Last news in Fakti

16 Май, 2018 09:08 5 140 7

Люси Иларионов: Полицията опита да прикрие стрелбата на пътя

  • люси иларионов-
  • стрелба-
  • велико търново

Агресивният шофьор се оказал правист

Шефът на полицията във Велико Търново явно се опитва да прикрие част от събитията, които се случват в неговия край. Така режисьорът Люси Иларионов си обяснява пред бТВ формулировката „хулиганство на пътя”, с която в бюлетина на МВР скромно е отразена срещата му с агресивен шофьор в Търновско, който стреля по останалите участници в движението и ги замерва с бутилки.

„Нямаше да се обадя, ако не беше стреляно, нямаше да се обадя, ако не бяха хвърлени бутилки”, подчерта Иларионов в студиото на „Тази сутрин” по бТВ. По думите му от полицията го предупредили да не разгласява случая, като униформените признали, че регионът е станал „известен” в последно време – с отцепения от частни охранители „Макдоналдс”, с боя на пътя между българин и чужденец и други.

Режисьорът подчерта, че се е притеснил не толкова от пистолета (за който е убеден, че е газов), колкото от хвърлените бутилки и цялостното поведение на другия водач.

Той избягал и 20 минути по-късно – вече в присъствието на полицаите, се върнал. „Те са звънели, той не вдигал, свързали се с майка му и баща му”, обясни режисьорът. Униформените питали 27-годишния мъж дали има оръжие, което той отрекъл и започнал на свой ред да обижда Иларионов.

Как изглеждал? „Стори ми се като келеш”, призна режисьорът. По думите му човекът насреща се оказало, че учи право и е работил в една от известните кантори в старопрестолния град.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 зомби килър

    9 45 Отговор
    Не защитавам никого но Люси го раздава много тежко и съм сигурен, че е предизвикал агресията,не оправдавам никого,това което казвам е, че който си го търси си го намира,знам го от личен опит.
  • 2 Свръхаз

    5 15 Отговор
    Тас що изглежда так абре, момци? С тоа каскет...
  • 3 Телевизионен съд

    6 14 Отговор
    Абе пич защо трябва да ти вярвам на теб???Защото те дават по "телевизора" ли,защо не дадете и другата гледна точка?
  • 4 Zax

    10 1 Отговор
    Явно Търновската полиция пази "избрани". Колкото до коментарите по-горе - не мисля че е извинение да стреляш с пистолет и да мяташ бутикли. Дашкам и в полицията. Е.. ако полицията се опитва да прикрие - тогава телевизия и по-горна инстация. Така и полицаите ще се научат да не "прикриват".
  • 5 Пешо

    3 9 Отговор
    Това режисьорче явно е намерило, каквото е търсило! Такива идиоти се тежкареят и като видят дебелия оревават света.
  • 6 Силър

    6 0 Отговор
    Само не мога да разбера защо ПЛЮЕТЕ по човека !!! Той заема позиция на отговорен гражданин, пострадал от лекомисленото поведение на един младеж. Без значение кой е предизвикал инцидента, това не е адекватна реакция! Ако и г-н Иларионов беше извадил пистолет, какво щеше да стане? Ситуацията е неприятна, но явно той е постъпил много по-адекватно и отговорно. Не знам защо се толерира и това елементарно поведение, което е показал човека на цели 27 години !?

    Коментиран от #7

  • 7 Лост

    2 0 Отговор

    До коментар #6 от "Силър":

    Защото повечето от маймуните живеещи на тая територия искат да се живее точно така! На тях това им е нормалната среда на жалкото битие. Много от дебилите се гордеят в същност с местните си мутри и когато са на маса изпълнени с гордост и удивление разказват за подвизите на местните "олигарси". Най-нормалното нещо е такъв народ да се намира в "цветущото" състояние на днешната ни действителност. Нали знаете, че живота в централна Африка не е, като този в Швейцария единствени и само заради човешкия капитал на територията, което по принцип значи че колкото и да бягат маймуните на запад търсейки "хубав живот" единственото дето мъкнат след себе си е кочината, в която са орисани да живеят.