Last news in Fakti

4 Юни, 2018 11:10 1 668 5

Опитаха да оберат родителите на футболно дете-чудо

  • обир-
  • дете-
  • ияд хамуд

Крадци са се опитали да оберат жилището на родителите на бившия футболист на "Локомотив- Пловдив" Ияд Хамуд, съобщи TrafficNews.bg.

В сряда, в ранните часове на деня, двама мъже са разбили прозореца на апартамента на семейство Хамуд. Шумът от счупеното стъкло обаче събудил съсед на собствениците и той излязъл да види какво става. Видял, че на кооперацията има облегната стълба, а две фигури се опитват да се изкатерят до терасата. Веднага се обадил на 112 и на място след минути пристигнал патрул на Шесто районно.

Междувременно обаче двамата мъже разбрали, че са разкрити, събрали стълбата и избягали. Те така и не успели да проникнат в апартамента на Хамуд. Крадците обаче са имали вътрешна информация или са следили жилището, тъй като очевидно са знаели че е празно, тъй като собствениците са в чужбина.

Полицията издирва крадците.

Ияд Хамуд е роден през 2001 година и е известен като детето- чудо на пловдивския футбол. Той влезе в историята като най-младия футболист, играл в Първа лига. Баща му е ливанец, а майка му българка. Започва кариерата си в "Локомотив", а в момента играе в "Шефилд Уенсди".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 незнайко

    0 1 Отговор

    До коментар #1 от "Вечния кмет":

    Жената сигурно не е българка а само има такъв паспорт !!!
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 психолог

    0 0 Отговор
    Хем след минути дошли хем не ги хванали а сега ги издирват-значи са им
    наводчици