Last news in Fakti

19 Май, 2018 11:35 2 558 0

Кметът на "Младост" прекрати отпуска си

  • младост-
  • десислава иванчева

Десислава Иванчева продължава да е в ареста

Кметът на "Младост" прекрати отпуска си - 1
Снимка: БТА

Кметът на "Младост" Десислава Иванчева, която бе арестувана преди месец заради подкуп, е подала заявление за прекратяване на отпуска си, съобщиха от Столичната община.

Иванчева на два пъти подава отпуск. Първия път посочи Владимир Клисуров за неин заместник, обаче не издаде заповед за назначаването. Затова се наложи Столичният общински съвет да се произнесе и да запълни пропуска на Иванчева като издаде заповед Клисуров да поеме „Младост“. По-късно обаче той се отказа от поста с доводите, че „не иска да си цапа ръцете“ с унищожаването на зелените площи на „Младост”. По думите му СОС не се е съобразил с декларирания му самоотвод. Затова той също излезе отпуск и предложи другия заместник на Иванчева арх. Румен Русев да поеме управлението на районната администрация.

Иванчева все още е действащият кмет на района, но продължава да е в ареста. В следващите три месеца мярката ѝ „задържане под стража“ не може да бъде изменяна освен при извънредни ситуации. В същото време от районната администрация на „Младост“ обясниха, че в момента Русев изпълнява задълженията на кмет и не знаят за прекратяването на отпуската.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА