Last news in Fakti

4 Юни, 2018 13:23 68 549 55

Ето го убиеца на хазартния бос

  • слънчев бряг-
  • михаил станчев-
  • хазартен бос

Михаил Станчев гръмнал Симона, докато опитвала да го спре

Ето го убиеца на хазартния бос - 1

Нови подробности, които разкриват всички детайли за бруталната екзекуция на хазартния бос Коста Николов -Миджурина на старта на сезона в Слънчев бряг, научи Флагман.бг от свидетел на убийството.

Във фаталната събота Коста и 22-годишната Симона Тодорова имали уговорка за вечеря с бизнесмен от Сливен, който търгува с горива и с неговата половинка. Хазартният бос първо взел със супер скъпия си Mercedes S-класа двойката, след което заедно тръгнали към апарт хотел „Бахами“, където Коста имал апартамент. От там трябвало да вземат дъщерята на шефа на полицията в Дряново – Симона.

Красавицата имала връзка с доста по-възрастния от нея бизнесмен съвсем от скоро, освен това тя работела и като крупие в едно от казината на Коста в най-големия ни морски курорт. Проблемът обаче бил, че преди да се хвърли в обятията на богаташа, фаталната блондинка имала интимни отношения с 37-годишния ямболия Михаил Станчев.

Коста паркирал S-класата си пред „Бахами“ около 20:30 ч. вечерта. Немското возило стояло там на аварийни близо 20 минути, разкриха за Флагман.бг свидетели. Причината била, че Симона закъснявала сериозно за срещата. През това време тя се карала с отхвърления любовник Михаил. Изведнъж мъжът изскочил от сградата с пистолет в ръка, крещейки: „Ще го убия тоя!“. Зад него тичала ужасената Симона. „Недей! Моля те, спри“, викало момичето

Михаил изобщо не се трогнал от молбите й, запътил се директно към „Мерцедеса“, отворил шофьорската врата и изстрелял 3 куршума в главата на Коста Николов. През цялото време Симона била зад убиеца и викала. Той обаче не трепнал, обърнал се, хванал момичето за косата, опрял пистолета в слепоочието й и натиснал спусъка. След това се качил на BMW-то и избягал.

През цялото време на задната седалка на черната лимузина седели бизнесменът от Сливен и неговата съпруга. Служители в близките обекти също станали свидетели на екзекуцията, която е запечатана и от поне една видеокамера в зимната градина на „Бахами“. Ключови за бързата реакция на полицията се оказали именно показанията на двойката от Сливен.

Убиецът е арестуван само няколко часа по-късно, докато опитва да напусне страната и да избяга към Турция. В него е открит законния му пистолет „Макаров“, с който се предполага, че е убит Николов, а Симона е простреляна тежко.

37-годишният Михаил Станчев е работел като шофьор на бившия председател на Общинския съвет в Несебър, поддържал е и един от хотелите му в Свети Влас, научи Флагман.бг. Има брат Николай, който пък бил сервитьор в заведение в Слънчев бряг.

37-годишният ямболия имал много кратка връзка със Симона, която продължила около седмица. Това обаче било достатъчно за Михаил да хлътне до уши, разказаха негови колеги. Мъжът буквално полудял от ревност и не могъл да преглътне, че е зарязан от красавицата заради много по-възрастния й шеф.

След като е арестуван, Станчев признал за зверското престъпление, но се оправдал с това, че Коста тормозел любимата му. Михаил обяснил, че мотивът за убийството е ревност. Това обаче не обяснява защо е застрелял и Симона по толкова брутален начин. Въпреки продължилата няколко часа спешна операция, момичето все още е в кома, в много тежко състояние.

Срещу Михаил вече са повдигнати обвинения за предумишлено убийство и опит за убийство. Ако бъде признат за виновен, той може да получи доживотна присъда.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гост

    346 12 Отговор
    Ех момче , съсипа си живота заради някаква продажна кифла.
  • 2 Гост

    85 42 Отговор
    Така трябва! Лошото е ,че не е успял да избяга!!! А за "девойката" както казва Инеджевардарското слънце ....гювендий с гювендий, спукани стомни, дупе цървило.....Сътър,сътър!!!
  • 3 Продуцента

    52 9 Отговор
    Видеото ще стане хит !!
    (ако го пуснат )
  • 4 ОЛЕ МАЛЕ

    128 5 Отговор
    прекалено много комплекси се насаждат, поради статута бедни-богати.
    А 90% от богатите са "богати" единствено и само финансово. И така, българинът е най-търпеливата жива материя позната на човечеството...
  • 5 Русенец

    217 0 Отговор
    Какви хора са българския елит - Полицейски шеф от Дрянова с дъщеря с леко поведение, Придседател на общински съвет в Несебър с шофьор - Убиец !!! С такъв псевдо елит разпада ни е задължителен !
  • 6 FUCK OFF

    170 7 Отговор
    АБЕ МОМЧЕ,КОЙ ДЯВАЛ ТЕ НАКАРА ДА ГИ ТРЕПЕШ...
    МЛАД СИ..ЗДРАВ СИ...ИМАШ РАБОТА...
    МИ ЗАРЕЖИ Я ПА СИ ГЛЕДАЙ ЖИВОТА БЕ...
    СЕГА ЩЕ СЕ ПРОКЛИНАШ ДОКАТО СИ ЖИВ..
    ПЪК И БАЩА И ЩОМ Е МВР ШЕФ,СТАРОСТ НЯМА ДА ДОЧАКАШ....ЖАЛКО

    СЕГА
  • 7 Баш Майсторът

    84 60 Отговор
    На този му се казва, комплексар,а това е болест,неизлечима.Ако не бе застрелял тези невинни хора,щяха да са други.Казвам невинни,защото те са си такива,това,че тоя боклук е болен,никой не е виновен.

    Коментиран от #27, #41

  • 8 536256

    107 42 Отговор
    Убил е бизнесмена не от ревност а от яд, ревност е някой да рови жена ти. А тука някаква мацка го изчукала един път и си хванала друг тъпкач и селянина от Ямбол/по незнайно каква причина със статут на град с брой население колкото едно село/. Селянчето видяло град и вече си помислило че е на селския мегдан. Извадило от голия си тубак пищова и раздал правосъдие. Ако спасяваше мадамата нямаше да я гърми в главата. Ама какво да каже селянчето, че го хванало яд, че не може да свърти мацка и върха в кариерата му е да бъде шофьор, днес на общинар утре на такси. 40 годишен селяндур си повярвал, че може да има 20 годишна красавица. Той прост, прост и сега цял живот ще страда от тъпата си селска картуна. Бащата и ще се погрижи в кой зандан да лежи и кой да му тъпче селския задник всяка вечер.

    Коментиран от #10, #21, #36

  • 9 Будалата

    92 9 Отговор
    Момче не разбра ли че парата мандръса фукарата. По добре беден и жив отколкото богат и мъртъв. Всеки сам си прави избора.
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Крадец

    47 4 Отговор
    А,бе,много лесно се закачате на кука и бързате да коментирате!Първата версия,пак по видеокамера,беше,че мерцедесът спрял,към него бавно се приближило БМВето и от там започнало да се стреля.На предната седалка,седяли убитият и ранененото маце.Сега,втора версия.Убиецът крещял и бягал,зад него припкало мацето и след като ги застрелял,убиецът се качил на неизвестно от къде дошло БМВ.Утре ще има трета версия!Ревност ли е,поръчково убийство ли е или друго,знае полицията,но никога няма да го каже!

    Коментиран от #44, #50

  • 12 Бг-то

    26 54 Отговор
    Тоя ем е цървул без стотинка,хем пък иска и приятелка да има.Ами като си гладник,коя ще тръгне с теб бе.
  • 13 Расулюлах

    13 15 Отговор
    Така требва нека са трепат
  • 14 КОМУНИСТА

    17 7 Отговор
    Трябваше да изчистиш и свидетелите и сега да си в Анадола пукай наред кво ти дреме както викат по нашия край (щом бяга значи е виновно).
  • 15 666

    33 4 Отговор
    Абе простак с тебе простак! И сега какво???? Ще гниеш по затворите, както казва колегата по-долу заради една точна кифла. Жалко !
  • 16 гост

    19 8 Отговор

    До коментар #10 от "Кавала":

    Явно си от Ямбол, май тоя на който си отговорил, много правилно ви е преценил хората от Ямбол. Да знаеш, че няма човек тука, който да не разбра че си от село. И ник нейма ти, няма дужда да се хвалиш, че си майстор на кавалите, по принцип не е за хвалба ама щом ти се отдава.
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 vasik atanasova

    13 8 Отговор
    глупак
  • 19 икономия

    23 4 Отговор
    ами може човека да даде 200 000 левчета за кола, но за охрана спестил някой лев - а честито
  • 20 РОМ

    18 7 Отговор
    Хораа,който не живее с вяра в БОГ,и не живее така както ни учи БОЖИЕТО СЛОВО-БИБЛИЯТА,е в ръцете на сатана.Лошите работи като убийства,катастрофи и други,които всеки ден чуваме и четем,са дело на дявола който иска да унищожи човечеството,а нашият ГОСПОД -БОГ,се бори за нас,защото човека е създаден по Божие подобие.Бог е дал живота си за цялото човечество,без значение цвета на кожата.Така че нека Бог да пази семействата ни,и ни благослови във всяко отношение АМИН.Ако някой желае да чуе повече за спасението от ГОСПОД,тук може да ми дадете знак и ще си разменим телефоните и ще се разберем за среща за да ви поясня неща които ви интересуват във връзка с нашия БОГ.Моля да ми простите ако някога съм обидил някой тук.

    Коментиран от #30

  • 21 76543

    5 5 Отговор

    До коментар #8 от "536256":

    ми ти от кое село си

    Коментиран от #22, #34

  • 22 536256

    7 2 Отговор

    До коментар #21 от "76543":

    От село Обеля.
  • 23 пак ли

    11 2 Отговор
    нищо ново, такива неща стават по целият свят...
  • 24 6с4667

    11 15 Отговор
    Прости хора, селска чест. Заплюл си селяндур жена тя обаче не си писала по плод шофьор на годините на баща и селата решил, че трябва да умре, барабар с нея да умре и мъжа който е избрала. Типична Ямболски селска картинка. Да убиеш някой е 100 пъти повече мъж от теб. Единия марти милиони с акъл, на другия акъла стигнал само да изкара шофьорски книжки и да работи като шофьор
  • 25 Демокрация

    24 2 Отговор
    Бог създаде хората а Колт ги направи равни!
  • 26 Тодор

    46 0 Отговор
    На 37 години хлътнал по Златотърсачка, убил собственика на златната мина и бягал с Опел-Корса, пистолетът на седалката. Глупаво, трагично и смешно!
  • 27 hmhmhm

    13 5 Отговор

    До коментар #7 от "Баш Майсторът":

    В този случай невинни няма.

    Коментиран от #39

  • 28 496

    18 4 Отговор
    Лошо... Заради поредната бройка за богати мазни чичаци, не си заслужаваше. Явно е бил много хлътнал.
  • 29 Шароу

    12 9 Отговор
    За бащата на момичето дните на убиеца са преброени
  • 30 Божееееее

    1 5 Отговор

    До коментар #20 от "РОМ":

    Човече, спешно трябва да почнеш да си пиеш пак хапчетата. За кой бог стана въпрос, че не разбрах?
  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 ОМРЪЗНАЛО МУ

    11 4 Отговор
    СЕГА НЯМА ДА Е БОС.ЩЕ ГО ОБУЯТ, ЩЕ ГО ОБЛЕКАТ.
  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 Мари

    8 3 Отговор

    До коментар #21 от "76543":

    Браво Ром, за съжаление се сещаме за Бог, когато нагазим лука !!!
  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 Dimitrina

    11 5 Отговор

    До коментар #8 от "536256":

    Дето се казва: Нерде Ямбол, нерде Стамбул! Убиват се като едни врабчета с прашка, той седнал да "мъдрува", че Ямбол бил село, а хората там - селяни. Селянин си ти, щом зад такава човешка трагедия, не виждаш нищо друго освен кой е прост селянин и всякакви други простотии, които си изредил. Размърдай си кретенския мозък, отвори си циментираните очи! Няма Ямбол, Обеля или не знам си какво. Има човешки живот! И това е най-ценното, което имаме. Нищо не е по-важно от него. А бе човек, ти за смъртта пишеш, без никакво уважение. Може би си безсмъртен? Може би си безгрешен? Може би си Ангел-Небесен? Каквато и да е причината за убийството, който и да е убиеца - имай малко уважение! Гнус ме е от такива като теб! Обичал ли си някога? Теб обичали ли са те? Май не...

    Коментиран от #51

  • 37 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 38 Хаха

    2 3 Отговор
    Ямболски терминатор :-)
  • 39 Ако бяха гръ

    5 2 Отговор

    До коментар #27 от "hmhmhm":

    Ако беше гръмнал твоята дъщеря, така ли щеше да говориш!?
  • 40 Ения

    14 1 Отговор
    Още един нещастник в затвора,заради една шарфантия
  • 41 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 42 30 %

    5 3 Отговор
    ... толкова ни казват от цялата истина... украсена с малко ревност и пошлост...
  • 43 Гошо

    2 2 Отговор
    Без думи! Жалко!
  • 44 гост

    0 2 Отговор

    До коментар #11 от "Крадец":

    Тука си много прав , нищо чудно да сега да се окаже ,че Росен новогодишния касапин е жив и ги е утрепал.
  • 45 Расулюлах

    3 1 Отговор
    Още е началото на летния сезон а цирка тече с пълна сила хахахах
  • 46 Майна

    4 0 Отговор
    И какво и да е не е това начина. Слаби нерви.
  • 47 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 48 Сууупер

    1 2 Отговор
    Чудесно !
    Бу буйо с бат цецко-бузата разчистват терена в услуга на масонските приятелчета.
  • 49 Цветков

    2 0 Отговор
    Комплексираните идиоти подражаващи на мутренските утрепки от 90-те години свървшват по този начин.
    Няма нищо случайно, естествен подбор, слабите не трябва да си разпрострняват гените! С "няколко" куршума - три заека!
  • 50 Вор

    0 0 Отговор

    До коментар #11 от "Крадец":

    К'ви съчинения мъдриш,бе!Работата е ясна,има пълни самопризнания,к'во повече искаш!Тъпа история ,щото в БГ останаха само селяндурите.
  • 51 Олеле!

    0 1 Отговор

    До коментар #36 от "Dimitrina":

    Ма Димитричке,ма недей дрънка врели-некипели!Гледай си селските клюки и не се навирай в градските работи!Сложни са за тебе.Убиеца си е просто селско момче с акъл колкото орех,и сега в затвора му предстои да поумнее....Че и брат му и той същия глупак..Първосигнални,селяндури,живеят уж в града,пък нищо не могат да схванат!
  • 52 Българския ван Дизеел

    2 0 Отговор
    Той ми прилича на Ван Дизел.
  • 53 Иванов

    5 0 Отговор
    Всеки дърт пергиш, който опроститучва нашите девойки заслужава три куршума в главата, та да му дойде ума за последно!
    СВОБОДА ЗА ЯМБОЛИЯТА!!!
  • 54 Ямболски кукер

    1 0 Отговор
    Жал ми е само за майчиците, които ще жалят безутешно чедата си!!!!
  • 55 Атака

    1 0 Отговор
    Ако има повече такива хора ще има и по малко такива чичаци парадиращи с пари и мислещи ,че могат да притежават всичко с пари , а никой не им държи сметка в тази държава от къде ги имат тези пари , а човека е работел на три работи и просто му е паднало пердето защото не може да угоди на кифлата ,а някакъв дъртак с пари придобити незнайно как през 90-години може да и предложи всичко и тези случаи ще зачестяват защото в тази държава има 1%милионери и 99% живеещи на прага на бедността и народа започва да издивява имам познати които нямат пари за памперси на децата си , а в същото време спира X6 чичака влиза с две 20 годишни кифли с пурата с айфона с 1 кг злато по него и просто виждам как човека се превръща в животно и ако може не да му изпразни пълнител ами ще го разкъса с зъби и нокти и ще го изяде.