Last news in Fakti

12 Май, 2018 17:48 2 845 4

Блъснаха момиче на пешеходна пътека! Шофьорът избяга

  • полиция-
  • катастрофа-
  • пешеходна пътека
Блъснаха момиче на пешеходна пътека! Шофьорът избяга - 1

Станах свидетел на доста грозна гледка. На улица "Царевец" в квартал Христо Смирненски, около 10:30 сутринта, пресичах на пешеходна пътека. Бяхме около 5 - 6 души пред зебрата и чакахме. Водачите отляво спряха, за да минем, но един от шофьорите от дясната страна не спря.

Пред мен имаше момиче, което той блъсна, момичето изхвърча на тротоара, видимо беше много уплашена и кракът й не беше добре. Водачът на автомобила само спря, погледна и потегли, без дори да се поинтересува от състоянието на момичето.

Това ни написа читател на TrafficNews.bg. Само преди дни подобен случай в столицата разтърси обществото. Тогава колоездач прегази дете и избяга. Благодарение на снимките, които бяха направили родителите на момиченцето, човекът с колелото беше разпознат и задържан от органите на реда.

За съжаление нашият читател не е успял да снима шофьора, който е блъснал пловдивчанката. Затова пък имаме номера и марката на колата: PВ4882АР тъмносиньо BMW. Подаден е сигнал в полицията, но се търси и момичето.

Умоляваме пловдивчани, които са били там и са видели инцидента или познават шофьора, незабавно да се обърнат към органите на реда. Да се обади и момичето, което е пострадало!


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 onq s konq

    9 0 Отговор
    А пак бенве
  • 2 вижся

    9 0 Отговор
    какво стана бе КАТаджии.. нали правехте акции ала бала да сме спокойни ли още или може да се панираме?
  • 3 колоездач

    3 4 Отговор
    Айде сега забранете колите по улиците!
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.