6 051 5

Глоба за младеж, искал секс от майки пред децата им

21-годишното момче демонстративно крещяло неприлични реплики и псувни по техен адрес

Мария Атанасова

Районният съд във Варна наложи глоба от 100 лева на 21-годишен младеж за отправени неприлични изрази в училищен двор.

Дежурен състав на Районния съд наложи административно наказание – глоба в размер на 100 лева на 21-годишен младеж от София за извършена проява на дребно хулиганство в двора на учебно заведение в централната градска част на Варна. Нарушението, изразяващо се в непристойно поведение на публично място, с използване на нецензурни изрази и сексуални намеци към майки, посрещащи децата си в училищния двор, е регистрирано около обяд на 29 май.

Младежът пристигнал във Варна в търсене на сезонна работа, заедно със свой приятел, като на посочената дата влязъл в двора на училището и на висок глас започнал да отправя непристойни думи по адрес на две майки, които редом с други родители, посрещали децата си след учебните часове. След намесата на охранител, той напуснал двора, но през оградата продължил да притеснява майките, като демонстративно крещял неприлични реплики и псувни, поради което бил подаден сигнал на тел. 112.

Пред съда 21-годишният младеж призна за случилото се, поднесе извиненията си на потърпевшите и сподели, че употребил репликите, за да изрази одобрението си към външния им вид. Непристойната проява не представлява престъпление, а нарушение по смисъла на Указа за борба с дребното хулиганство, наказуемо с глоба или задържане в поделенията на МВР.

Решението на ВРС подлежи на обжалване в 24-часов срок.

България


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • hmhmhm
  Отговор
  1 20:32  30.05.18
  Мъжете на горките жени - да приемат поканата на младежа , и двамата, и ще му се успокоят дяволите !
 • Шансу Имамов
  Отговор
  2 22:06  30.05.18
  За искане и питане пари не трябват.
 • Наглия
  Отговор
  3 01:41  31.05.18
  Вдигнете глобата смешно е сто лева закона е смешен не респектира затова палячовците си позволяват още повече прет децата какъв етоя сът благотяорителен ли е я го опърлете 5000 лева да видите другия път ще минава като риба покраи училището
 • гамена
  Отговор
  4 18:18  01.06.18
  А, аз колко майки съм оправил, смешна новина
 • Един
  Отговор
  5 00:28  02.06.18
  Проблема е, че си е искал пред децата, ако беше си искал в бара можеше и някой лев да получи.

Напиши коментар:


Публикувай