30 Май, 2018 19:52 7 234 5

Глоба за младеж, искал секс от майки пред децата им

  • глоба-
  • непристойно поведение-
  • варна

21-годишното момче демонстративно крещяло неприлични реплики и псувни по техен адрес

Глоба за младеж, искал секс от майки пред децата им - 1

Районният съд във Варна наложи глоба от 100 лева на 21-годишен младеж за отправени неприлични изрази в училищен двор.

Дежурен състав на Районния съд наложи административно наказание – глоба в размер на 100 лева на 21-годишен младеж от София за извършена проява на дребно хулиганство в двора на учебно заведение в централната градска част на Варна. Нарушението, изразяващо се в непристойно поведение на публично място, с използване на нецензурни изрази и сексуални намеци към майки, посрещащи децата си в училищния двор, е регистрирано около обяд на 29 май.

Младежът пристигнал във Варна в търсене на сезонна работа, заедно със свой приятел, като на посочената дата влязъл в двора на училището и на висок глас започнал да отправя непристойни думи по адрес на две майки, които редом с други родители, посрещали децата си след учебните часове. След намесата на охранител, той напуснал двора, но през оградата продължил да притеснява майките, като демонстративно крещял неприлични реплики и псувни, поради което бил подаден сигнал на тел. 112.

Пред съда 21-годишният младеж призна за случилото се, поднесе извиненията си на потърпевшите и сподели, че употребил репликите, за да изрази одобрението си към външния им вид. Непристойната проява не представлява престъпление, а нарушение по смисъла на Указа за борба с дребното хулиганство, наказуемо с глоба или задържане в поделенията на МВР.

Решението на ВРС подлежи на обжалване в 24-часов срок.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 hmhmhm

    34 1 Отговор
    Мъжете на горките жени - да приемат поканата на младежа , и двамата, и ще му се успокоят дяволите !
  • 2 Шансу Имамов

    8 9 Отговор
    За искане и питане пари не трябват.
  • 3 Наглия

    15 4 Отговор
    Вдигнете глобата смешно е сто лева закона е смешен не респектира затова палячовците си позволяват още повече прет децата какъв етоя сът благотяорителен ли е я го опърлете 5000 лева да видите другия път ще минава като риба покраи училището
  • 4 гамена

    0 0 Отговор
    А, аз колко майки съм оправил, смешна новина
  • 5 Един

    1 0 Отговор
    Проблема е, че си е искал пред децата, ако беше си искал в бара можеше и някой лев да получи.