1 358 3

Горски преби мъж с метална тръба, бил му отровил рибата

Мария Атанасова

Бившият горски стражар, сега собственик на къща за гости в Сапарева баня, Венци Чечев е пребил с метална тръба 48-г. Веселин Бошнаков. Със счупена глава и ръка раненият мъж е откаран в „Пирогов”.

Сцената като от екшън филм се разиграла в понеделник около 6,30 ч. близо до центъра на Сапарева баня. Венци Чечев слязъл от джип и започнал да налага с метална тръба В. Бошнаков, като крещял: “Защо ми отрови рибата?!”.

“В понеделник Веселин тръгна на работа около 6,30 и се върна след 10-ина минути окървавен, каза ми, че го е удрял с метална тръба бившият горски Венци Чечев. С него сме в недобри отношения заради едно куче. Около Нова година кучето, което е от скъпа порода, само дойде у нас. Ние се грижихме близо 6 м. за него. Съпругът ми нарочно го водеше с него до площада – ако някой си го познае, да го прибере. Никой не се обади. Ние му направихме ваксини, грижихме се за кучето. Наскоро В. Чечев дойде вкъщи и заяви, че кучето е негово. Ние му го дадохме, но след две седмици то се върна при нас. Съпругът ми го заведе при В. Чечев и му го даде, разказа съпругата на Бошнаков пред "Струма".

Сега В. Чечев нападна мъжа ми, като крещял, докато го е налагал с тръбата: “Защо ми отрови рибата?!”. Ние не знаем дори дали и къде отглежда риба. На Веселин са му напрвени три операции, лекарите ни искат да платим 2000 лв. за пластините, които са му сложени на лакътя при операцията, тъй като след побоя лакътят му се бе преобърнал”.

Веселин Бошнаков, който е прикован към болничното легло в “Пирогов” пък каза:

“Към 6,30 излязох от вкъщи и тръгнах към спирката в центъра на Сапарева баня. Работя като асфалтопалагач към голямо дупнишко предприятие. Изведнъж пред мен спря В. Чечев с джипа, излезе и започна да ме налага с метална тръба където свари, като крещеше, че съм отровил някаква риба. Синът ми имаше абитуриентски бал и три дни бях в Кюстендил – петък, събота и неделя, аз дори не зная дали Чечев отглежда риба и къде. Имам 10 шева на главата. Претърпях 4-часова операция на ръката. В. Чечев ме налагаше където му падне. Имам синини по цялото тяло. Върнах се вкъщи окървавен и жена ми извика линейка на Спешен център – Сапарева баня. С линейката ме закараха в ортопедичния кабинет в общинската болница в Дупница. Лекарят ме прегледа и ме изпрати в “Пирогов”. Докато ми обездвижваше ръката, дойдоха двама полицаи и ме разпитаха за случилото се.

Благодаря на работодателя ми, че ми изпрати 1000 лв. за операцията, другите 1000 лв. взех назаем от моя леля, която работи в Испания, за да платя в „Пирогов” за поставените в счупения лакът пластини”, разказа В. Бошнаков.

В бюлетина на ОДМВР се съобщава, че е образувано досъдебно производство по случая срещу неизвестен извършител.

България


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Чичо
  Отговор
  1 10:16  31.05.18
  Тука обаче остава неизяснен въпроса за чии му е било да му трови рибата?! Както се вижда, само проблеми си и е навлякал на главата...
 • възмутен
  Отговор
  2 10:25  31.05.18
  Всички мутри под закрилата на гроб , действат така. Беззаконието в държавата е с голям ход. Щом съдебната система установява, че детето от Трън е тичало с 8км/час, а кмета на гробсе е движел с джипа си с 4км/час., детето на 6 год. в Септември стреляло с пистолета на гробарския областен, а гробаря е невинен и наглата защитничка ще оспорва решението и много други гробарски изцепки се защитават, то не са избори в Галиче, то не са заплахи за изгонване от работа ако не си с ГРОБ, то е чудо - ДЪРЖАВАТА Е В РЪЦЕТЕ НА МУТРИТЕ И НАГЛЕЦИТЕ ОТ ГРОБ, НАЧЕЛО С ТИКВАТА, А ТЕ СА РЕЗУЛТАТ ОТ НЕГОВИЯ БОСТАН!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 • Свръхаз
  Отговор
  3 16:05  01.06.18
  Тоя да внимава, че гори и лопати много в тоя край...да не стане наистина "горски"

Напиши коментар:


Публикувай