Last news in Fakti

12 Май, 2018 16:47 1 441 0

Арест за Кирил, който простреля бившата си в Свети Влас

  • свети влас-
  • убиство-
  • жена
Арест за Кирил, който простреля бившата си в Свети Влас - 1

Окръжна прокуратура – Бургас задържа за 72 часа 54-годишния Кирил А. Той е обвинен за това, че на 8 май в Свети Влас в магазин за хранителни стоки направил опит предумишлено да умъртви Л.Б., чрез произвеждане на един изстрел в областта на ухото, под лявата страна на главата.

Престъплението бе извършено с газ-сигнален пистолет, като деянието макар и да е довършено не са настъпили предвидените в закона и искани от дееца обществено опасни последици. Това е престъпление по чл. 116, ал. 1, т. 9, вр. чл. 115, вр. чл. 18, ал. 1, предл. ІІ от НК.

Очаква се Окръжна прокуратура – Бургас да внесе в съда искане за налагане на постоянна мярка за неотклонение "задържане под стража“ спрямо Кирил А.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА