4 Юни, 2018 16:55 99 114 196

Братът на убиеца от Слънчев бряг: Искате истината, ето я

  • слънчев бряг-
  • симона тодорова

Братът на Михаил - убиеца от Слънчев бряг, направи сензационна изповед. Николай Станчев обяви отвратителната истина, довела до двойния разстрел.

Публикуваме думите му без редакторска намеса:

"Казвам се Николай Станчев, на 42 г. съм, от Ямбол. Брат съм на Михаил Станчев - той е по-малкият. Днес всички го наричат изрод, убиец, екзекутор, но никой не се интересува от истинските причини, довели до тази ужасна трагедия с приятелката му Симона и Коста Николов, с когото брат ми много добре се е познавал и за когото работеше.

Живея от 20 години в Свети Влас, лятно време съм сервитьор в ресторант "Адмирал", а през зимата работя в същия бранш в Пампорово, имам приятелка от 12 години, с която сме неразделни и смея да твърдя, че както аз, така и брат ми си изкарваме парите с честен труд. На него обаче някои неща в личен план са му дошли в повече.

Михаил дойде в Св. Влас преди 14 години. Оттогава не е спирал да работи на няколко места едновременно. Сега обслужваше инкасото на три хотела в Слънчев бряг, собственост на двама от най-влиятелните бизнесмени в региона, които имат бизнес и в Пампорово зимно време. Едновременно с това Михаил беше и продължава да бъде лятно време охрана и шофьор на сина на общественозначима фигура на територията на община Несебър. Не употребява алкохол, знае английски език. За съжаление не успя да извърши Свободния университет в Бургас, тъй като прекъсна заради големи служебни ангажименти зимно време.

Смея да твърдя, че с много труд - без почивен ден, Мишо изкарваше по 3 хил. лв. месечно, което му даваше самочувствието на мъж, който може да си позволи хубаво момиче. Доколкото ми е известно, имаше мимолетна приятелка през зимата в Пампорово, която приключи много бързо.

Със Симона са се запознали на 2-ри май в Слънчев бряг. Било е на рожден ден, на който била общата им приятелка Павлета. Двете с Павлета са пристигнали от зимния курорт Пампорово. Между другото брат ми работи и като ски учител в Пампорово, а вечерно време и като охрана в казино в Пампорово, което е общ бизнес на неговите работодатели с мъртвия Коста Николов. Може да се каже, че работеше и за самия Коста Николов, с когото се познаваха от Слънчев бряг.

За съжаление не успях да видя Симона, брат ми така и не успя да ми я покаже. Убеден съм, че връзката им е била пълноценна, защото пазачите в к-с "Поло ризорт" са я виждали да влиза в стаята му поне 10 пъти през май месец. До последно двамата са имали интимна връзка. Споделял ми е, че новото му гадже е много красиво и че не съм виждал толкова красива жена. Тежеше му, че не може да удовлетвори всичките й желания. За него тя беше целият му свят.

Миналата седмица ми каза, че Симона искала да си уголемява бюста и спешно трябвало да й даде пари. Отговорих му така: "Брато, тая работа не ми харесва. Ако сега настоява за цици, утре ще ти поиска Мерцедес". Като че ли съм усещал какво предстои. Виждах го, че се тормози. 2-ри юни беше последният ден, в който брат ми беше в к-с "Поло ризорт" в Слънчев бряг, на 3-ти юни, неделя, трябваше да се премести при мен в Св. Влас. Каза ми, че Коста започнал често да търси Симона, която работела за него не повече от 20 дни. Настоявал да излиза с него, самата тя не искала да мами брат ми и му споделяла, че работодателят й станал настоятелен в поканите си да излезе с нея", пише Николай.

"Ето какво се е случило около 20:30 ч. на 2-ри юни: Брат ми отишъл с Опел Корсата си в "Сън Вилидж", където е била настанена Симона. Казал й, че идва да я вземе, за да излязат заедно. Няма никакво БМВ - МВР умишлено са пуснали тази информация, за да улеснят разследването си.

По телефона Симона казала на брат ми, че няма да излиза с него, тъй като всеки момент шефът й пристига, а тя вече няколко пъти отклонявала поканите му за официална вечеря. Точно в този момент до колата на брат ми спира Мерцедесът на Коста. Телефонният разговор със Симона е приключил секунда преди това. Симона вече е пред Мерцедеса, а брат ми е изкарал оръжието. Сигурно е искал да предотврати излизането на Симона с богатия по-възрастен мъж. Представям си какво е изживявал в този момент. Той е изключително уравновесен като човек. Пуснал е три куршума в главата му, а след това е стрелял по Симона. Това е била неговата естествена мъжка съпротива, неговото отчаяние и безнадеждност, че въпреки всичко, което прави за любимата си, тя го изоставя заради по-богатия, макар и по възрастен конкурент за тялото й", споделя още братът на Михаил, цитиран от flagman.bg.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 кирил

    262 63 Отговор
    постъка не за мъж а за пиян тинейджър

    Коментиран от #3, #66, #162

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Мек Член

    312 22 Отговор
    Майкоо колко балъци имааа не е истина.

    Коментиран от #160

  • 5 Голям Слон

    335 42 Отговор
    Не знаех, че истинските мъже пускат по няколко куршума на противниците и техните изкуствени приятелки (общи). Браво! "Достойна" постъпка за всеки един истински български мъж. Гледам и на братлето КИ е колкото на лятна зелка.

    Коментиран от #6, #33

  • 6 българче

    71 73 Отговор

    До коментар #5 от "Голям Слон":

    Явно много неща не знаеш!!

    Коментиран от #29

  • 7 Гост

    185 21 Отговор
    Добре де, не е ли малко първосигнално да си утрепаш конкуренцията за жена, че дори да стреляш по "любимата"? Не мисля, че Николай дължи обяснение за действията на брат си.
  • 8 Гост

    346 12 Отговор
    Да четат младите и да си правят изводи, не носете вода на НИКОЯ!
    Просто не го заслужават. Ако си паснете с някоя - чудесно! Ако не - следващата и следващата и не губете време и усилия за компромиси и прочие.

    Коментиран от #11

  • 9 вес

    161 14 Отговор
    Ха ха егати тоталната дебилщина. Колкото някой е по-голям дебил, толкова повече другите дебили му влизат в положението ))))) Ама време е най-сетне да се прекръстим на Дебилландия
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 някой си

    123 13 Отговор

    До коментар #8 от "Гост":

    Ами то още майката на Соломон му е давала съвет "не давай силата си на жените".
  • 12 Будалата

    169 62 Отговор
    И какво очаквате да каже. 20 години сервитьор. Поне малко издигане до салонен управител. Явно умствените възможности са до ниво 2+2=5.Според мен две Ямболски отрепки. Той пари за свясна кола и цигари няма а мерседес щял да и купи. Кога цъфнат налъмите.
  • 13 българче

    63 11 Отговор

    До коментар #10 от "Бесен Язовец":

    Специално за тебе,

    и за всички, които "мислят" като тебе,

    Радой Ралин 23.04.1923-21.07.2004 г

    "КОЛКОТО СЪРЦЕ БОЛЯЛО, ТОЛКОВА СЪЛЗИ ПРОЛЯЛО".

    Коментиран от #16, #22

  • 14 ddd

    77 20 Отговор
    Любовта не пита тя връхлита жалко за всички

    Коментиран от #23, #184

  • 15 Доктор Фройд

    226 11 Отговор
    Комплексара:мисли че все нещо не му достига я коса я височина я пари !!! А всъщност не му достига само едно и то е АКЪЛ!!! АКЪЛА НА ДНЕЩНО ВРЕМЕ В България е КЪТ!!

    Коментиран от #190

  • 16 Бесен Язовец

    30 6 Отговор

    До коментар #13 от "българче":

    А благодарско точно от сатирика Радой Ралин!!! Прочети 15 коментар там е истината!!! Знаеш кой е автора да не обяснявам

    Коментиран от #20

  • 17 КУЧЕ

    87 14 Отговор
    ЕЙ БРЕЙ БРАТ МУ ВЗЕМАЛ 3 ХИЛ О МОЖЕЛ ДА СИ ПОЗВОЛИ ХУБАВО МОМИЧЕ Е НАЛИ ЗНАЕШ ЧЕ НЯКОЙ ИМА ПОВЕЧЕ ПАРИ ИСКАЛА ЦИЦИ ДЪРТАТА СВИНЯ ИМ ОБЕЩАЛ ТОВА ЩЕ Е А БРАТИ НАЛИ СИ Е ТЪП ЩЕ УБИВА КАТО Е ОТРЕПКА СТРАХЛИВА НЕ СЕ БИЕ
  • 18 Анонимен

    128 22 Отговор
    Шофира Опел корса но иначе по 3000 лв на месец изкарва.

    Коментиран от #38, #118, #145

  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 българче

    37 12 Отговор

    До коментар #16 от "Бесен Язовец":

    Ами не е там истината. Нормално е човек да има по- големи цели, отколкото възможности!!

    Коментиран от #25

  • 21 Ежко

    181 13 Отговор
    ............. Той е изключително уравновесен като човек. Пуснал е три куршума в главата му, а след това е стрелял по Симона. ..........Изключително уравновесен казваш?А?
    Искала пари за цици,а? Изкарвал 3000лв и имал самочуствие,че му се полага красиво момиче,а? Добре платен бил,ама мерцедес не можел да купи.а?.....Абе на кого ги разправяте тези, бе?!?
  • 22 Доктор Фройд

    113 9 Отговор

    До коментар #13 от "българче":

    Няма що 20 дни връзка и вече големия страдалец а 20 изобщо не мога и да си предствя.Едни ц.... ,,Батисаха голямата връзка на Казанова" кукундрели ямиболийски! Тая щото снася златни яйца затова трябва да е точно тя др.няма!! Къде бе братиньо?

    Коментиран от #84

  • 23 БББ

    139 5 Отговор

    До коментар #14 от "ddd":

    Каква любов те мъчи, тука става въпрос само за изкуствени цици...
  • 24 пост

    83 4 Отговор
    добре, че е нямал ''Шмайзер''
  • 25 Бесен Язовец

    26 9 Отговор

    До коментар #20 от "българче":

    За човек който има грешна само прецека е нормално да
  • 26 Хан Крум

    101 5 Отговор
    Голям балък е тоя убиеца. Вместо да Ч**а други мацки цяло лято, сега ще гние в затвора (ако не е връзкар де). Колкото и да в влюбен има други яки момичета
  • 27 Реститутка

    142 33 Отговор
    Докато чете човек глупостите на този ниско образован и ниско интелигентен човек някак си ме навява лозунг от една популярна в близкото минало реклама- "един мармот завива шоколада в станьол"; Не е успял да "извърши" дори свободния "университет", но иначе ски учител, лична охрана, пазач в инкасо, в казино и не знам още къде си. 3000 лева изкарва пък кара кола за толкова и гони 40-така. Виж 1300 лева може и да е изкарал веднъж по случайност от бакшиши. Като изчетох излиянията на този типичен представител на простолюдието за пореден път се убедих защо на простите хора трибуна за изява не трябва да им се дава.

    Коментиран от #30, #68

  • 28 Гербераси долни

    72 11 Отговор
    -" което е общ бизнес на неговите работодатели с мъртвия Коста Николов." Не е лошо да потърсим причината и между редовете ,едва ли ще тръгне да убива само от любов все пак не е някой хлапак който се влюбва за първи път ,някой не се е отчитал където трябва.

    Коментиран от #60

  • 29 Голям Слон

    80 9 Отговор

    До коментар #6 от "българче":

    Знам какво не трябва да правя. Знам също какво мога и какво бих направил. Работя с хора, а не с духове, и един човек ми е ясен след половин минута комуникация. В случая и единия, и другия ми прозират ужасно. Само за по-големия брат не съм съвсем сигурен - дали е тъпунгер или просто взима страната на брат си. Вероятно и двете.
  • 30 Голям Слон

    29 31 Отговор

    До коментар #27 от "Реститутка":

    Като те гледам и ти колко си образована.. Тръгнала акъл да раздава.

    Коментиран от #32

  • 31 зомби килър

    118 10 Отговор
    Не защитавам и не оправдавам никого,но ако убиеца е печелел по 3хил. лв.ттой ги е ползвал за да си позволи да има гадже и гаджетата които е имал са го предпочели пред другите които печелят по 500лв. (примерно) а сега се появява по голям играч от него и предлага повече и момичето естествено избира по добрата оферта,явно момичето не му е било по джоба,играл е играта и често е печелел,сега като е изгубил се сърди и стреля,ами момчетата от които той е откраднал гаджета и те по същата логика е можело да го гръмнат,но в тази игра е така ако разчиташ да свалиш гадже с парите си,не се учудвай ако когато се появи по богат тя да те остави,и защо тоя смята че му се полага красиво момиче,тоя е прост шофьор и момче за всичко, ще се съобразява и ще се задоволява с момичета от неговата категория,най хубавите момичета са за господарите, не за слугуте и персонала.Играл е играта и е загубил.Не ми пука нито за него,нито за момичето още по малко пък за умрелия,но нека него правим герои,това момче е просто един лузър дето се е помислил за голям играч,в тая история герои няма ,има само губещи и поука,дано да я видите.

    Коментиран от #34

  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 33 garbage

    14 9 Отговор

    До коментар #5 от "Голям Слон":

    Не е много правилно да стреляш, но си още много малък за разбираш нещо от живота на хората.Живееш си зоокъта при Средния Слон!
  • 34 Доктор Фройд

    39 12 Отговор

    До коментар #31 от "зомби килър":

    Най хубавите момичета са за еб....те не за плащачите!! Дъртия с 22 годишнат освен да си плати с др.не може да блесне и ще блести времено!!

    Коментиран от #36, #165

  • 35 Гост

    53 9 Отговор
    Да пазят всички небесни Пичаги от безмозъчни ку@ви и въоръжени без самообладание охранители!
  • 36 Гост

    49 12 Отговор

    До коментар #34 от "Доктор Фройд":

    Абе да ти кажа точно такива, 50 - 60 год. опитни Коцета, само с върха на единия пръст ще я "пра'и да умирГа"! Старото си е старо. И патка му не требе та да "завърже" котето...
  • 37 vasik atanasova

    36 7 Отговор
    големи глупости си написал
    да ги чете някой малоумен
    и двамата се Ямболски пръчки
    ЩЕ ТИ КАЖА ЕДНО
    ВИНОВНИЯ СЕ ОПРАВДАВА
    туй било онуй било
    брат ми тйу брат ми онуй
  • 38 Чакай

    31 24 Отговор

    До коментар #18 от "Анонимен":

    От опел корса до опел корса има разлика има и за 3 има и за 25хиляди.Аз например не съм комплексар и карам форд фиеста ама си я купих нова 22бона

    Коментиран от #42, #76

  • 39 Чакай

    22 0 Отговор
    А за убийството ,NO Comments!!!Луда работа
  • 40 Голям Слон

    36 7 Отговор

    До коментар #32 от "Реститутка":

    "Простолюдието" поне си е учило уроците по български език преди 30 години. :-)
  • 41 Венци

    84 10 Отговор
    Глупаци! Как може да го защитавате? Излизал 10 пъти с едно момиче и край, ще убива другите. Ужас!
  • 42 зомби килър

    83 15 Отговор

    До коментар #38 от "Чакай":

    С форд и венерическа болест не се хвали,даже и да са нови.

    Коментиран от #48

  • 43 Nick

    62 0 Отговор
    Съвременни ценности... Духовна нищета!

    Коментиран от #67

  • 44 некойси

    85 3 Отговор
    Как така може една лека и меркантилна жена да бъде целия свят за някого?
    Как може човек да отиде толкова далече заради такава?

    Коментиран от #47, #171

  • 45 Бат Саше

    98 3 Отговор
    Яко комплексарче е момчето. Като не знае как се печелят жени на килограм и как да бъде мъж, ще се влюбва в смешни силиконови корви, ще им угажда, ще го правят луд и за смях, а сега и ще ги лежи...
  • 46 преминаващ

    72 0 Отговор
    За една п___а си сасипа живота, да не е последната на света бе пич?
  • 47 зомби килър

    71 1 Отговор

    До коментар #44 от "некойси":

    Ами представи си колко му е голям света за да може едно момиче да го запълни.

    Коментиран от #78

  • 48 Чакай

    61 7 Отговор

    До коментар #42 от "зомби килър":

    Не се хваля просто исках да кажа,че колата служи да отидеш от А до Б а не да се правиш на гъзар.
  • 49 Japan

    61 5 Отговор
    Тоя е по-голям тъпанар от брат си.
  • 50 Ясно

    54 2 Отговор
    сигурно е така, но извода е - умопомрачение... резултата дълга пандела за едната путчица.... - как да оправдае човек такова нещо...
    заради "много красива" да се лишиш от собствения си живот - :/ нещо не е оферта....
  • 51 белята

    33 7 Отговор
    Според мен тук има още неясноти!!!! Не е задължително да мутрее човека независимо от дохода !!! има нещо което никога няма да разберем !!! Жалко за погубените животи !!!

    Коментиран от #187

  • 52 бес самочуствие сам и имам страшна мацка

    65 3 Отговор
    И брата е тъпичък ...имал пари и самочуствие и затова можел да си позволи хубаво момиче... леле леле ...ама явно не е можел да понесе красотата ...
  • 53 музовир

    48 5 Отговор
    Въобще не ми пука нито за килъра нито за надупчените !
  • 54 Ads

    45 2 Отговор
    Г.з глава затрива.
  • 55 моник

    47 3 Отговор
    Това е днес материалната картинка за съжаление в нашата Родина...
  • 56 Ганчо

    55 4 Отговор
    Сервитьор и пари, аре бегай. Беше то навремето, като нямаше касови апарати. Комплексарска работа. Питки има колко щеш, като не е тая, друга ще да е. Между краката, все едно и също имат.
  • 57 Голям прос

    41 3 Отговор
    От всички жени тая ли намерил? Елементарно мислене по всички въпроси като за тийнейджър. И откъде накъде "приятеля" ще и плаща тунинга. Абе как да го съжалиш този непорасналия. Язък му за работоспособността. Проваля си живота заради глупости. Тая поне да се оправи и да престане да проваля мъжете около нея, дано си е взела поука
  • 58 Гост

    61 13 Отговор
    Селска чест. Брат му и той супер селяндур и не проумява, че малоумни му брат е затрил два живота на хора които не са искали да имат нещо общо със селската му мутра. Ала бала прости ямболски селяндури. Селото си заплюл жена и край тя няма право да откаже.
  • 59 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 60 Командира

    10 12 Отговор

    До коментар #28 от "Гербераси долни":

    Червените боклуци от бкп и Сдс/Дсб са винаги "" прави""!!!
  • 61 Иян

    78 4 Отговор
    Като прочетох"конкурент за тялото й",ми стана ясно,че братята имат сериозен проблем с простичките човешки ценности
    Жалко !
  • 62 Дългият

    34 5 Отговор
    Сложно нещо е психиката....а когато има и любовна история нещата стават помякога много завързани.Някой се затварят в себе си,други скачат от блоковете,трети както в случаят,..оръжието.Всеки е различен сам по себе си.Нито да го обвиниш,нито да го оправдаеш....сложно е...
  • 63 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 64 браво краво

    33 2 Отговор
    на 37 годинки и момиче на 22, мъжка постъпка..а по скоро циганска работа...
  • 65 ЕХА

    16 9 Отговор
    момиче защо трепал, да беше спрял на шефа..
  • 66 Иван

    30 2 Отговор

    До коментар #2 от "кирил":

    И трябва да стреля и да ги убива и после да бяга и то точно в турция?нищо не е нормално в случая!малоумна история
  • 67 pinokio

    35 2 Отговор

    До коментар #43 от "Nick":

    Точно същото щях да напиша и аз, чалгата не прощава.
  • 68 pinokio

    44 11 Отговор

    До коментар #27 от "Реститутка":

    Аз изкарвам около 5000 на месец, карам кола за 1000лв.
    Просто ценностната ми система е по-различна от твоята, това проблем ли е?

    Коментиран от #138

  • 69 Чорба от греховете на отец Никодим

    23 36 Отговор
    Жалко, цял живот се трудиш, искаш да имаш дом, семейство и добри доходи (каквато е мечтата на всеки нормален мъж), а накрая се появява някаква алчна жена, влюбваш се в нея и тя те съсипва...
    Да не дава Господ на никого такава съдба като на този млад мъж.
    Блъскал е от сутрин до вечер като луд, за да и угажда на тази неблагодарница и да я гледа като писано яйце, но тя от огромната си лакомия го е зарязала. Такива са повечето жени в днешно време, гледат да те използват докато може и да те зарежат като ненужна вещ, като стар парцал...
    Но браво на Михаил, добре е направил, така поне ще е спокоен вече, че си е отмъстил и е защитил честта си, на истински достоен млад мъж. Сега животът му ще се промени коренно, но поне ще знае, че е отмъстил. Да е жив и здрав да си излежи присъдата и да живее достойно, знаейки, че е направил това, което всеки самоуважаващ себе си мъж, би направил.

    Коментиран от #142, #191

  • 70 гост

    31 5 Отговор
    Младо момче, още не е упознал живота и същноста на жените (коврите). Дал е фира заради ковра.
  • 71 Ефтини сензации

    34 4 Отговор
    Простолюдието, като започне да се мисли за голям, така става.
    Едното простолюдие си фанал скъпо шутка, другото простолюдие решило, че щом кара мержан ес класа шутката че му облизва 55 годишния му.
    Накрая двете простолюдия се срещнали челно и останалото го пишат весниците.
    Е този път простолюдието с ес класата дал фира набърже...

    Изобщо, кой го вълнуват постиженията на простолюдието?
  • 72 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 73 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 74 Георги Петрешковски

    39 6 Отговор
    Няма нищо естествено мъжко да убиеш конкурент и жената, в която си влюбен, когато губиш. Хора, полудяхте ли всички! Няма нищо, което да оправдава такова необуздано убийство. Не посочваш нито един оправдателен факт, който да извини човешката дивашка ярост да се убива от слабост.Засрами се. Ставаш и ти леко виновен, че оправдаваш убиец от ярост. Негов брат си. Но се засрами от това писмо. Сведете глава и си правете изводи какви убиици спят в мозъците ни и то на каква нищожна цена и за каква нулева кауза. Съвземи се поне ти. Брат ти вече направи невъзвратимото и вече съжалява.
  • 75 М.Иванов

    43 2 Отговор
    Прочетох внимателно твоето писмо. Ето какво си казал накрая.цитат:"тя го изоставя заради по-богатия, макар и по възрастен конкурент за тялото й" . Да тялото и! Тя си е търсела парите. Това не е жена за която си струва да правиш нещо! Да не говорим, че убийството е тежък грях. Липсата на ценности е причината за целия тжзи случай. И на 3- та. Ако не е този богат чичко ще е друг. Ти си му брат, но не го оправдавай, а му помогни.
  • 76 гост

    11 4 Отговор

    До коментар #38 от "Чакай":

    Брат, досещаш се през къде ми е ква кола караш? :))). Левак :)))
  • 77 Хаха

    16 1 Отговор

    До коментар #72 от "Asdfghjk":

    Иска цици,ама греда -няколко грама олово в главата и най-вероятно ковчег.
  • 78 Уолтър

    26 2 Отговор

    До коментар #47 от "зомби килър":

    Не разбираш.... Когато се влюбиш мацката става нвщо специално за теб. Но не е трябвало да стреля.... жена, която не държи на теб, не е за теб.... и утре може пак да тд предаде...
  • 79 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 80 Трагедия

    18 9 Отговор
    Като започна че е от Ямбол и нямаше нужда да продължава. Там са такива - или развалят семейстава, или ги избива как другия е тяхна собственост.

    Коментиран от #172

  • 81 852

    17 6 Отговор
    Добре му е пръснал мазната, дебела глава на дъртия коцкар!!

    Коментиран от #150

  • 82 Име :

    14 1 Отговор
    както те обичам, ще те открадна..
    ако ми попречат.. ?
    тъпо съвпадение..
  • 83 Боже опази

    27 3 Отговор
    Тва разсъждения на нормални мъже ли са? Селски бекове.
  • 84 Перник България

    18 2 Отговор

    До коментар #22 от "Доктор Фройд":

    ....първо Всеки да си направи себеоценка , а след това да дава мнение и то ПУБЛИЧНО ....а моето. мнение за случея е : много ниска ценностна лична култура на ......
  • 85 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 86 Няма надежда

    33 3 Отговор
    Ако народът наистина е толкова бездуховен, пошъл и прост, каквито са "ценностите" и "светогледът", демонстрирани от тези хора, България няма бъдеще!!! Няма по-голяма опасност за живота и националната сигурност от простотията и бездуховността!
  • 87 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 88 DIMITAR SS

    10 1 Отговор
    Хмм добре е направил бил е в нервна криза трябвало отдавна да се отърве от тая за да не си стига до крайности
  • 89 ГостЗ

    33 0 Отговор
    Колко показателна история за живота в България в момента...
    За да си с хубаво момиче трябва да можеш да си я позволиш...
    Тя иска, иска, иска и когато нямаш пари или свършат се появява дебелия богат чичко дето дава пари за силикон... И всичко свършва!Банално до болка!
  • 90 Горанов

    14 0 Отговор
    Само искам да изкажа похвала на ФАКТИ, конкретно на модераторите, които се борят за чистота на медията. Крайно съм разочарован от NEWS.BG. Мнозина са надничали в чужди форуми, на запад или изток, но това което е NEWS.BG, надминава по мърсотия всички останали. Нима на тамошните редактори не е ясно, че социалните медии имат в днешно време неоценим дял при възпитанието на една нация, и най-вече на младото поколение??? Благодаря и продължавайте в този дух!
  • 91 Нема лошо

    28 2 Отговор
    Младеж ? На 37години?"Ценностите "за живота е оформял 20 години сред мутри,мутреси,кандидат мутри и кандидат мутреси и си ги е защитавал по подобен начин.
  • 92 Ммм даааа

    40 4 Отговор
    Имаш пари - позволяваш си хубаво момиче. Нямаш пари - позволяваш си каквото изпадне.
    А пък едно време имаше любов и хубавите момичета не се интересуваха колко пари имаш.
    На зле отива тази държава, много на зле...

    Коментиран от #124

  • 93 ГОГИ

    9 18 Отговор
    Хаха колко много балъци на този свят - единствения ,когото съжалявам в момента е бизнесмена ! За другите двама не отронвам и една сълза ! ! !
  • 94 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 95 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 96 Много ясно човече

    13 12 Отговор
    Този Мишко , пиш.о е гатии фантазьора. Оцелил жена която да го смуче и той си мисли че тя е всичко за него пффф. Всички най секси супер модел маце е елитна проститутка даже и по зле голд дигърка. Ако се обвържеш с тоз боклук тя ще иска най голямата къща в България и ако не и усигориш това ще ти тегли един къч и ще намери по богат бос които може да и уреди всичко като голям диямант , злато , почивки по край света и кола на Джеймс Бонд и не си струва да ревнуваш елитна проститутка голд дигърка да беше станал mgtow и да беше си тръгнал по своя си път Мишо и да беше си събирал пари за себе си ти да бъдеш щастлив защото няма по хубаво нещо от живота от това да се направиш сам щастлив отколкото някой друг смукач , използвач. Аз ако бях взимал 3000 лв нямаше да ги харча за да правя щастливи курвите а щях да си взема яка електроника и яка уредба да издъна целия квартал. Щях да си взема всички конзоли , видео игри които ме кефят щях да си съберя пари и да ги инвестирам и да ги отдвоя за да мога да съберя много бърже парите за да започна строителна фирма с първият небостъргач в България щях да правя чудеса а Мишо се осра.
  • 97 Хайдутин тотю

    34 3 Отговор
    Мисля, че в случая убиеца е видял в жертвата, в духа на българските възрожденски традиции, прототип на чорбаджията -изедник, който открадва -хубавата девойка от бедния момък и нашия герой решава да го пушне.
  • 98 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 99 Андреев

    21 0 Отговор
    Какви ли глупости не правиме мъжете за два пръста мЕсо!!!
  • 100 Валери

    9 0 Отговор
    Не е истина Марийка колко е проста.
  • 101 Умен

    18 1 Отговор
    Аз никога няма да застрелям боса щях да си тръгна по своя път и щях да си събирам кинтите за себе щях да съм супер щастлив.
  • 102 гларус

    31 2 Отговор
    Кукерски примати .Ямбол. Динко...селения до шия
  • 103 Иво

    32 1 Отговор
    Абе пичове, абе търсете си жени бе, зарежете ги тея парцали...
  • 104 Townboy

    21 3 Отговор
    Ямболски чукундури са и двамата братя. Няма стойност на тъпотата да убиеш заради ревност.
  • 105 впечатлен

    34 2 Отговор
    Леле какви глупости! Типично за една прослойка от обществото ни, манталитетът на която за съжаление обхваща все повече цялото ни общество. Историята е толкова отвратителна, че чак не ти се вярва. Силикон, мерцедес, "уравновесен човек" с пистолет в ръката, и то, представете си, законно притежаван! "Естествена мъжка съпротива"! Възможно ли е толкова глупости, струпани накуп?! Нищо не оправдава отнемането на живот. Братът на убиеца - същият като него. Начинът, по който защитава брат си, доказва, че при дадени обстоятелства и той би убил. Леле що потенциален убиец у нас, ужас! Веднага виждам побойниците по пътищата, наглеците с мощни коли, всякакви идиоти, готови да убиват! Страшно!
  • 106 Хаха

    5 1 Отговор

    До коментар #87 от "Tomi Tomov":

    Струва пет грама олово :-))
  • 107 каквадрама

    19 4 Отговор
    Виждате ли какви неща стават за едни изкуствени цици? Ако имаше повече такива хора като стрелеца в булагирстан нямаше да има живи мутри, крадци и престъпни политици...
  • 108 М.Иванов

    19 1 Отговор

    До коментар #79 от "Анелия":

    Не си права. Точно първия месец е най хлътнал. Ако бяха ходили поне 8 месеца нямаше да си мисли че е тази кифла е най най. Но както беше писал някой по горе, момчето е израсло сред мутри. Това което е работил все покрай тях.
  • 109 Непознат

    31 7 Отговор
    Всички българки са едни и същи,всичките искат пари,лукс,богатства,мерцедеси,БМВ,уаууу какъв живот дойде,само се мисли за пари,няма ценности няма култура няма нищо.Бедна нация и по душа и по всичко,жалко.
  • 110 Иван

    42 1 Отговор
    "Мишо изкарваше по 3 хил. лв. месечно, което му даваше самочувствието на мъж, който може да си позволи хубаво момиче. " Само това изречение е достатъчно да покаже първичната ценностна система на тия индивиди и то е ясно вече от там нанатък каква ще се хване с тях.

    Коментиран от #122

  • 111 Размисли и страсти

    23 2 Отговор
    "Той е изключително УРАВНОВЕСЕН като човек. Пуснал е три куршума в главата му, а след това е стрелял по Симона. Това е била неговата ЕСТЕСТВЕНА мъжка съпротива, ... за ЛЮБИМАТА си, тя го изоставя заради...по възрастен конкурент за тялото й"
    Нищо от действията на психаря/убиеца не потвърждава думите на братчето му.Нито самото убийство е уравновесена реакция на ситуацията,нито е естествено да убиеш за това,че момата е решила да те разкара,нито един месец е голям период за да имаш претенции,че сте сериозно обвързани и тя е голямата ти любов...и тоя психар/комплесар е на 30+години...заработвал по 3000лв месечно за да може да бъде с наточена мома...и братчето му се възмущава ,че го наричали изрод...АМИ ТАКЪВ Е....
  • 112 Може би си прав

    8 12 Отговор

    До коментар #87 от "Tomi Tomov":

    Всички страшно сексапилни мадами имат високи стандарти прав си. Те няма да отидат и да си свалят гащичките пред зубър загубеняк който живее още с мама и тате. Те искат истинските играчи които имат силата да ги задоволят със секс. Те искат да са в тон да са модерни. Сега ще ми кажете че греша че не всички сексапилни мадами които имат лице като кукла Барби и секси тяло са такива да бе кажи го това на онези които им течат лигите от устата които си фантазират че правят секс с тях и те знаят че в реалния живот нямат шанс да правят секс с тях.
  • 113 Public Owner Sofia skin head 88

    8 3 Отговор
    До това води феминизмът. Прочетете най-добрият доклад по темата - "вътредидови борби и социално разлагане" - така е озаглавен и като се напише в гугъл излиза.
  • 114 ДокторЛивайн

    10 3 Отговор
    До двайсе години такива изкуствени жени ще бъдат изобретени, че тази селска к.... и нейните себеподобни ще видят изкуствени ц.... през крив макарон

    Коментиран от #115

  • 115 Ааа да

    5 2 Отговор

    До коментар #114 от "ДокторЛивайн":

    Секс роботите да прав си. Ама един секс робот ще струва 15000$ трябва да започнем да мислим тотото защото аз тези пари не мога да ги съберя цели 20 години работейки работа за 560лв.
  • 116 Емира на Мосул

    16 4 Отговор
    Убиецът и брат му са Чукундури.
  • 117 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 118 Да да

    12 2 Отговор

    До коментар #18 от "Анонимен":

    Стига с тия коли! Аз изкарвам 4000 лв.на месец и ако Корсата е от по-новите сигурно е по-скъпа от мойта кола,която е и на газ! Предпочитам да си харча парите за семейството и къщата ,отколкото за фалшив престиж! Крайно вре ме е да разберете че 3000 или 4000 лв.са пари с които можеш що годе да живееш без лишения! Няма как да си баровец с толкова(освен пред селските кифли с БМВ от новите - 2004 година) ! Освен това ти работиш за тях като луд,а един рентиер с такъв доход само обикаля! Разликата е в инвестицията! Знаете ли колко е доходът на собственик на казино! А на хотел или оборотен бар! Както са писали и преди мен - можеше да се сбият! Като го натупа,хем ще му има и уважението!

    Коментиран от #131

  • 119 Извод

    26 0 Отговор
    Изкуствените цици по здравна каса. Да не се трепят хората.
  • 120 чичоХ

    3 19 Отговор
    Като чета коментарите и разбирам защо сме в такова
    незавидно положение.Голяма част от хората нямат и
    капка достойнство.Този Мишо може да е всякакъв обаче
    има достойнство човека, не позволява да се гаврят с
    него разни незнайно, как забогатели чичовци.В крайна
    сметка ще загуби някоя и друга година в зандана а боса
    губи сладкия живот.От затвор се излиза от гроб-не.

    Коментиран от #126

  • 121 Чубака

    17 0 Отговор
    Абеей, брата! С какви понятия боравиш, пич! Ха обясни ми, щом един уравновесен стреля и убива, какво прави неуравновесеният в същата ситуация? А? Как си ти? Не зрели, умствено недоразвити примитиви подмениха основни понятия и ценности и боравят произволно с тях. А, и да те светна: болното самолюбие и липсата на самочувствие НЕ СЕ компенсират с пари, коли, евтини "красиви приятелки" като тая бърсалка на снимката. Разбра ли ме?
  • 122 Ай стига, бе!

    11 1 Отговор

    До коментар #110 от "Иван":

    Поредната БАЛКАНСКА ПРОСТОТИЯ!
    Той й бърка в гащите, тя бърка в кацата с мед на шефа...
    Той му бърка в мозъка, тя забърква конците...
    Извод: "Да би мирно седяло, не би чудо видяло!"
    Ама все искаме непостижимо то. И, ако може, на готово...
  • 123 Бочко

    12 0 Отговор
    Малко прекалено рано се е чалнал по този курусмук, то е ясно че тая сменя пратньорите си като носни кърпички. Психически болен трябва да е - нямат дете, не се знаят от години, една среща проформа с шефа за опознаване и тоя откача. Сега в затвора само мъже ще го ревнуват да види какво е да го натягат без да иска.
  • 124 Стефан

    5 3 Отговор

    До коментар #92 от "Ммм даааа":

    А бе, всички пропускат Факт че е дъщеря на началника на полицията в дряново. На с това неяснотите стават още повече.
  • 125 Мишето

    3 1 Отговор
    Никой оттук активните писанчовци не би извършил подобно нещо и то не щото са със миши сърца ,а щото постъпката е "безразсъдна"
  • 126 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 127 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 128 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 129 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 130 Доктор

    11 2 Отговор
    Безумно е да се води дискусия в равнината "за или против" постъпка и мотивация, подобна на стрелеца, ямбилския рогоносец!
    Всеки ден в България поне 50-60 мъже разбират, че жените им ги мамят, или са с ясния хоризонт за своя живот, на който от сегашните им мъже-титуляри няма да има дори...силует!?
    Е, да споменавам, че нагона на тези жени /и не само нагона/ се предполага в битието им, да го задоволява и споделя нов мъж! Друг мъж! Нали?
    Това значи ли, че тези, 50-60 мъже трябва да хванат веднага гръма и да изпотрепят всеки подозиран в наследие и приемственост на сегашния им статут "титулярен мъж " в живота на "Дамата?
    За какво говорим? То, в този ред на мисли...хора няма да останем...
    Ще настъпи един...ОТЕЛО-вски холокост!
    Темата е зактита окончателно!,
    Стрелеца да гние доживот!!!, в затвора и там да бъде спокоен, тамошните му гаджета ще са си сложили сами силикон...и всеки ден ще го радват безплатно с него...не точно цицестонаместен!
    Доктор. 5.05.2018
  • 131 Урко

    7 1 Отговор

    До коментар #118 от "Да да":

    Последно , колко взимаш ? 5 000 , 4000 или колкото ти даде чичко Шорош или Социалната служба ..
  • 132 Куку

    5 2 Отговор
    Аман от всички дървени философи по-горе !
  • 133 Гошо

    3 4 Отговор
    Умници! Лесно е да се дава акъл ....кой знае какво му е било на човека! Приказката, не случайно е казана, че Любовта е сладка, но прави Човека на падка!
    Жалко за младите хора, Без думи!!!
  • 134 Пеевски

    8 2 Отговор
    Тоя за 1кон и 1свиня ще отиде да търка нара цял живот.Голяма любов-нямам думи
  • 135 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 136 Некой си

    14 5 Отговор
    Евала на пича, очисти, един помияр докато държавата нехае. Колко народ спаси с тази велика постъпка, паметник трябва да му се издигне на това момче. Всички Свине като Коста трябва да се изчистят от тази кочина наречена държава
  • 137 Кавала

    9 1 Отговор
    ....ууууу със златна вагина ли беше бе мишооооо,магарето си остава тъпо магаре...Мишо Магарето от ямбол.
  • 138 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 139 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 140 Честен

    8 2 Отговор
    Ебаси тъпака какъвто единият брат такъв и другия.
  • 141 МИХАЙЛОВ

    15 3 Отговор
    ...ТОВА УБИЙСТВО Е ПОРЪЧКОВО
    И НА УБИЕЦА И ПЛАТИНА ЗНАЧИТЕЛНА СУМА ЕВРА И Е ИНСТРУКТИРАН
    ДА ТВЪРДИ ЧЕ ГО Е НАПРАВИЛ ОТ РЕВНОСТ
    И В СЪСТОЯНИЕ НА АФЕКТ
    И ВРЕМЕННО ПСИХИЧНО РАСТРОЙСТВО
    ...ТОЗИ МОТИВ СЕ ИЗПОЛЗВА МНОГО ЧЕСТО
    КАТО ОПРАВДАНИЕ ОТ ПОРЪЧКОВИ УБИЙЦИ
    А СЪДА ИМ ВАРВА
    И ТАКА УБИЕЦА ПОЛУЧАВА
    МИНИМАЛНА ПРИСЪДА
    ОКОЛО ПЕТ ГОДИНИ НАЙ-МНОГО
    И САМО СЛЕД ДВЕ ТРИ ГОДИНИ
    ИЗЛИЗА ОТ ЗАТВОРА
    И СИ ХАРЧИ ДЕСЕТКИТЕ ХИЛЯДИ ЕВРА
    И ДАЖЕ ЗАВЪРТА МАЛЪК БИЗНЕС
    И ВЕЧЕ НЕ Е ЦЪРВУЛ
    А БИЗНЕСМЕН ПРЕДПРИЕМАЧ
    МОЖЕ И ОБЩИНСКИ СЪВЕТНИК ДА СТАНЕ
    И КМЕТ И ДЕПУТАТ...
  • 142 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 143 Разбрах

    2 0 Отговор

    До коментар #142 от "Разбрах":

    Момче чакай че видях че съм сбъркал мразя клавиатурата на андроид само ми оплесква думите.
  • 144 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 145 опел ама

    4 0 Отговор

    До коментар #18 от "Анонимен":

    Нали трябва да има пари за цици.822
  • 146 гост

    6 0 Отговор
    За 20 дена да е станала най-важното му същество на този свят дотолкова, че да я лежи сега в затвора ли? И това е уравновесен човек? Далеч от нормалното е това. Не го извинявайте по този начин. Тази си е златотърсачка, ясно е, да му поиска пари за операция след няколко сеанса си е наглост, брат му го е казал ясно какво може да се очаква от такава. Куршумите са за нея, не за богаташа, тя ги е дробила. Ако е искала да си е седяла при охранителя всяко момиче знае, че няма такова нещо като невъзможност за отказ. Един вид избрала е мерцедеса пред корсата.
  • 147 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 148 Зъб58

    1 0 Отговор
    Точно исках да коментирам случая ,като поръчково убийство. Щял да бяга в турция... Турция щеше да е капана. Там е трябвало да му платят.
  • 149 КВАЗИ КОМОДО

    9 0 Отговор
    ПОДОБНИ БЕЛИ СТАВАТ ЗАРАДИ МЪЖКОТО ЕГО И СТРЕМЕЖА НА ВСЯКАЦЕНА ДА ИМАШ ОПРЕДЕЛЕНА ЖЕНА. И ТОГАВА БУШОНИТЕ ГЪРМЯТ БЕЗ ДА ИМА СМИСЪЛ ОТ ТОВА. ТАЯ ИСКАЛА ЦИЦИ. АМИ АКО БЕШЕ ПРИРОДНО НАДАРЕНА НЯМАШЕ ДА ИМА ПОДОБЕН ПРОБЛЕМ, ОСВЕН ТОВА НА ВСЕКИ ТРЕЗВО МИСЛЕЩ МЪЖ НЕЗАВИСИМО ДАЛИ Е КРАСИВ ИЛИ ГРОЗЕН Е ЯСНО, ЧЕ ВСИЧКИ ЖЕНИ СА ЕДНИ И СЪЩИ, НО КАПАЦИТЕТА ИМ Е РАЗЛИЧЕН И ЗАТОВА ГРОЗНИТЕ ЖЕНИ БИХА ИЗЛИЗАЛИ С ГРОЗЕН И БЕДЕН МЪЖ, НЕ ЗАЩОТО МНОГО ГО ХАРЕСВАТ, А ЗАЩОТО НЯМАТ ИЗБОР.ОБРАТНО-КРАСИВИТЕ ЖЕНИ НИКОГА НЕ БИХА ИЗЛИЗАЛИ С БЕДЕН И ГРОЗЕН МЪЖ ПЪК БИЛ ТОЙ И ПРЕКРАСЕН ЧОВЕК!!!ПРИ ЖЕНИТЕ ВСИЧКО Е ИГРА НА РАЦИОНАЛНИЯ ИЗБОР- ТЕ СЕ СПИРАТ ТАМ ДОКЪДЕТО ИМ СТИГА КАПАЦИТЕТА. И КОГАТО ЕДНА ЖЕНА ТИ КАЖЕ, ЧЕ МНОГО ТЕ ХАРЕСВА ТРЯБВА ЕДИН МЪЖ ДА ПРЕЦЕНИ ДАЛИ ТОВА Е ТАКА ИЛИ ПРОСТО ГРОЗНАТА И ЗАДРЪСТЕНА ЖЕНА НЯМА ДРУГ ИЗБОР. ТОВА Е ТАКА, ЗАЩОТО ЖЕНИТЕ И МЪЖЕТЕ ИМАТ РАЗЛИЧНО РАЗБИРАНЕ ЗА ЛЮБОВТА В ПОВЕЧЕТО СЛУЧАИ. Т.Н. ЛЮБОВ ЗА ЖЕНИТЕ Е ПРОСТО ИГРАТА СДЕЛКА ИЛИ НЕ. ПРОСТО ПОНЯКОГА ПЕЧЕЛИВШИТЕ КУТИИ ГИ Е ОТВОРИЛ НЯКОЙ ДРУГ, ДОКАТО ПОНЯКОГА КУТИИТЕ С ГОЛЕМИТЕ СУМИ ПРЕДСТОЯТ ДА БЪДАТ ОТВОРЕНИ. А НА МЪЖЕТЕ ПОДОНИ ИГРИ НЕ СА ИМ В ПРИРОДАТА И МИСЛЕНЕТО- ТЕ ИСКАТ НЯКОЯ ИЗКЛЮЧИТЕЛНА И КРАСИВА ЖЕНА И ТОЛКОВА. ЗА ТЯХ ТОВА Е ЛЮБОВТА, НО МОЖЕ ДА СЕ ОКАЖЕ НЕСПОДЕЛЕНА, ПОНЕЖЕ В ГЛАВАТА НА ЖЕНАТА ВИНАГИ СТОИ РАЦИОНАЛНИЯ ИЗБОР И ТЯ ВИНАГИ ЩЕ ИСКА НАЙ-ДОБРОТО ДО КОЕТО МОЖЕ ДА СЕ ДОКОСНЕ(КРАСОТА, ПАРИ ИЛИ И ДВЕТЕ).АКО ВСИЧКИ МЪЖЕ РАЗБЕРАТ ТАЗИ ИГРА ПОДОБНИ НЕЩА СЕ НАДЯВАМ ДА НЕ СЕ СЛУЧВАТ В БЪД
  • 150 Анонимен

    6 1 Отговор

    До коментар #81 от "852":

    И аз съм на това мнение,че бизнесмена хоцкар,си го е заслужил !!! Като имат пари и си правят каквото си искат !!! Да си е гледал семейството !!! А пък това момиче,значи е КИФЛА . Мъже,НЕ бъдете толкова глупави ,ухажвайте свестни жени !!!
  • 151 Има логика

    4 1 Отговор
    Работил неработил това не го оправдава за стрелбата,ко ми го фали брат му,и аз работя от 14 годишен и то по полето не по ресторантите и какво са да гримна някой ли
  • 152 Осъден

    3 3 Отговор
    Във форума всеки дава акъл и се прави на мъж, но в реалния живот е мижитурка!Навярно половивата не знаете какво е казарма и другата половина сте стари моми!Не съдете,има кой да съди!
  • 153 Disela

    3 1 Отговор
    Заради една кифла ,мале мале.Свършиха се жените ли кво.

    Коментиран от #157

  • 154 куку руку вафла чудна

    6 0 Отговор
    И брат му е същият психопат, тая история е пълна простотия, как може един уравновесен човек да пусне три куршума в главата на друг човек, за това, че излиза с гаджето му, после да застреля и момичето от упор, смотан и комплексиран откачалник.
    Такива уроди не трябва да излизат от затвора, никога.
    Горкото момиче, ако беше заживяла на семейни начала с тоя идиот, много бой щеше да отнесе.
    Има такива ревниви социопати, за един поглед върху жена му и ще ти пръсне главата, за брат му това е явно напълно нормално!!!???
  • 155 Българин

    11 2 Отговор
    Дърт козел млада върба лющеше... Да ви е.а майката проста, утре тази млада върба ще вашата дъщеря или жена... Българките масово станаха платени жрици... Ако нямаш пари,не си човек,така ли бе тъпанари прости... Нали всички сме хора на тази земя??? В Бг масово колите и жените са втора употреба, такава е и държавата ни... Това ли ви е резултата от еврочленството??? Това ли ви прави горди наследници на българска майка юнашка??? В такава държава не искам и ден да живея... По-точно да плащам сметките на циганите и заплатите на дупетатите... Не,благодаря... Вие си се гордейте с великите си постижения- имате си вече и джендъри и гей паради... Това не е моята България...

    Коментиран от #166

  • 156 Иванов

    5 0 Отговор
    Ще ме прощавате, но не намерих сили да изчета толкова много глупости. Нито един от тримата в тази история не е невинен и всеки е намерил това, което е търсел. Симона явно е виждала пистолета на бодигарда и е могла след кратък размисъл да прецени, че това желязо може да стреля и по нея. Т.нар. бизнесмен определено е знаел, какво извършва и няма какво да го коментирам, намерил е каквото е търсил. Бодигардът е допуснал две грешки, първата е да се набута с кифла и втората, да влезе в затвора заради нея.
    Ще ви дам следното правило- всеки ден осъзнавайте колко сте прости и загубени това мъжете и това ще ви предпази от подобни фатални грешки.Жената трябва да ви върши работа на вас, а не да ви побърква и шашави и да ставате убийци заради нея. Вярно, наркотик е, но нима искате да прекарате живота си под наркоза??? Не си струва!
  • 157 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 158 Варна

    7 2 Отговор
    Само едно разбирам от тази статия , два мъжки комплексирани боклука ,които ако нямат пари са щели да си останат девствени . Единият е мъртъв , а другия ще лежи в затвора.За момата няма да коментирам , тя е ЯСНА. Хора ,тотално сте откачили , пари ,коли и т.н. , гледайте да сте живи и здрави ,другото са средства ,нищо повече. Извинявам се ,че лепвам такива етикети без да познавам хората ,но това е самата истина.

    Коментиран от #173

  • 159 куку руку вафла чудна

    14 3 Отговор
    Чета коментарите и имам чувството, че се намирам в Близкия Изток, някаква арабска дажамахирия, Йордания, Ирак или Афганистан!?
    Ей, уроди, всеки човек има ПРАВО И ПРАВА да си живее живота, както намери за добре, да има ИЗБОР и никой няма право да му го отнема, НИТО ИЗБОРА, нито ЖИВОТА! Това да не ви е Афганистан, отрепки такива.
    Виновен е само УБИЕЦА, момичето е направила своя избор, баровеца също, нито я е принуждавал, нито я е притискал, всичко е по нейна ВОЛЯ! Нормалният човек в таква ситуация просто ще се отдръпне и ще си потръси друга жена, жени колкото си щеш, особено по курортите. Пък и за какво му е такава жена на тоя тиквеник, която иска цици и хубава кола и пари. Логично е такава златотърсачка да си търси богат мъж, а тоя киртак не е осъзнал, какъв късмет е извадил, че се е отървал от тази жена навреме.
    Убиеца е дълбоко комплексиран, социопат с болно самочувствие, нисък интелект, с деформирана ценностна система и морал.
  • 160 Петко Тотев

    10 1 Отговор

    До коментар #4 от "Мек Член":

    Трябвало е да почерпи богатия циганин и да му каже : пич от тук нататък проблема е твой...
  • 161 Ал Капоне

    17 0 Отговор
    Еми и аз като бях на 23 приятелката ми ме отсвири заради чичак с пари и 20 години по-стар от нея. Първоначално наистина е гадно, За да не мисля за това си запълвах всичкото свободно време с разходки, книги или фитнес. След 1 месец разбрах, че всъщност ми е направила услуга като навреме си е показала същността.

    Коментиран от #163, #174

  • 162 Сила

    1 0 Отговор

    До коментар #2 от "кирил":

    Ех тва момче жал ме е за него, да не кажа че си е посягало момиче заради мен но тя малка и за какво да и се вържа ,разбирам постъпката му но не я оправдавам ,остави я да излезе на таиа вечеря ,така щеше да разбере че те обича ,и пак щеше да си с неиа докато ти писне ,аз си казвам че добрите пилоти са станали добри от грешките с, по повод момичето виждаш главта и че е пълна с тараторедно се знае че дъртиа си е търсел белята в предвид че знаел е за тебе и неиа но нали богат и виж какво го сполетя ,може би пък не е искал да умре от самосебеси
  • 163 кукуруку вафла чудна

    6 0 Отговор

    До коментар #161 от "Ал Капоне":

    Точно така пич, услуга ти е направила тая златотърсачка, представи си, че си и направил дете и имате брак и в един момент ви зареже с детето, заради някакъв дърт чичак с пари, или ти отнеме детето и да го виждаш две седмици в годината!?
    Истинските мъже постъпват по този начин, намират си друга жена и си гледат кефа, "единствената" не съществува, това си е част от живота. Човек преди да се научи да печели, трябва да се научи да губи!
  • 164 У-У!! БРЯ,БРЯ

    1 0 Отговор
    Един "БОС"(сириец) по - малко!!!
  • 165 Леонор

    6 1 Отговор

    До коментар #34 от "Доктор Фройд":

    Абе парата си е пара!Като даде 7000за цици работата става друга..После ще закове с друга голяма сума и така...Ама к'во да говорим,на тая с куршума в главата вече нищо не и трябва....

    Коментиран от #179

  • 166 Българка

    1 2 Отговор

    До коментар #155 от "Българин":

    Алооо, големият мъж..., какво ще направиш, освен да лаеш и виеш анонимно. Ти мъж ли си? Или и ти марш, на Прайда !

    Коментиран от #167

  • 167 По-българин

    2 0 Отговор

    До коментар #166 от "Българка":

    Как така дъщеря на полицейския шеф на Дряново???!! А дъртата мутра да послужи за плашило на останалите мутри, да не се забъркват с "дъщерите" си. Писано е, ама кой да чете !
  • 168 Импланта

    14 1 Отговор
    Такааааа.....?!?...да видим фактите, имаме бедно момче от провинцията, който е бил единствено слуга на мутри, без образование но бленуващо поне по нещо да прилича на шефовете си!!! Той ще лежи мнооого! Осъзнаваща красотата си манипулативно маце, търсещо пари и... балъци!!! Тя ще остане инвалид за цял живот!!! И накрая поредния селяндур -наглец и мутра, повярвал си че може да владее чужди съдби и е безсмъртен!!! Кажете ми не сте ли доволни макар и малко, че детето ви няма да ги срещне????
  • 169 Ryty

    3 1 Отговор
    Тоя е по проз и от брат си, то тоя е за затвора само като му чуеш разсъжденията
  • 170 Терориста

    1 1 Отговор
    Смърт за търтея взел всичко на готово.
  • 171 Хикс игрек

    0 0 Отговор

    До коментар #44 от "некойси":

    Така е, даже не може да се коментира подобна глупост
  • 172 Янки бе

    0 0 Отговор

    До коментар #80 от "Трагедия":

    Хахаха, точно
  • 173 По доставката

    2 0 Отговор

    До коментар #158 от "Варна":

    Хахаха, паднах.Ако нямат пари ще са девствени.Хареса ми.
  • 174 Варна 1

    5 0 Отговор

    До коментар #161 от "Ал Капоне":

    И аз имах на младини подобен случай.Забих и един шамар и приключих
  • 175 селянин

    3 2 Отговор
    ВЪПРОС НА ВРЕМЕ ДА ГО РАЗКАРА НАИВНИКА...3 ХИЛКИ СТИГАТ ЗА НЯКОЕ СЕЛКО КУ..ВЕ ОТ ДЪЛБОКИЯТ ПРОВАНС...ИСКА ДА БЛИЖЕ МЕДЕЦ И Е НА 37(ТРЯБВА ДА СА МУ ЯСНИ НЕЩАТА В ЖИВОТА).С ЛЮБОВ И БЕЗ ПАРИ НЕ СЕ ЖИВЕЕ ЛЕСНО!!!ПОЧВАТ КРЕДИТИ БАНКИ, ЗАЕМИ ....ЗАТОВА ЯЗЕ ПРАСКАМ МАРА С ПЕТЕ БАДЖАКА ТЯ МИ ОФОРМЯ ХАРАКТЕРА...ЕВАНЕТО Е ЗА ПРЕСТИЖЖ.
  • 176 ГосТ

    4 1 Отговор
    Хехе,и к'во историята с ямболийския селски бек,дряновската ковра и мутрата циганин за едни цици....лошото, че такива истории много в републиката. ..
  • 177 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 178 Вие сте луди

    2 1 Отговор
    Как може да хвърляте хора в затворите и да лежат в килиите по цял ден. Затворите вече нямат място за никакви изроди. Толкова са препълнени от измет че направо цялата сграда ще гръмне от припълване. Защо не ги използвате за слуги още по египтенско време да бъдат слуги да строят в името на императора Борисов. Нека строят използвайте ги за нещо полезно.
  • 179 Хаха

    0 0 Отговор

    До коментар #165 от "Леонор":

    За последно един луксозен ковчег :-))
  • 180 Златев

    4 0 Отговор
    Постъпката е прекалена,че да жертваш свободата си за една к....ва,но така или иначе има една думичка "достойнство",която за повечето от вас не значи нищо!Все пак живеещите в България са свикнали тяхното достойнство да бъде погазвано всеки ден от работодатели,политици и разни малцинствени паразити.Не оправдавам деянието,но забелязвам,че малко хора коментират моралното падение на момичето което си мисли,че шефът и ще и донесе щастие без да изисква каквото и да е от нея.Оставете човекът да си изтърпи наказанието и нека всеки да си вземе поука,защото никой не е застрахован да попадне в подобна ситуация.
  • 181 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 182 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 183 Някой си

    2 0 Отговор
    От лудостта на този млад мъж ,все пак има полза - един паразит по малко !
  • 184 Николай Станчев

    2 1 Отговор

    До коментар #14 от "ddd":

    Тва не е любов брато, а много и големи комплекси!
  • 185 незнайко

    0 1 Отговор
    И аз съм за младежа. Тези богаташи се самозабравят ! Още един двама застреляни и другите ще си помислят, преди да се перчат с парите си !!!
  • 186 Митю Пищова

    0 2 Отговор
    Постъпката му е мъжка, но за съжаление го хванаха! Имал съм подобни прояви по отношение на жена и смея да твърдя, че подигравките от страна на околните са брутални. Искаш я, обаче чичко-паричко ѝ обещава повече... Никакъв проблем даже да го убиеш и разчлениш, но ти влизаш в затвора, а тя ще си хване друг...

    Та, недейте така! Не е лесно да си мъж в днешно време...
  • 187 Ангела

    1 0 Отговор

    До коментар #51 от "белята":

    Който не е ял попарата на мутрата Коста,само той може да съжалява,че са го гръмнали.Причината едва ли е само ревност.Всъщност съм убедена за себе си,че е нещо по-сериозно между двамата.

    Коментиран от #188

  • 188 Бачо

    1 0 Отговор

    До коментар #187 от "Ангела":

    Много уравновесен мъж бил и уравновесено му пуснал три куршума и след това уравновесено застрелял и жената каквато според него нямало по хубава, много уравновесена простотия
  • 189 БОКЛУК

    1 0 Отговор
    Нищо не го оправдава!За мене е пълен БОКЛУК!
  • 190 Михаил

    0 0 Отговор

    До коментар #15 от "Доктор Фройд":

    днеЩно време??
    И ти си мислиш, че си от тези с акъл??
  • 191 ,.....

    2 0 Отговор

    До коментар #69 от "Чорба от греховете на отец Никодим":

    Как така ще живееш достойно като знаеш , че си убил човек.Това достойно ли е да отнемаш живот.Достойнство , ако беше продължил живота си напук на тия двамата и да беше намерил сили да я забрави , само тогава ще можеш да се гордееш със себе си....и къде ще живее сега достойно?- в затвора.
  • 192 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 193 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 194 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 195 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 196 Този коментар е премахнат от модератор.