Last news in Fakti

29 Май, 2018 21:13 2 137 7

Затвор за мъж, изнасилил и убил жена

  • изнасилване-
  • убийство-
  • затвор

По внесен обвинителен акт на Окръжна прокуратура – Сливен, съдът наложи наказание от 15 години „лишаване от свобода“ на Стоян Т (на 62 г.). Това съобщиха от прокуратурата.

Той е подсъдим за това, че на 04.02.2018 г. в гр.Кермен, общ.Сливен, умишлено умъртвил жена от същия град, като умъртвяването е било извършено по особено мъчителен за нея начин и с особена жестокост.

Стоян Т. е подсъдим и за това, че по същото време и на същото място се съвкупил със същата жена, като я принудил към това със сила.

Смъртта на жената е настъпила в следствие на задушаване, което е било предизвикано от действията на подсъдимия, чрез запушване на носа и устата й, за да преодолее нейната съпротива и виковете й да не бъдат чути.

Присъдата е постановена по реда на съкратеното следствие.

Наказанието, което е общо за двете престъпни деяния, трябва да бъде изтърпяно при първоначален „строг“ режим в затвор.

Присъдата на Окръжен съд – Сливен може да бъде обжалвана пред Апелативен съд – Бургас.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 hfd

    15 1 Отговор
    а не бе, дайте му медал
  • 2 Azazel

    23 0 Отговор
    15 години за убийство и изнасилване?! Някои български съдилища дават по толкова на тийнейджъри, хванати с няколко грама марихуана!!!...
  • 3 Киро

    6 3 Отговор
    Вече сме по напреде от европейците.В Германия, Швеция и други страни бежанците остават безнаказани за изнасилвания.
  • 4 Yavuz

    18 1 Отговор
    Този изрод в Турция две доживотни присъди щеше да получи.

    Коментиран от #5

  • 5 Гост

    5 2 Отговор

    До коментар #4 от "Yavuz":

    Скоро само една доживотна присъда, но властите ще определят срокът и. Но нали ние сме еврогейове и отмениха смъртната присъда. Така че при нас само 15 годинки затвор, да не натоварване бюджета.
  • 6 Мъка,мъка....

    4 0 Отговор
    Тези съдии са се престарали!!Петнадесет години,ами да го бяха пуснали на свобода,то така и така вече няма никакъв страх на убийците и бандитите от ,,Закона и реда" в България.Така както е тръгнало накрая ще останат само депутати и съдии в тази,,държава"То и тези които нямаха дори и най малко намерение да напускат България,отдавна вече са навън ....
  • 7 ГОСТ

    4 0 Отговор
    АЗ ДА ВИ ДАМ ЕДИН САВЕТ ,ПЕНСИОНИРАЙТЕ ГО И ДО КРАЯ НА ДНИТЕ СИ ДА ЛЕЖИ , ТЕЗИ СЪДИИ ТРЯБВА 15 ЗА ИЗНАСИЛВАНЕ И ЗА УБИЙСТВО ДО ЖИВОТ ИЛИ ТОЗИ СИ СЛУЧАЙ Е ПО РАЗЛИЧЕН ОТ СЛУЧИЯ БЕЛНЕЙСКИ А КВО ЩЕ КАЖЕТЕ ?