21 Май, 2018 17:44 2 228 7

Дрогиран шофьор без книжка блъсна полицай в София

  • полицай-
  • дрогиран-
  • шофьор-
  • околовръстен път

Нарушителят се оказал криминално проявен, опитал се да избяга

Дрогиран шофьор без книжка блъсна полицай в София - 1

31-годишен шофьор без книжка е ранил полицай, докато е шофирал след употреба на упойващи вещества, съобщиха от пресцентъра на МВР. Криминално проявеният мъж е задържан след преследване.

По първоначална информация, тази сутрин около 1:20 ч., служители от отдел „Пътна полиция“ подали сигнал със "стоп"-палка за спиране на лек автомобил Toyota Celica. Шофьорът не се подчинил и продължил, при което наранил крака на един от униформените.

След преследване по Околовръстен път, в което се включили и допълнителни полицейски екипи, в района на метростанция „Обеля“, автомобилът с двама мъже в него бил спрян. Вътре били 31-годишният неправоспособен шофьор и 17-годишен пътник. И двамата – криминално проявени.

При вида на униформените 17-годишният младеж глътнал няколко таблетки, което наложило да бъде откаран в болнично заведение за промивка, където е оставен за наблюдение.

Работата по случая продължава.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мартин

    25 0 Отговор
    Трябва да възстановим Белене и Скравена.....
  • 2 123456789

    3 0 Отговор
    АЙЙЙЙДЕ ПОЧВАМЕ ГИ
  • 3 Будалата

    5 1 Отговор
    Тази сутрин в 1.30 май си е нощ а? То кат си фиркан или дрогиран книжка май ти не требе. Адвокатчето му ще рече че пие силни хапчета.Много шум за нищо.
  • 4 АНОНИМЕН

    12 0 Отговор
    ТРЯБВА ДА БЛЪСНАТ НЯКОЙ СЪДИЯ ЧЕ ДА ПОЧНАТ ДА РАБОТЯТ

    Коментиран от #5

  • 5 Spec b

    9 0 Отговор

    До коментар #4 от "АНОНИМЕН":

    Депутат или най-добре министър...

    Коментиран от #6

  • 6 Да да

    5 1 Отговор

    До коментар #5 от "Spec b":

    Депутат от ДПС ! И дано да е от висшуя ешалон на престъпноста! Да си помечтаем за Доган и Пеевски!
  • 7 1234

    1 1 Отговор
    Да се приеме закон в който да е записано точно и ясно:като караш пил,от толкова до толкова промила,такава глоба,ако е по вече,затвор за три месеца,ако е доста затвор до 1 год,а ако си дрогиран друга глоба,но да се знае точно и да се влиза в затвора веднага ,а не делата да се протакат с години.Може да е за малко време,но веднага,още същия час,иначе оправия няма.