1 420 5

Опитаха да оберат родителите на футболно дете-чудо

Мария Атанасова

Крадци са се опитали да оберат жилището на родителите на бившия футболист на "Локомотив- Пловдив" Ияд Хамуд, съобщи TrafficNews.bg.

В сряда, в ранните часове на деня, двама мъже са разбили прозореца на апартамента на семейство Хамуд. Шумът от счупеното стъкло обаче събудил съсед на собствениците и той излязъл да види какво става. Видял, че на кооперацията има облегната стълба, а две фигури се опитват да се изкатерят до терасата. Веднага се обадил на 112 и на място след минути пристигнал патрул на Шесто районно.

Междувременно обаче двамата мъже разбрали, че са разкрити, събрали стълбата и избягали. Те така и не успели да проникнат в апартамента на Хамуд. Крадците обаче са имали вътрешна информация или са следили жилището, тъй като очевидно са знаели че е празно, тъй като собствениците са в чужбина.

Полицията издирва крадците.

Ияд Хамуд е роден през 2001 година и е известен като детето- чудо на пловдивския футбол. Той влезе в историята като най-младия футболист, играл в Първа лига. Баща му е ливанец, а майка му българка. Започва кариерата си в "Локомотив", а в момента играе в "Шефилд Уенсди".

Пловдив / България


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • 1 11:20  04.06.18
  Този коментар е премахнат от модератор
 • незнайко
  Отговор
  2 12:38  04.06.18

  До коментар #1 от "Вечния кмет":

  Жената сигурно не е българка а само има такъв паспорт !!!
 • 3 14:00  04.06.18
  Този коментар е премахнат от модератор
 • 4 14:02  04.06.18
  Този коментар е премахнат от модератор
 • психолог
  Отговор
  5 20:04  06.06.18
  Хем след минути дошли хем не ги хванали а сега ги издирват-значи са им наводчици

Напиши коментар:


Публикувай