1 570 3

Рецидивист отвлече момиче в Бургас

Мартин Христов

16-годишно момиче е било отвлечено преди два дни, но извършителят бързо е заловен и вкаран зад решетките. Това стана публично известно едва днес, след като Окръжният съд в Бургас наложи мярка "задържане под стража" за бургазлията Георги Киряков, съобщава "Флагман".

На 16 май, в района на УМБАЛ Бургас той отвлякъл 16-годишната В.М., употребявайки сила - хванал я с двете ръце за качулката на суитчъра, издърпал я и качил принудително в колата, съобщават от Съдебната палата.

29-Георги Киряков обаче бързо е арестуван и мярката му за неотклонение е гледана в Окръжния съд в Бургас. Оставен е зад решетките, а според магистратите събраните в досъдебното производство доказателства категорично били категорични.

Това престъпление се наказва с „Лишаване от свобода“ от 10 до 20 години или доживотен затвор, както и конфискация на част или цялото имущество на виновния.

Съдебният състав е преценил, че тежестта на предвидената санкция обуславя и наличието на реална опасност обвиняемият да се укрие, с цел да осуети наказателно преследване.

Видно от приложената справка за съдимост обвиняемият е лице с множество предходни осъждания, което показва престъпна упоритост и отказ да коригира поведението си, уточняват от пресцентъра на Окръжния съд.

Бургас / България


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • sadisty
  Отговор
  1 13:48  18.05.18
  какви долни същества бродят из улиците на държавата... Какво правим бе бурисуф посрещаш високопоставени хора а не си контролираш ратайчетата да ги вкарват такива където им е мястото не да тормозят хотрата
 • Четете Бре
  Отговор
  2 13:53  18.05.18
  четете го това написаното! Що за КАТЕГОРИЧНА безмислица е "29-Георги Киряков обаче бързо е арестуван и мярката му за неотклонение е гледана в Окръжния съд в Бургас. Оставен е зад решетките, а според магистратите събраните в досъдебното производство доказателства категорично били категорични."...?!? Голямо бързане е паднало
 • Ромул
  Отговор
  3 09:09  19.05.18
  Такова животно не трябва никога да излиза на свобода!!Има държави в които проблема е решен веднъж завинаги и такива изроди дори си плащат и консумативите за телепортация!!

Напиши коментар:


Публикувай