28 Май, 2018 21:26 1 760 3

Задържаха 55-годишен телефонен измамник в Хасково

  • хасково-
  • ало-
  • измамник-
  • телефонна измама

Успял да измъкне огромни суми от възрастни мъж и жена по класическа схема

Задържаха 55-годишен телефонен измамник в Хасково - 1

Органите на реда в Хасково задържаха мъж, участвал в телефонни измами, съобщиха от ОД на МВР. Криминалистите са заловили 55-годишен предполагаем извършител на престъпления от областния град.

В рамките на седмица той успял да измами мъж и жена от града по схемата "съдействие на полицията" и след като ги заблудил, ги убедил да предадат парите и златните си накити. На 21 май потърпевшият 76-годишен мъж оставил на определено място на улица в града 3250 долара, 410 евро и 7000 лева, а жената (65-годишна) му предала лично 6000 лева и 10 грама бижута.

Втората жертва описала подробно измамника, което помогнало на полицаите в хода на издирвателните действия. След задържането си участникът в престъпната схема е признал за деянията си. По случаите в РУ-Хасково са били образувани досъдебни производства.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Linch

    6 0 Отговор
    Айде сега кекс в затвора
  • 2 Работа и далавера

    6 3 Отговор
    Ами измамниците депутати от 1990година до сега,кога ще влизат в затвора.Аз не виждам голяма разлика в начина на измама между този и другите измамници от политическите партии и ВЪРХУШКИ??

    Коментиран от #3

  • 3 санчо

    2 0 Отговор

    До коментар #2 от "Работа и далавера":

    Да се забрани със закон българи да бъдат избирани за депутати. За министри и съдии също.