15 Май, 2018 09:00 2 101 11

Нападателят в тролея – криминално проявен и регистриран за наркомания

  • белезници-
  • тролей-
  • нападател-
  • нож

Шофьорът е реагирал адекватно, като е затворил вратите, за да не избяга нарушителят

33-годишният мъж, който наръга 18-годишен младеж с нож в тролейбус №7 вчера е криминално проявен и регистриран за наркомания.

„Шофьорът е реагирал адекватно, като е затворил вратите, за да не избяга нарушителят”, коментира заместник - директорът на „Столичния електротранспорт” Иво Василев.

Инцидентът е възникнал на столичната спирка „Опълченска” в посока „Люлин”. Младеж направил забележка на група непълнолетни, които се хранели и плюели в превозното средство, като го замърсявали с люспи от семки.

При слизането си от тролея въпросният младеж бил прободен с нож от друг мъж, който „защитил” нарушителите, макар да не е бил част от тяхната групичка.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 гръ66хъ7

    16 6 Отговор
    всички шофьори,продавачи и др да бъдат защитени със специален закон,който им позволява неизбежна отбрана с оръжие,полицейски правомощия и даже съдебни /съдията дред/
  • 3 Хасан ибн ал Чалма

    32 1 Отговор
    Много са долни циганите , какъв трябва да си да "чоплиш семки " в тролея ???
    Почти все едно да се.еш където ядеш !
    Много са долни под дъното са в Тинята са.
    Могат да се интегрират само в газови камери
  • 4 Не бе бате

    20 0 Отговор

    До коментар #1 от "мангасарииии":

    не са били роми - тсигани са!
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 666

    15 0 Отговор
    Избиват последните младежи с читаво възпитание. Бъдещето на България са криминално проявени наркозависими. То други не останаха.
  • 7 Един от хората

    11 0 Отговор
    На циганина имената и адреса,снимката на физиономия и други ТТданни няма ли да има, както на Българина Велико от Поморие,а мнението на други свидетели няма ли да се опише подробно по ,,независимите" медии????
  • 8 един

    4 2 Отговор
    Струва ми се, че нашенските цигани много се вдъхновиха от братята си араби. Много от тях приеха исляма, тръгнаха по Европа и там бутат жени по стълбите на метрото, тук пък ръгат с ножове. Колко му е, убиваш някого, защото направил забележка на циганетата и после на топло, в затвора. Напоследък нещата у нас съвсем се разпасаха. Не е на добре! Чудя се обаче ако не са циганите, които работят по чистотата, как ние, великите българи, ще потънем в боклуци. Така и не си обяснявам каква е тази мания българинът велик да хвърля боклуци където завари. Рано сутрин циганките са изчистили, събрали боклука, малко по-късно великият българин просто не се стърпява, където намери боклук, хвърля на улицата. Никой не му търси сметка, никой не го глобява. Нали е велик! И за всичко обвиняваме циганите. В някои отношения сме прекалено близо до техния манталитет. Ако направиш забележка на един мм борец примерно, случайно попаднал в градския транспорт, за нещо, има много голяма вероятност първо да те нарече какъв ли не, а след това да ти разбие зъбите. А може и с нож да те нападне. Харесва ни или не, това е истината, уважаеми велики българи.
  • 9 Стефан

    6 1 Отговор
    Трябва да се защити българското население и държавата. Това повече не може да продължава. Б.Борисов да превстане да плямпа за западните балкани и да обърне внимание на държавата си и хората. Съдиите и прокурорите също да защитават българските граждани. В държавата трябва да се направят промени за в бъдеще ...
  • 10 Гост

    7 0 Отговор
    Публикувано във факти.бг: Защо няма снимка на нападателя, няма имена, няма инициали. Защо, когато българин напада с нож циганин, при неизбежна самозащита, веднага се публикува всичко, което се знае за него. А, ако нещо не се знае се доизмисля, образът на човека се демонизира, изкарват го луд и агресивен. Когато ролите бъдат разменени, няма никаква информация за мръсния циганин, който напада младеж заради забележка. Докога ще ги криете, докога ще ги гледате като писани яйца? Трябва ли народа да вземе нещата в свои ръце?
  • 11 пламен

    4 0 Отговор
    От снимката ясно се вижда че е от виолетовите наричани още роми!