22 Май, 2018 09:26 15 020 23

Убитият полицай оставя дъщеря в пети клас

  • кючук париж-
  • командос-
  • добромир лазаров

На убиеца вече е повдигнато обвинение

Военно-окръжна прокуратура - Пловдив е повдигнала и предявила обвинение срещу военнослужещ – младши сержант от военно формирование в Пловдив за убийството на Добромир Лазаров от Сопот.

На 21 май 2018 г. около 1,00 часа в Пловдив чрез нанасяне на един удар с нож в областта на сърцето, Лазаров е бил убит по особено мъчителен начин.

По отношение на обвиняемия е постановена мярка задържане в помещенията на сектор "Арести“ в Пловдив за срок от 72 часа с оглед довеждането му пред съда. Предстои внасяне на искане на прокурора за вземане на постоянна мярка "задържане под стража“.

Междувременно стана ясно, че 45-годишният полицай от участъка в Сопот е звънял по телефона на убиеца си Ангел Желязков, казал му е, че тръгва към Пловдив, за да може двамата "да се разберат като мъже".

Желязков отговорил да не го пипа, защото е пил. Предмет на спора и на разигралата се по-късно трагедия е Люба Алексова. 32-годишната жена работи като разследващ полицай в РУ Карлово. Убитият и Алексова са имали връзка, въпреки че тя е живеела с Ангел. Желязков и Люба са били в апартамента си. Лазаров е позвънил на вратата им. Известно време комшиите от входа са чували как тримата са карат, после разпрата се пренесла навън, на улицата.

По непотвърдена информация полицаят е ударил с юмрук в лицето Желязков. Той пък от своя страна извадил нож и започнал да го ръга многократно в тялото. 45-годишният мъж е починал от пробождания в сърцето. Съседите са чули и скандала отвън, и лютата разпра. Инцидентът става около 23,30 часа. Лазаров издъхва от раните си в пловдивската Университетска болница. Опитни медици са останали втрещени от многобройните удари, които са били нанесени на полицая. Било е касапница, разкриха разследващи.

Убитият полицай оставя момиченце в пети клас. Той е бил разведен и е живеел на семейни начала с друга жена. Любовта между Лазаров и полицайката пламнала преди повече от година, когато тя била назначена в РУ Карлово като разследващ полицай.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Чеп

    27 5 Отговор
    Тази полицайка сигурно е страхотна! Кръв се лее заради нея...хора умират....
  • 2 Будалата

    56 4 Отговор
    Да бе мирно седяло не би чудо видяло. Долната глава като навири горната до там се стига. Нереза парясан живей с една, мандръса и друга ще запълни всички дупки а? Запълни своята накрая та миряса. То полицаите без друго нищо не работят а само люпят семки и се чудят коя да мандръсат. Намерил си е майстора селяка.
  • 3 Миризливия Пор

    51 2 Отговор
    Нещо не ми се връзват нещата -> има любовен триъгълник (на никой не го пожелавам) в един момент любовника "полицай с пистолет" със явно самочувствие че той е властта на селото защото може да затрие всеки със служебното си положение в малкото населено място, звъни на рогоносеца "да се разберат като мъже". След това се вдига, минава 60 километра и напада рогоносеца - той пък за зла участ е "контрактор" т.е. наемен войник т.е. плаща му се при нужда и да убива хора. След това го напада като се има в предвид физиката му... извинявай ама рогоносеца какво трябваше да прави - да употреби своите знания и умения да се защити или просто да стои като брашнен чувал защото насреща има полицай макар и не на работа? Съжелявам за човека, лека му пръст но кога ходиш в гората има вероятност и мечката да те издебне.

    Просто нещо термина "убиец" е за човек умишлено отнел човешки живот, кога се защитаваш от нападение термина трябва да е друг. Все пак минал едни 60 километра и ти се натресъл посред нощ си е умишлено нападение все пак, макар и хазяина да е пил и без противообществени прояви да се е прибрал да си се наспи и изтрезнее на спокойствие.
  • 4 гуньо простия

    33 1 Отговор
    Добре, де тази мастия златна п**ка ли има, че се трепат за нея? Първобитни нерези!
  • 5 EXMIL

    40 2 Отговор
    добре е охранен полицая паржо тръгнал от сопот до пловдив да раздава правосъдие.
    мислил си е чекато го раздава шериф във сопот и мъннгалите там ги шашка така ще смачка и военния.
    ОБАЧЕ НЕЩО НЕ Е СТАНАЛО ТАКА КАКТО ПАРЖО Е МИСЛИЛ
    ВОЕННИЯ В 68 БРИГАДА Е ДОБРЕ НАТРЕНИРАН ВСИКИ ДЕН 3 КМ КРОС СРБ ТАКТИКИ И ВСЯКАКВИ ДРУГИ ТРЕНИРОВКИ ТАКА ЧЕ Е ПОБЕДИЛ.
    А КОЙ ЩЕ ДОКАЖЕ ЧЕ СЕЛСКИЯ ПСЕФДО ШЕРИФ ПАРЖО НЕ Е ИЗВАДИЛ ПИСТОЛЕТ СРЕЩУ ВОЕННИЯ?
    ТАКА ЧЕ МОМЧЕТО Е ДЕЙСТВАЛО ПРИ НЕИЗБЕЖНА ОТБРАНА ИМА ЧИСТО СЪДЕБНО МИНАЛО.
    НАЙ МНОГО 3 ГОДИНИ УСЛОВНО.
  • 6 Торбалан

    6 3 Отговор
    Тъпаци!
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Распутин

    23 0 Отговор
    Тоя милиционер какво майка си е търсил да задиря чужда жена посред нощ и то в присъствието на мъжа и? Може да прозвучи малко грубо, но общо взето а-постериори личи, че каквото е търсил, си го е намерил.
  • 9 Ники

    22 2 Отговор
    Аз също съм военнослужещ и защитавам абсолютно действията на моят колега докога скапаните полицаи само ще се месят където не им е работа сега като много му знае устата и много му знаеше акъла да пълни дупката скапано ченге не жали за него
  • 10 Гост

    19 1 Отговор
    Милиционера е бил ебанджия явно, решил е да поналюби на старшията жената за пореден път ама тоя си е бил в къщи и не я е дал на оня да я пое.е малко и е станало караница за пачата прерастнала в конфликт завършил с летален край за единия еб.ч. Каква полиция имаме....... Либовчии
  • 11 Бенц

    10 0 Отговор
    Ако бе мирно седяло небе чудо видяло..
  • 12 СИГОБАРА ИГОТОЧИ

    24 0 Отговор
    ЕДИНИЯ В ГРОБА ДРУГИЯ В ПАНДЕЛАТА...
    КАКАТА ЩЕ СИ НАМЕРИ ЛЮБОВНИК...
    ЕГАТИ....
    А КАЖЕТЕ СЕГА, ДАЛИ СИ СТРУВА....
    ДРУГИ ЖЕНИ ЛИ НЯМА...??!????
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 КУПИДОН

    3 1 Отговор
    Тази ЛЮБ/А/ОВ е фатална жена и в пряк, и в преносен смисъл.
  • 15 Снайпера

    12 0 Отговор
    Ченгето си го е търсел скандалджия е бил личи му ,язък за детенцето сираче остава
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Чеп за зеле

    12 0 Отговор
    Какво е търсил наглия полицай посред нощ там? Намерил го е.
  • 19 TIE X1 Advanced

    8 0 Отговор
    Това че полицаят е мъртъв не го прави невинен, а фактът че военният е жив - не го прави виновен. В боя кантар няма. Имало е тежък конфликт включващ физическо насилие. Нападащият полицаят най вероятно е бил и въоръжен - случката директно трябва да попадне в графата "неизбежна отбрана". А въпросната "красавица" неземна е най-обикновен биологичен отпадък.
  • 20 незнайко

    4 0 Отговор
    Четири съдби на големи хора са провалени !!! Всичко това заради една миризлива "катерица" !!! ДА ОЧАКВАМЕ И ВОЙНА В СКОРО ВРЕМЕ !!!
  • 21 ГАТ НЯКОЙ ТА ПРИЧАКВА ПРЕД КЪЩИ

    6 0 Отговор
    С ЮМРУЦИ ПОЛУЧАВА ТВА КОЕТО Е ЗАСЛУЖИЛ.
  • 22 НЕКОРЕКТНО

    4 0 Отговор
    Що за заглавие на статията? Всъщност цялата статия е тенденциозна. Този скандалджия е изоставил детето си отдавна, още когато е тръгнал да си сее семето по чужди ниви. Поне да не се е развеждал, но коя ли е щяла да го търпи този....
  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.