1 020 2

18-годишен заплаши с нож и ограби старец в дома му

Мартин Христов

За часове криминалисти от РУ Долни Дъбник задържаха извършител на тежко криминално престъпление, съобщават от ОДМВР-Плевен.

Разследването е стартирало на 31 май 2018 година в 10,40 часа, когато в полицията е постъпил сигнал от 80-годишен мъж. Тъжителят е обяснил, че на същата дата около 03,00 часа в дома му в село Садовец е влязъл маскиран и след като го е заплашил с нож, отнел сумата от около 200 лева и мобилен телефон.

Местопрестъплението е посетено от полицейски служители. Започнато е досъдебно производство с разпит на пострадалия.

От проведените бързи оперативни действия е установено, че извършител на деянието е 18-годишен младеж от същото село, който е направил самопризнания. Ножът, обект на престъплението е намерен и предаден доброволно.

Извършителят е предаден на съдебна охрана гр.Плевен за излежаване на влязла в сила присъда. По случая са работили екип на РУ Долни Дъбник под ръководството на районен прокурор.

Плевен / България


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • СссереМ
  Отговор
  1 00:45  02.06.18
  Електоратът на позитано пак сгази лука.
 • Будалата
  Отговор
  2 01:01  02.06.18
  Това е работа на 18 годишното българче Асен. Да не съм чул за Асан. То ходи на училище 12 години. Три пъти втори клас, три пъти четвърти клас и в пети магарето му изяде буквара и до там. Абе щеше да е смешно ако не бе много тъжно.

Напиши коментар:


Публикувай