24 Май, 2018 18:48 7 902 9

Близки защитават Ангел Желязков

  • ангел желязков-
  • убийство-
  • пловдив

Близки, приятели и колеги на Ангел Желязков се свързаха с Plovdiv24.bg, за да споделят своите впечатления за младия мъж, както и да коментират убийството в пловдивския район "Южен". Нека им дадем думата сега, повече от 12 часа, след като Военният съд вчера реши да го остави в ареста за постоянно: "32-годишният командос е добро, скромно и много възпитано момче. Доказал се е в САЩ, на границата и в публичните изяви на бригадата за Специални сили. Присъства на парада на 6 май, отличен военен дълги години.

Кой нормален човек, получил остри заплахи по телефона от въоръжен вероятно полицай, няма да предпази себе си и жена си, с която са от 8 години? Да те причакат пред собствения ти блок със заплахи за живота ти?! Не е искал да го убива, а да предпази собствения си живот. Какъв е алкохолът в кръвта на полицая? А къде е пистолетът му? Никой не казва... мълчат... Защо е дошъл пред блока му в този час, да го убие ли? Желязков не е бягал, дори е помогнал на ранения вследствие на самоотбрана. Защо сега Желязков е съден, като той е бил жертвата? Цялата бригада, роднини и приятели стоят плътно зад Желязков!"...


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Холмс

    32 2 Отговор
    Сега ще кажат че шопара случайно се е разхождал пред блока на самозащитилия се полицай. Най логично е някой с пищов на кръста или в ръката да му набиеш ножа.
    Стрите хора са казали от затвор се излиза от гроб не!

    Коментиран от #2

  • 2 БРИГАДА 68 АКО СА ЕДИННИ И АКО

    24 1 Отговор

    До коментар #1 от "Холмс":

    ПОИСКАТ МОГАТ ДА ОБЪРНАТ БЕ ГЕТО С ГЛАВАТА НАДОЛУ ЗА ДА ПОИЗТРЪСКАТ МЪРШИТЕ ДОВЕЛИ РОДИНАТА НИ ДО ТУК.
  • 3 Public Owner Sofia skin head 88

    19 2 Отговор
    Съд за съда! Или смърт за съда направо. Ще се пържат тия корумпирани съдии вовеки, амин!
  • 4 300

    2 11 Отговор
    Дебелия - Едва дишащ полицай,преби като куче КОМАНДОСА...Не знам кой е по големия ПоДАРАСТ...ножа или КОМАНДОСА...
  • 5 Някой

    38 2 Отговор
    Ако трябва да бъдем обективни няма как да отречем, че има смъртен случай. Обаче нека погледнем събитията довели до трагедията:
    1. Повярвал си полицай, който иска чужда жена.
    2. Многократни заплахи по телефона.
    3. Причакване на двойката в тъмното с цел саморазправа.
    3. Наглост да посегнеш пръв на човек, който не ти е направил нищо.
    Ами не виждам много плюсове в полза на полицая.
    Тук ми се иска да си отговоря и на няколко въпроса.
    Как ще нападнеш човек, който дори не познаваш? Кое ти дава тази сигурност, че може да се саморазправиш с някой и да няма последствия за теб? Какво е щяло да се случи с военният, ако не е бил реагирал по този начин? Щеше ли ябълката на раздора (Любчето- маминото) да се върне при дебелия чичко, ако той беше унижил, набил или убил военния? Защо господата прокурори и съдии не си зададат същите въпроси и тогава да започнат да гледат делото? И каква е тази гнила съдебна система с ясно изразени двойни, тройни и дори четворни стандарти, на която ние данъкоплатците плащаме заплатите за да се подиграват с нас?
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Овчар

    14 2 Отговор
    Полицая не е виновен , той с мозък на пърч просто е следвал нагона си ! Виновна е овцата ! Трябвало е нея да . . . . . . !
  • 8 Коцето Коцев

    7 1 Отговор
    И двамата са самозабравили се мишоци с пагони, оръжие и голя-я-я-мо самочувствие и усещане, че са обвити в някаква недосегаемост, самовнушавана и произлизаща от службата им под пагон! Демек...на кой му е по-голям....."пищова", налЕ?! К'вото повикало, такова....!

    Коментиран от #9

  • 9 mediator37

    8 0 Отговор

    До коментар #8 от "Коцето Коцев":

    Нали ги виждаш на снимката- военният каква хилка е, а ченгето шопар.
    Ченгето пътува 60 км. посред нощ да бие военния и да го стреля, не обратно. Повярвало си е ченгето.