1 913 7

Затвор за мъж, изнасилил и убил жена

По внесен обвинителен акт на Окръжна прокуратура – Сливен, съдът наложи наказание от 15 години „лишаване от свобода“ на Стоян Т (на 62 г.). Това съобщиха от прокуратурата.

Той е подсъдим за това, че на 04.02.2018 г. в гр.Кермен, общ.Сливен, умишлено умъртвил жена от същия град, като умъртвяването е било извършено по особено мъчителен за нея начин и с особена жестокост.

Стоян Т. е подсъдим и за това, че по същото време и на същото място се съвкупил със същата жена, като я принудил към това със сила.

Смъртта на жената е настъпила в следствие на задушаване, което е било предизвикано от действията на подсъдимия, чрез запушване на носа и устата й, за да преодолее нейната съпротива и виковете й да не бъдат чути.

Присъдата е постановена по реда на съкратеното следствие.

Наказанието, което е общо за двете престъпни деяния, трябва да бъде изтърпяно при първоначален „строг“ режим в затвор.

Присъдата на Окръжен съд – Сливен може да бъде обжалвана пред Апелативен съд – Бургас.

Сливен / България
Поставете оценка:
Оценка 0 от 0 гласа.

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • hfd
  Отговор
  1 21:41  29.05.18
  а не бе, дайте му медал
 • Azazel
  Отговор
  2 21:45  29.05.18
  15 години за убийство и изнасилване?! Някои български съдилища дават по толкова на тийнейджъри, хванати с няколко грама марихуана!!!...
 • Киро
  Отговор
  3 21:52  29.05.18
  Вече сме по напреде от европейците.В Германия, Швеция и други страни бежанците остават безнаказани за изнасилвания.

 • Yavuz
  Отговор
  4 22:00  29.05.18
  Този изрод в Турция две доживотни присъди щеше да получи.

  Коментиран от #5

 • Гост
  Отговор
  5 22:57  29.05.18

  До коментар #4 от "Yavuz":

  Скоро само една доживотна присъда, но властите ще определят срокът и. Но нали ние сме еврогейове и отмениха смъртната присъда. Така че при нас само 15 годинки затвор, да не натоварване бюджета.
 • Мъка,мъка....
  Отговор
  6 01:12  30.05.18
  Тези съдии са се престарали!!Петнадесет години,ами да го бяха пуснали на свобода,то така и така вече няма никакъв страх на убийците и бандитите от ,,Закона и реда" в България.Така както е тръгнало накрая ще останат само депутати и съдии в тази,,държава"То и тези които нямаха дори и най малко намерение да напускат България,отдавна вече са навън ....
 • ГОСТ
  Отговор
  7 01:29  30.05.18
  АЗ ДА ВИ ДАМ ЕДИН САВЕТ ,ПЕНСИОНИРАЙТЕ ГО И ДО КРАЯ НА ДНИТЕ СИ ДА ЛЕЖИ , ТЕЗИ СЪДИИ ТРЯБВА 15 ЗА ИЗНАСИЛВАНЕ И ЗА УБИЙСТВО ДО ЖИВОТ ИЛИ ТОЗИ СИ СЛУЧАЙ Е ПО РАЗЛИЧЕН ОТ СЛУЧИЯ БЕЛНЕЙСКИ А КВО ЩЕ КАЖЕТЕ ?

Напиши коментар:


Публикувай