2 796 2

Хванаха Тошко Доларчето, чака го гръцки затвор

Мартин Христов

Известният Тодор И. с прякор Тошко Доларчето, от емблематичното петричко село Тополница, бе арестуван вчера в Сандански, съобщи Struma.com. Арестът му е станал, след като в местното управление на МВР е пристигнала европейска заповед, съгласно, която Тодор има влязла присъда за трафик на наркотици в Гърция. От известно време Тодор и семейството му живеят в Сандански.

42-годишният Тодор е познат на органите на реда, но напоследък на територията на региона не е имал прояви. Често се прибирал в родното село Тополница,известно като "меката на дрогата" в областта ,където както се оказва живеят най-много наркодилъри.

Само в последните месеци 5-има крупни дилъри на дрога от селото бяха задържани ,единият от тях Тефото, вече влезе и в съда. Каналът за дрога от Петричко в посока Гърция и страните от Европа, тръгна именно от дилърите на Тополница. Припомняме, че първият, който попадна в гръцки затвор Огнян Атанасов направи мрежа от дилъри в селото и района, която в момента действа извън него.

Атанасов се разболя и отстъпи мястото си на други трафиканти -съселяни. Преди време Атанасов направи сърцераздирателна изповед, в която разказа, че престоят му в затвор в Гърция е съсипал живота и здравето му, затова той бе и първият беглец, успял да пробие и избяга от зандана.

Тошко Доларчето ще бъде конвоиран до затвор в южната ни съседка , където да изтърпи наказанието си.

Благоевград / България


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
  • 1 21:07  26.05.18
    Този коментар е премахнат от модератор
  • 2 22:38  26.05.18
    Този коментар е премахнат от модератор

Напиши коментар:


Публикувай