро и да има.Няма спасение от тая простотия и дивотия.Увила човек и се мръщи на две години, а по-горе некъв за наркотици, ще лежи 8 години.Е не е ли гадно, живота да е в пъти по-маловажен от някви си наркотици.Абсолютно гейска-обратна педераска държава.