15 Май, 2018 08:11 53 199 79

Дете заснело убийството в Шумен (ВИДЕО)

  • шумен-
  • убийство-
  • монаха

Хлапета: Бързо на 112, той ще умре!

Дете, което се е намирало на пл. "Гривица" на метри от мелето между Велико Лефтеров - Монаха Велико и двама братя роми, е записало видеоклип, който показва и, може би, последните секунди от живота на 28-годишния Митко Боянов. Драстичните кадри, които се размиват към края, където Митко вече се е свлякъл на земята, са качени в профила на сайта СтрелаБГ във фейсбук.

Операторът с телефона е стоял на около 25-30 метра от сбиването. Качеството не е идеално, но се вижда, че Митко Боянов вече се държи за сърцето, но е прав и дори успява смъртоносно ранен да запрати тухла по убиеца си. Монаха е паднал на земята, Наско Боянов го удря, а през това време страничен свидетел се втурва да ги разтървава. Монаха се изправя, втори път посяга към кръста си и с нож отново се засилва към жертвата си. Наско псува и замерва Велико с тухла.

В този момент се чуват детски гласове, които хлипат, едното дете: "Бързо на 112! Той ще умре".

Митко се свлича до контейнера до близката градинка, тук видеото вече е замъглено. Мъжки глас казва: "Голям зор, голяма работа!" "Е какво стана, бе?" пита едното дете, а друго отговаря: "Тоз го убиха май!". Мъж се вайка: "Оле, легна", а дете добавя: "Ужас".

Кадрите мигновено станаха повод за дискусии в социалната мрежа. Според част от потребителите записът показва, че Монаха е действал при самоотбрана, но всъщност поне в този запис липсва предисторията.

Монаха е задържан за 72 часа с прокурорско постановление и се очаква във вторник да бъде поискана постоянна мярка за неотклонение "Задържане под стража".


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 5 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 скобар

    130 9 Отговор
    Ужас станахме дивия Тексас,няма държава, няма нищо до кога така бре изтребиха ни!!!
  • 2 Българина

    129 35 Отговор
    Всеки ден ще е така докато герб развъждат АБЕ Антибългарска Бойна Единица!

    Коментиран от #4

  • 3 Сссерем

    145 10 Отговор
    Това е САМОЗАЩИТА.

    Коментиран от #67

  • 4 Сссерем

    50 100 Отговор

    До коментар #2 от "Българина":

    Абе ГЕРБ ли са ти виновни че ти е малка пингата,че все ги плюеш,а много добре знаеш на коя партия са гласоподаватели ромите,и с коя партия се коалират като дойде време за власта,и Радев го избраха ромите.

    Коментиран от #9, #33

  • 5 гражданин

    141 5 Отговор
    много добре личи кои са агресорите.трима нападат един негово право е да си защити живота .или по закона за правомерната самоотбрана е трябвало да им каже да изчакат да повика двама свои приятели за да станат 3-ма срещу 3-ма ... този закон е пълен абсурд .всеки човек когато някой застрашава живота му и този на семейството му има право да се защитава по всеки възможен начин.
  • 6 гост

    118 4 Отговор
    И как така видеото се замъглява точно когато отива да му помага като видя, че се свлича на земята? Защитава се след агресия и побой, след това помага на жертвата, а го изкарват хладнокръвен убиец?!? МВР да си свърши работата или бял човек няма да остане в тази местност наречена България. Трябва ли всеки да седи със скръстени ръце докато го убиват или да ни е страх да кажем и дума на прости и нагли същества, за да не ни убият на пътя, понеже нямаме право да се защитим?
  • 7 Bahti

    115 10 Отговор
    НЕИЗБЕЖНА САМОЗАЩИТА! ПУСНЕТЕ ЧОВЕКА!

    Коментиран от #68

  • 8 Защо лъжете

    104 3 Отговор
    Абе това е самозащита, стига сте ги защитавали, не пишете инициалите само ами чак името на галено.

    Ще се върне до вас това ако продължавате. Трима срещу един са, самозащита е. Да го убият с камъни ли искате ???
  • 9 Русофил

    110 9 Отговор

    До коментар #4 от "Сссерем":

    Защо наричаш циганите "роми" бе? Все едно да кажеш на българин "европеец".

    Коментиран от #27

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Българин

    63 4 Отговор
    Браво. Мисля че човека се е справил мн добре с мисията си. Всеки един от нас носи дълбоко в себе си расисткото. Ако трябва да избирам м/у двама,единия християнин а др мюсюлманин.....то е ясно. Не съм расист
  • 12 ШСШД

    110 4 Отговор
    ТРЯБВАШЕ И ДРУГИТЕ ДВАМА ДА НАМУШКА ,ЗА НАЗИДЕНИЕ НА ЦЯЛАТА МАНГУСТАРСКА ОБЩНОСТ И ДА ЗНАЯТ ,ЧА НА АГРЕСИЯТА СЕ ОТВРЪЩА СЪС НАИЗБЕЖНА САМООТБРАНО --- ЕВАЛА НА МОМЧЕТО ЗАЩИТАВАШЕ СЕ ДОБРИ
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Браво Браво

    52 1 Отговор
    Факти.бг, добре сте замъглили видеото! Защо тогава изобщо го качвате?!? Нали е противозаконно?!? Или така се привличат читатели, нали....

    Коментиран от #15

  • 15 Бай Ристе

    34 1 Отговор

    До коментар #14 от "Браво Браво":

    Алчността ще погуби земята, не само България!!!
  • 16 зомби килър

    52 1 Отговор
    Държавата ни е оставила да се оправяме сами,полицайте се интересуват само как да източат бензин и как да те изрекетират щото не си си пуснал фаровете.
  • 17 Прости хора

    9 92 Отговор
    Гледайте внимателно черния вече е наръган когато се случва това на видеото.а тоя ненормалния с ножа си е за панделата 100% им се заяждал на черните.и на мен някой ако намушка брат ми ще му извадя гръкляна с голи ръце няма да има време за тухла.на белия на снимките му личи че е с психически отклонения

    Коментиран от #61

  • 18 Награда за Монах Велико

    65 4 Отговор
    Президента да му връчи орден Стара Планина
  • 19 681

    59 4 Отговор
    Евала на Монах!
  • 20 Бесен Язовец

    12 47 Отговор
    Айде айде пак повечето объркахте патриотизма с лумпенията.Седнали тука да ми защитават някакъв който се разхожда по улиците на Шумен с нож! Онзи ден му гледах снимките на тоя с дългата коса това е човек с ментални проблеми с нож на кръста. И не съдете по края на историята без да знаете началото и ! Никой от вас не знае какво се е случило

    Коментиран от #23, #58

  • 21 КОКО БРАЙС

    62 2 Отговор
    НА БЪРЗА РЪКА ЖУРНАЛИСТИТЕ ОПЛЮХА МОМЧЕТО.НЕ ВИ Е СРАМ.ТОВА КОЕТО ВИЖДАМ НА КЛИПА Е ГЕНОЦИД.НА ПОСЛЕДЪК ОКОЛО МЕСТА СЪС СЪБРАНИ НЯКОЛКО ЦИ..НИНА НЕ МОЖЕ ДА СЕ МИНЕ НОРМАЛНО ПОКРАЙ ТЯХ.ВИЖТЕ КАКВО СТАНА И В АВТОБУС В СОФИЯ С МЛАДОТО МОМЧЕ.ДОКОГА ЩЕ СИ ЗАТВАРЯМЕ ОЧИТЕ???...А НЯКОЙ МИНАВАЛ ЛИ Е ПОКРАЙ МЪГЛИЖ И КАЗАНЛЪК...АПОКАЛИПСИС,МИЗЕРИЯ ЗАРАЗА...А КАКВИ ХОРА УМРЯХА ЗА БЪЛГАРИЯ...
  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 Bahti

    32 2 Отговор

    До коментар #20 от "Бесен Язовец":

    Сладур! Аз иам скалпел, лидокаин и физиологичен разтвор за теб!

    Коментиран от #26

  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 НКВД

    33 5 Отговор
    Капитализма е виновен отново лудите си седяха в лудниците ц.... си седяха в махалите и бачкаха в индустрията като общи работници не се ползваха с привилегии като сега и да настройват българи срещу ц.... всички бяхме равни а сега ц.... получават помощи българите не! Държавата е виновна за дискриминацията в БГ. Българите се събират и отиват пред народното събрание и искат привилегии като на ц.... а не гледаме в чуждата паничка! Б.Борисов няма да краде от джоба на българите за да си бута парите по офшорки а ще ги раздаде като социални!
  • 26 Бесен Язовец

    2 24 Отговор

    До коментар #23 от "Bahti":

    А аз за теб Диазепам,Перкизан и Левомепроназин а имам и електроди за по екстремни случаи!

    Коментиран от #30

  • 27 Stefko88

    21 17 Отговор

    До коментар #9 от "Русофил":

    Ми ние българите сме европейци имали сме държава преди повечето европейски народи и матушката ти азиатска-монголска русия , затова ние българите имаме с какво да се гордеем ние имаме най древните селища, първи добиваме металните руди, даваме ви писменост(това го казвам защото знам че ви боли), няма да споменавам наследство от траките и то за целия свят (елинската култура се копира от там).... Има бая какво да кажа , но вие освен мамути в степите и езерото Байкал нямате нищо интересно и древно (поне веднъж да бяхте управлявани от етнически руснак за цялата си история.... Мъкааааа.

    Коментиран от #28, #73

  • 28 Червената шапчица

    17 8 Отговор

    До коментар #27 от "Stefko88":

    И това какво те грее като сме девета дупка на кавала?
  • 29 Оня

    38 1 Отговор
    Който не плаща данъци не трябва да гласува !!! И ще се оправи държавата. Тогава да видим как ще плащат на българи дето не ги искат. Ще си изберем политици, които мислят не само за себе си, а и за народа.
  • 30 Bahti

    12 0 Отговор

    До коментар #26 от "Бесен Язовец":

    Електрошокът не действа без игли и провилен волтаж. Иначе тия неща са безполезни.

    Коментиран от #31

  • 31 Бесен Язовец

    3 9 Отговор

    До коментар #30 от "Bahti":

    Всичко имам не ги мисли тия неща ти само кажи че си готов да ти покажа пътя

    Коментиран от #32

  • 32 Bahti

    10 1 Отговор

    До коментар #31 от "Бесен Язовец":

    Кажи кога ще пътуваш и къде! Ще те изпратя!
  • 33 Чакалов

    33 2 Отговор

    До коментар #4 от "Сссерем":

    Ей,ла.но античовешко,както и цялата ГЕРБ-аджийска агитка-ТАКА Е-те са виновни за това безобразие и антиБългарско отношение,а също така и циганско-полицейските своеволия в България!!!В Русенско-в Борисово(странно име,но покровителствано от кого ли)цигани,в тандем с бивши СИК-аджии,покровителствани от ГДБОП(в който "незнайно"как,са попаднали педерметата на бившите СИК-аджии) и над половината от (не)редовната полиция,дрогират,обсебват,изнасилват,заснемат и изнудват,манипулирайки всяка жена до която се докопат,и ги превръщат в проститутки против тяхната воля,а също така ги склоняват да им дават и дъщерите си-схема за изкурвяване на всичко женско,тъй като жените в България били в пъти повече от мъжете!Бог е благословил ръката на самозащитаващия се Българин да Му изпрати тая непотребна,в много малка степен полезна дори и за себе си,циганска отрепка,от които преди малко над 70 год. са превръщали в единственото полезно-сапун...

    Коментиран от #74

  • 34 Bahti

    37 0 Отговор
    А за колко Убийства на българи от Орките медийте и МВР си траят? Цар киро стайл!
  • 35 Барчо

    37 2 Отговор
    Слушам че хлапето се смее. Не се вижда какво е станало предварително. Изброих 7 човека срещу българина. Ритане, трепане, удар с тухли по тила му, а и тялото. Явно си го биеха и този, който дойде да ги разтървава убеждаваше циганите да оставят българина. От първия кадър се вижда, че убития го рита в главата. Може той да е провокирал цялата галимация. Защото ако е искал да убие някой, който и да е, имаше по-близки до него. Той си търсеше човека. Лошото е, че сега ще обвинят само българина и го обявяват за откачалка. А всички знаем, че Шумен не е град населен с много българи. Повечето са други.

    Коментиран от #38

  • 36 123.300д

    37 2 Отговор
    НЕИЗБЕЖНА САМООТБРАНА...ОСВОБОДЕТЕ ВЕЛИКО
  • 37 666

    29 2 Отговор
    Публикувано във факти.бг: Хлапета: Бързо на 112, той ще умре!

    Хлапето говори за Велико Лефтеров - Монаха, а не за нападателя му. Дори хлапето не е очаквало Монаха да се измъкне жив от тази ситуация.
  • 38 НКВД

    5 26 Отговор

    До коментар #35 от "Барчо":

    Може това може онова много ти станаха може а може и да си го е търсил лудия нали може? Що го пропусна това може? А можеше лудия да намушка и някой българин и щеше да пишеш лудия уби човек! И не може ли да си мало по -обективен? Ако чакаме на такива като този лудия да бъдат за пример БГ.е загинала тотално!

    Коментиран от #46

  • 39 гражданин

    20 2 Отговор
    ами ако се помисли малко ако някой е взел нож и е решил да коли и наказва някого дали щеше да има само един наръган ???? логично е тези тримата ако са си седяли кротко и велико ги е нападнал изненадващо с цел да убива щеше най малко двама ако не и повече да са наръганите .а на видеото се вижда ясно кой напада и кой се защитава.вместо да помогнат на пострадалия останалите двама включително и наръгания продължават да нападат момчето с ясната цел да го убият защото един удар с тухла в главата почти винаги е фатален
  • 40 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 41 самозащита

    28 2 Отговор
    самозащита
  • 42 Адвоката

    6 38 Отговор
    Самозащита след като си намушкал някой в сърцето няма!

    Коментиран от #47, #64

  • 43 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 44 Гост123

    28 1 Отговор
    Това си е самозащита, а този дето падна може да рита в главата на човека. Това е самозащита СВОДОДА
  • 45 аман от лицемерие

    33 1 Отговор
    За причините е спорно да се говори, но е от видеото е ясно едно! Поне трима срещу един, и то тримата използват хладни оръжия като камъни и тухли срещу този единия! Съвсем в реда на нещата е единия да се защити с каквото може, иначе сега щеше той да е убития 100%. Само да кажа, че ако се беше случило трима българи да ритат циганин на земята в главата и да го замерят с камъни....сигурно НПО-отата щяха да ревнат чак до Тръмп и ООН!!! Щяха Българите да ги извадят по-черни от дявола и по големи расисти от Хитлер. Ами сега онея говняри дето вечно реват по ТВ срещу българите да излезнат и да кажат защо, 3 ма цигани бият един Българин, защо проявяват дискриминация и омраза към Българина и да лежат в затвора поне 20 год за това!
  • 46 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 47 Stefko88

    24 5 Отговор

    До коментар #42 от "Адвоката":

    Абе адвокат в мелето много е гледал и мислил къде да мишка. Човека е бил в стрес и се е борил за живота си иначе щеше да четеш за намерен убит от неизвестен извършител. Или трябваше да :
    - а господин брикет моля застанете по- удобно , че да не ви нсръгам в сърцето без да искам , кажете как го чувствате по-голе по-долу ?

    Коментиран от #51

  • 48 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 49 ИВАН

    20 3 Отговор
    Не знам какви грехове има Българския народ, та да търпи такива мъки и унижения - бях чувал, че заради гоненията на богомилите сме наказани, но не се ли изкупи вече това наказание ??? ... Всяко наказание с доблест ще понесем, само не и да изчезнем.

    Коментиран от #54

  • 50 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 51 2 SS Division Das Reich

    13 1 Отговор

    До коментар #47 от "Stefko88":

    Ой!
    1488
  • 52 2 SS Division Das Reich

    21 2 Отговор

    До коментар #48 от "TSIGANIN":

    И ние те чакаме, като излезеш, ама няма да те любим!
  • 53 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 54 Един от хората

    11 1 Отговор

    До коментар #49 от "ИВАН":

    Новите придобивки като противозачатъчни ,се ползват само от еманципираните жени!!Българката е много модерна,еманципирана и лакома за всякакви модерни начини и глезотии за живот,с много високи изисквания и чалга култура и всичко това води към небитието на Българите.А другите племена се развъждат по метода на хлебарките и е нормално да победят в живота.Мюсулманите пък си имат религия която е за отглеждане на много деца и естествено да подменят развратените и,, модерни" джендъри от цялата Еврогейска територия.....
  • 55 vasik atanasova

    19 2 Отговор
    трима цигани му скочиха и го удариха мисля с камъни и го ритаха
    идиоти мръсни
  • 56 Суйо

    0 3 Отговор
    Тъпо, баси! Не се вижда добре.
  • 57 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 58 Тоя с Ху.

    20 1 Отговор

    До коментар #20 от "Бесен Язовец":

    Ей джендър бегай у лево бе ! Папагал . За предателите и продажниците на България закона на Левски само ! Браво на всички българи застанали зад нашето момче , така стават нещата , така трябва да се подкрепяме срещу тая зган . Да живее България
  • 59 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 60 гост

    19 1 Отговор
    Аз видях самозащита , никакво нападение не е. Момчето се защитаваше от двама нагли цигани който го замеряха с бутилки и камъни.
  • 61 расист

    16 3 Отговор

    До коментар #17 от "Прости хора":

    Мини през някое циганско гето през нощта и после пак ги защитавай.
    Или си поредния циганин или на теб нещо ти хлопа дъската и си психично болен ,че ги защитаваш.
  • 62 да има

    12 1 Отговор
    Дойде помориеца и ви пръсна джигера,а местните роби и покорни слуги на мангустата примати кво чакате ?? Половината шуменци са с 25% черен примес.. Защо в поморие и бургас ромите са послушни ?? Щото там никой не базари антибългарския закон за защита на малцинствата..Хората имат глави на раменете и имат гражданска позиция. Всеки който се застъпва за чрните примати трябва да е следващия до кофата за смет,където е и роден.
  • 63 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 64 Работник

    13 1 Отговор

    До коментар #42 от "Адвоката":

    Ако тее бият диваци с тухли и те ритат, няма да мислиш за съд.
    Какви идиоти останхте в България, че сте слепи да видите.
  • 65 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 66 Аз не съм расист

    13 1 Отговор
    Къде са бтв и нова да покажат как когато цигани бият българин и той се защити бил той луд или не трябва да е убиец? А обратното е винаги отразено- "обективни медии"--ХА ХА
  • 67 ГОСТ

    8 0 Отговор

    До коментар #3 от "Сссерем":

    Обграден от 5 за ,които закона не важи какво е?
  • 68 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 69 драго

    12 1 Отговор
    На видеото се вижда как човека се защитава млатен от няколко човека с тухли. Не зная каква е предисторията но и аз няма да се оставя да ме бият така.
  • 70 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 71 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 72 milenium

    8 1 Отговор
    И аз да съм и аз бих направил същото. Всички цигани на сапун това е спасението от тази сган.
  • 73 Пешо от вход б

    1 0 Отговор

    До коментар #27 от "Stefko88":

    Последното изречение казва всичко!
  • 74 Бай..Йоцоо

    5 1 Отговор

    До коментар #33 от "Чакалов":

    Ааа....така!! Бай Пейьо...голем Зенгирмист ще излезеш ей..На Сапун!!! Мизерни..МАНГАФЕТААА!!!
  • 75 Българина

    6 0 Отговор
    Господи, отърви ни от тази неземна тор наречена ман гали, само един месец е нужен за да ги разкараме от тази територия завинаги., дай ни сили да им се противопоставим изселим и изтребим
  • 76 Свобода за велико

    8 1 Отговор
    Свикнахме с това глутници от роми да бият бабите и дядовците ни ,свикнахме това да бият децатани,свикнахме с това че тези неграмотни изчадия ние им изхранване децата ,и какво получаваме да хванат нашите деца и да ги бият тухли с колове и железа.Радвамсе че Велико е имал нож в него защото във събота щяха да пишат по тези платени сайтове за смартъ на Велико и това щеше да мине като поредното обийство на българин обит от глутница роми и дотам.От тази случка насам и аз си вземам ножка в мен защото братя БЪЛГАРИ във събота беше Велико но следващият път може да е всеки един от нас.СВОБОДА ЗА ВЕЛИКО
  • 77 Доц.Рептун Доглажки

    4 0 Отговор
    Господин..ЧАКАЛОВ!! зайнтересуваме вашата тема,която тръгнахте да обяснявате за Русенският регион или по-точно село Борисово.Обяснете..малко по-подробно нещата.Благодаря предварително.
  • 78 Лост

    8 1 Отговор
    Вижте на видеото къде се свлече мангала, там им е мястото на всичките.
  • 79 Този коментар е премахнат от модератор.