Last news in Fakti

4 Юни, 2018 08:06 38 457 42

Фаталната Симона станала миска на 16 години

  • слънчев бряг-
  • симона тодорова-
  • хазарт

Само четири часа след кървавото убийство в Слънчев бряг, ченгетата арестуваха килъра

Ослепителната Симона Тодорова, която бе простреляна заедно с 54-годишният хазартен бос Коста Николов - Миджурина в Слънчев бряг в събота вечерта, е участвала в конкурси за красота и е спечелила короната през 2012 г., когато е едва на 16-годишна възраст. Тогава хубавицата е коронясана за "Кралица на Дряново" в надпревара с 11 други конкурентки, пише в. "Монитор".

По онова време тя е десетокласничка в Професионалната гимназия по икономика "Рачо Стоянов". След като печели първата си титла за красота, момичето казва от подиума: "Обичам лятото, морето, семейството и приятелите си. Живея в скромно градче, в което няма къде да се развиваш, но мисля че човек, ако има желание ще намери и начин. Искам да завърша образованието си, да продължа да уча, да работя и да се развивам като личност. Мечтая да оставя на света нещо, с което ще ме запомни. Искам да направя прекалено много неща за целия си живот, които са недостижими и прекалено трудни за възрастта ми. Искам да успея. Искам в живота ми да има емоции, трудности и вълнения".

Всички в Дряново познава Симона от дете. Тя привличала внимание не само с красотата си, но и заради баща си Тони Тодоров, който е дългогодишен шеф на местното полицейско управление. Описват я като будна, борбена и модерна млада дама с големи амбиции. Красотата й привличала стотици мъжки погледи и била обект на непрестанни ухажвания.

Преди да тръгне за Слънчев бряг, полицейската щерка имала сериозен роман с млад мъж на име Радослав, който се занимавал с охранителен бизнес в балканския регион. Познатите им обаче не са наясно дали и кога са скъсали отношенията си.

Само четири часа след кървавото убийство в Слънчев бряг, ченгетата арестуваха килъра, който към момента все още се води само заподозрян. 37-годишният Михаил Станчев е бил заловен в около 2 часа след полунощ на КГПП Лесово, при опит да пресече границата и да избяга в Турция. Той се е придвижвал с лек автомобил "Опел Корса", който взел от брат си Николай. Михаил е от Ямбол, но от много години живеел в Бургас, а през лятото работел основно в Слънчев бряг и Несебър. Цанил се като шофьор, куриер и охранител, бил е и пиколо. В момента работел в частна фирма за туристически услуги и отговарял събирал оборотите. Преди време е бил шофьор на бивш шеф на общинския съвет в Несебър. При обиска в него е открит законно притежаван пистолет "Макаров", с който се сдобил при предишна длъжност. Оръжието е изпратено за експертиза, предполага се че с него е извършен разстрелът.

"Убиецът е бил задържан снощи към 2 часа. В леката кола „Мерцедес”, в която е бил убит бизнесменът Коста Николов, е имало още двама души, които са били на задната седалка. Убийството е от ревност. Тепърва ще се изяснява точната връзка между задържания мъж и 22-годишното момиче, което е пътувало с предприемача. Иззето е оръжие, като тепърва ще се установява дали с него е извършена стрелбата.

"Става въпрос за неизяснени лични отношения между 22-годишната жена и арестувания. Те са се познавали от месец и вероятно е имал чувства към нея. Той е с чисто криминално минало. Притежава законно оръжие като лице, което работи с парични средства", заяви главен комисар Младен Маринов, който пристигна в Слънчев бряг часове след стрелбата.

"Предстои аутопсия, която ще установи с колко куршума е застрелян бизнесменът. Първо е застрелян той, а после е стреляно в момичето", уточни директорът на ОДМВР Бургас ком. Калоянов. По непотвърдена информация, в главата на бизнесмена са попаднали три куршума и още няколко в тялото му.

Според разследващите основната версия е свързана с ревност. "Предстои повдигане на обвинение и искане на мярка за постоянно задържане под стража. Работното обвинение е квалифицирано убийство и опит за убийство, а наказанието е от 15 до 20 години, доживотен затвор или доживотен затвор без право на замяна. Опитът за бягство ще се вземе предвид при взимането на мярка", коментира окръжният прокурор на Бургас Георги Чинев.

Според запознати, Симона и Михаил се запознали през пролетта на тази година в зимен курорт. Между тях пламнала любов от пръв поглед, а 37-годишният мъж хлътнал до уши по хубавелката. Скоро след запознанството им обаче, Симона го изоставила и заявила, че повече не желае да имат връзка. Решението си тя взела малко след като започнала работа в казиното в Слънчев бряг. Михаил бил съкрушен. Пред приятелите си изплакал болката си, споделил че Симона го изоставила, защото е беден и няма никакви пари.

Подозирал, че го е заменила с шефа си. "Не е ясно дали Симона и шефът й са имали наистина интимна връзка, но Михаил беше убеден че е така. Много страдаше, не можеше да спи, не можеше и да се храни. Живееше в някакъв ад. Беше безумно влюбен в нея, но не сме предполагали, че може да стигне дотам, че да ги стреля", коментираха познати на арестувания.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Дряновеца

    144 1 Отговор
    Опишеите любовните и истории с чичковци за пари... Дряново е малко градче и се знаят нещата...

    Коментиран от #29

  • 2 Коко

    134 0 Отговор
    Тъмна мутро-урвенска история.
  • 3 Голям Слон

    92 5 Отговор
    Сега разбирам защо положението по пътищата на страната е в такова отчайващо положение. Тъпаците на пътя са и тъпаци в живота.
  • 4 Alfa Romeo 156 TI

    99 0 Отговор
    Като започнах да чета статията, останах със страхотно впечатление от момичето, красива, млада, будна, амбициозна. Понеже не бях запознат със случая, след като стигнах вече до детайлите, осъзнах че е същата кифла като всички останали! Много умна, ама повече амбициозна! Поне една от мечтите ѝ се е сбъднала, наистина е оставила нещо след себе си!
  • 5 Димитър

    65 5 Отговор
    Само се чудя запо медиите и полицията ни се опитват да представят поредната мутренско-мафиотска престрелка и показно убийство като любовна драма! Докога ще търпим да ни третират като говеда?!

    Коментиран от #16

  • 6 Санде

    99 3 Отговор
    Какво ѝ е толко ослепителното? Вижте ѝ само джуките- само за духане. Избрала е парите и затова- бум!

    Коментиран от #38

  • 7 Гад

    45 4 Отговор
    Дано се оправи ,ще има една гънка повече на мозъка си !
  • 8 SAAB

    78 1 Отговор
    ....."ослепителната "......
    За слепците със сигурност !
  • 9 Morgoth

    52 3 Отговор
    Така се получава, когато красотата не върви за ръка и с разум. Тръгват с най-големите гамени, после преминават към дребни босове от престъпния свят заради кинтите и накрая рев в стили или "Ама той ме бие" или "Застреляха съпруга ми".
  • 10 зомби килър

    62 1 Отговор
    Сега е мис спешно отделение или мис реанимация.
  • 11 Никой

    67 3 Отговор
    Може да бера грях но някак си не ми е жал нито за нея нито за него. Представям си какво му е било на момчето като е разбрало, че възлюбената му е просто поредната златотърсачка. Лошо ще е ако не е той извършителя а го накиснат само за това че е има чувства към мутресата.
  • 12 Късоглед

    44 4 Отговор
    Малко на Ернестина Шинова на младини докарва момето...Джукеста и гълта..
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 знайчев

    54 0 Отговор
    тая миналото лято бръмчеше в слънчака за по 100 лв на час жалко за момчето прецакало се е с тоя боклук
  • 16 Разбирко

    12 4 Отговор

    До коментар #5 от "Димитър":

    Такива,като теб винаги та ме учудвали.За да функционира организма не трябва ли да има мозък?
  • 17 1111

    28 2 Отговор
    Аман от новини за поредната мутреса...на всеки десет минути "НОВИНА" за тях...СТИГА ВЕЧЕ...
  • 18 давитаковаммайката

    48 2 Отговор
    Браво на момчето че е разстрелял шибаняка но жалко че са го хванали. А на тази кифла какво и е ослепителното, да духа сега на операционната, то е ясно че е станала скъпа проститутка....на 22г. с 54 годишен чичко паричко хахаха.
  • 19 ...

    32 2 Отговор
    Когото и да бяха хванали щеше да си признае. Така работи народната милиция. Щом е милиционерска щерка, всеки може да бъде заподозрян арестуван и да си ,, признае'' . Няма да се учудя ако му лепнат още 2-3 убийства и отчетат дейност.
  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 Батко

    33 0 Отговор
    Кое и е ослепителнотпо, тая мяса на 40 годишна
  • 22 пепи

    32 5 Отговор
    Красива девойка на 22 - Факт.
    Любовна афера с 37 годишен последвана от друга афера с 54 годишен????? Единия с 15 години по-голям другия с 32.
    Последния най-вероятно е бил на хапове преди секс.....

    Горкото заблудено момиче. Дано има късмет да оцелее и да преусмисли живота си. Иначе Жалко , жалко , жалко за детето.

    На нейната възраст младежи няма ли ? А може би с тях е по-скучно, евтино...
    егати ценностната систем....
  • 23 Morgoth

    15 2 Отговор

    До коментар #20 от "Гост":

    Един път трият за най-малкото, друг път оставят псувни. Абе имам чуството, че и те коментират анонимно и ако им отговориш на криво бършат директно. Злоупотреба със служебно положение му се казва ;)

    Коментиран от #25

  • 24 сори майна

    33 2 Отговор
    Тъпо партче, страната ври от всякакви мацки, курви, лелки тетки и каквито щеш маститутки... за една пачавренинче да си съсипе живота, ТЪПООО КОПЕЕЛЕЕЕ!!!!
  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 ХайСикТер

    11 0 Отговор
    Ми на всяка жена и се иска да стане МИСКА и гледа да не писка кога я надупат и се надриска. Па сега тая и оловце гризнала та... дано оживее па и дойде малко в главата че със бос-батковци работа да няма и да на се лакомее!
  • 27 Мииии

    9 0 Отговор
    Докато още може не само хубави неща....просто к**ва
  • 28 000 не

    14 1 Отговор
    Какво й е хубавото .....отврат
  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 Вълчо ела изяж ме

    7 1 Отговор
    Каква пачавренска снимка, още от снимката си личи че сърцето и е голямо и не е за един мъж - повечето хора стоят настрани от такива екземпляри или само секс без обвързване пие протеина и по пързалката да ходи за цици при богаташа.
  • 31 Xaxa

    10 0 Отговор
    Много добро правосъдие за педофила коста сега ми се иска ако тоя има дащеря и нея да я хване някои 55 годишен за гадже
  • 32 Обществен Враг

    10 0 Отговор
    ТЯ ПЪК ТАЯ КРАСАВИЦА ДОКАТО НАВЪРШИ 22 С КОЙ ЛИ НЕ Е БИЛА В ЛЮБОВНИ ОТНОШЕНИЯ.ЕСТЕСТВЕНО ДРЯНОВО И Е МАЛКО-КАТО ГИ МИНЕ ВСИЧКИ И ПОСЛЕ НЯМА НА КЪДЕ ДА СЕ РАЗВИВА """""
  • 33 Кавала

    8 0 Отговор
    ....според мен не е можел да спи защото най редовно е жулил метаамфетамини или така известното у нас Пикооо Точно е то е причината да се вманиячи толкова по тази пачавра ,каквито има на всеки метър по морето .Просто ямболско магаре(така му е прякора -мишо магарето)
  • 34 Расулюлах

    7 0 Отговор
    На 16 е дете а е вече мис разпоретина хахахах
  • 35 Суйо

    2 1 Отговор
    Постигнала ги е нещата - говори се за нея, стана известна.
  • 36 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 37 Перото

    5 0 Отговор
    Когато човек хлътне от любов му минават какви ли не мисли през главата.. и Мишо явно не е изключение, но съм изненадан от възрастта - на 37 тия неща би трябвало да се приемат по-леко, предвид натрупване на житейски опит. Едната жена като тръгне да си отива и една коса почне да пада, връщане няма. Мишо, Мишооо всеки гледа да е върху най-хубавото.. като те е отрязала гледай напред, жени бол бе момче, ама една е Симона, знам. От към момичето - тук всичко е яко сбъркано. Единия на 37, другия на 54, а тя милата само на 22. Всяка иска да е принцеса и материално осигурена, за да не работи- новата ера при хубавелките.
  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 39 красив,но беден

    2 0 Отговор
    За голямо съжаление живеем в материален свят в ,който няма истинска чиста и свята любов а има само интереси.Най вече от финансово естество.Бащата на това момиче да се засрами ,че е възпитал по този начин тази к..са ,която му е дъщеря.Била с чичко паричко.Била на вечери с..........Дядо си.К..ВА
  • 40 нострадамус

    2 0 Отговор
    Симона ако прехвърли трапа и живее да се покае за греховете си и да отиде в манастир
  • 41 Огладнял и Озверял

    3 0 Отговор
    Толкова съм огладнял и озверял, толкова са озверели и откачили всичките ми близки и приятели, че грам жалост нямам за тая тука. Куршумът, който е заседнал в мозъка и, може и да си го е заслужила. Щото е взела прекия път към богатството, докато ние тука, балъци ли сме, та да се редим на опашката?! Куршум в мозъка това е! Има жени дето цял ден могат да работят по 12 часа в някое вмирисано магазинче, докато тая си оправя ноктите по 25 пъти на ден! Аре не?! P.S. “Дъщерята на шефа на полицията.” Работата е ясна! Брак по сметка, бате!
  • 42 Гост

    0 0 Отговор
    Ами то така става. Най-грозно и жалко е да оладнееш и озверееш и да забравиш човешките ценности. Я се стегни! Какво ходиш да плачеш по продавачките в малките магазинчета! Убили са човек. Друг е в тежко състояние. Какво си се нажалил! Продавачките нямат нужда ти да ги жалиш. Себе си гледай. Стига драматизира, алоо! Колко мъка има на тоя свят, боже. Скоро ще хванеш антидепресанти. Ходи се бори да си оправиш живота и ще ти просветне, вместо всички да са лоши, алоо.