1 054 4

Хора на Райфъла обявиха гладна стачка в затвора

Мария Атанасова

Двама от бандата на Райфъла обявиха гладна стачка в Пловдивския затвор. Гладна стачка са започнали Симеон Генов и Бисер Романов, съобщи Блиц.

Гладната стачка е заради отказ от правосъдие и за нея са уведомени правосъдният министър, окръжния прокурор на Пловдив, председателят на Окръжния съд в Града под тепетата и началникът на пловдивския затвор.

Симеон Генов и Бисер Романов са от групата на емблематичния бизнесмен Атанас Червенков-Райфъла, който вече трета година търка наровете в затвора. Именно на тях и на още трима Райфъла беше възложил мокри поръчки като убийството на управителя на пловдивска клиника Аргир Гяуров и палеж на няколко коли, сред които на собствената си любовница, на бившия депутат от ГЕРБ Антоний Йорданов и на още няколко бивши свои приятели.

За пореден път вчера част от съдиите в Пловдивския съд си дадоха отвод. Сагата тече отдавна и никой от магистратите не иска да се ангажира с делото на Райфъла.

Припомняме, че Червенков беше осъден на 13 години затвор, но заради процесуално пропуски и нарушения делото бе върнато за ново разглеждане.

Заради буйния си нрав и постоянните скандали, побоища и екшъни, които сътворяваше в затвора в Пловдив, Райфъла бе преместен в столичния зандан. Все още не е ясно докога ще продължи гладната стачка на двама от бандитите му, но те са декларирали, че тя ще бъде безсрочна.

Пловдив / България
Поставете оценка:
Оценка 0 от 0 гласа.

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Реалист
  Отговор
  1 14:59  31.05.18
  Дръжте ги така и ги погребете след "успешен опит за самоубийство чрез глад". Тъкмо ще ни спестят и пари от бюджета за прехрана.
 • Мечете
  Отговор
  2 23:08  31.05.18
  Ко ? НЕ ! Тогава да мрад гладни ...
 • баба
  Отговор
  3 17:35  02.06.18
  Те не искат да гладуват, а да влязат в новините.Да влязат и в затворническия и в медиийния изолатор.
 • НАБЛЮДАТЕЛ
  Отговор
  4 06:03  03.06.18
  НА МЕН ДРУГО МИ ПРАВИ ВПЕЧЕТЛЕНИЕ, СЪДИИТЕ СИ НАПРАВИЛИ ОТВОД И НИКОЙ НЕ ИСКА ДА ГЛЕДА ДЕЛОТО И КАКВА Е ТАЗИ ДЕТО Е ЕДНОВРЕМЕННО И НА РАЙФЪЛА И НА ДЕПУТАТ , БОЖЕ ТИЯ МАЙ ВСИЧКИ СА ОТ ЕДНА РОТА

Напиши коментар:


Публикувай