Last news in Fakti

5 Юни, 2018 08:53 49 870 75

Убиецът на хазартния бос: Съжалявам, че стрелях по Симона, обичам я много

  • слънчев бряг-
  • симона тодорова-
  • убийство-
  • хазарт-
  • михаил станчев

Михаил Станчев признал всичко, но не се разкайва за убийството. Изпаднал в амок преди стрелбата

37-годишният Михаил Станчев, който разстреля хазартния бос Коста Николов е направил пълни самопризнания и разказал пред разследващите всички подробности около екзекуцията. Посочил как стигнал до мисълта за убийство и разкрил мотивите си, а накрая излял и любовните си чувства. Директно заявил, че умопомрачителна ревност и изпепеляваща любов го подтикнали да дръпне спусъка, разказва в. „Монитор“.

"Призна всичко, но не се разкайва, нито изпитва поне малко съжаление за това, че е убил бизнесмена. За момичето обаче плаче и искрено се разкайва. Не е в състояние да обясни защо е стрелял и по нея. Сам се пита - защо го направих", разкри източник запознат с разследването, който пожела анонимност. Михаил твърдял пред разследващите, че е лудо влюбен в Симона и ги молел да му кажат какво е състоянието й и дали ще се оправи. "Съжалявам, че стрелях по Симона, обичам я много. Тя е истинската и най-голяма любов на живота ми. Не трябваше да го правя, не знам защо го направих. Изпаднах в амок, причерня ми и стрелях. Не мога да си простя, че й причиних това", ридаел влюбеният Михаил. Най-големият му страх бил Симона да не издъхне. След самопризнанията му, процесът срещу него вероятно ще се гледа по съкратената процедура и може да приключи без събиране на доказателства и разпити на свидетели, коментираха запознати.

Шефът на окръжната прокуратура в Бургас Георги Чинев потвърди, че убиецът е направил самопризнания. "Имаме признание от страна на извършителя. Изрично е посочил и мотива - силна ревност, което дава да се разбере, че всякакви спекулации за мотив, различен от ревност, са несъстоятелни. Срещу лицето е повдигнато обвинение за убийство и опит за убийство", каза окръжният прокурор Чинев. Той допълни, че държавното обвинение разполага вече с достатъчно доказателства. Тепърва предстои обаче провеждането на допълнителни действия и извършването на множество експертизи.

"Обвиняемият трудно обяснява действията си спрямо това момиче. Казва, че няма спомен, "защо е посегнал на любовта на живота си", ако мога да го цитирам. До момента не ни е известно пострадалата да е получава заплахи", коментира още прокурор Георги Чинев. Събраните до момента доказателствата от разследващите потвърждават категорично версията за необуздана ревност, като единствен мотив за извършване на престъплението, казаха от прокуратурата.

Връзката на Михаил и Симона е с давност едва от един месец. Двамата се запознали в края на април, когато момичето започнало работа като крупие в едно от казината на Коста Николов. На 1-ви май започнала любовната й връзка с Михаил. Пред гаджето си, момичето се оплаквало, че шефът й се държи много грубо с нея, че я хока и я обижда. Друг път се оплаквала, че я гледа пренебрежително и се отнася неуважително. После обаче започнал хазартния бос проявил внезапен интерес към Симона и започнал да я кани на обяди и вечери, понякога в компанията на негови приятели, разказал Михаил пред разследващите. Според него Коста показвал към любимата му специално отношение, но в същото време понякога се държал с нея арогантно и лошо. Според Михаил, шефът на Симона я тормозил умишлено като редувал унизителни подмятания с галантни покани за срещи в тузарски заведения. Водел я в скъпи ресторанти и й подарявал цветя. 55-годишният Коста Николов започнал и упорито да я ухажва, въпреки че знаел, че тя си има приятел, разказал Михаил пред разследващите. Това тотално го извадило от релси, признал убиецът.

По всяка вероятност Михаил Станчев и 22-годишната Симона са имали любовни отношения до деня на екзекуцията, тъй като момичето е споделяло с него за проблеми в работата си и конкретно с шефа си Коста Николов. От самопризнанията и разказите на обвиняемия става ясно, че той е бил в течение на нейните проблеми, на отношенията с колегите и шефа й, като и на нейното ежедневие в казиното, където работела като крупие. Знаел също и че във фаталната нощ Симона е получила поредна покана и ще излиза на вечеря с хазартния бос.

Разследването вече има яснота как са протекли събитията около зловещия разстрел в Слънчев бряг. Михаил пристигнал в апартамента на Симона около 30 минути преди уречения час за вечеря и двамата се скарали жестоко. Тя го умолявала да си тръгне, но той отказвал. 37-годишният мъж изчакал на място, явно с намерение да спре Симона и да провали срещата й.

Младата жена обаче тръгнала, когато шефът й се обадил, че я чака пред хотела, а след нея тръгнал и Михаил. Щом видял Коста Николов зад волана на тузарския Мерцедес, той обезумял и хукнал към него. Извадил пистолет, насочил го към главата му през отворения прозорец на лимузината и изпразнил пълнителя в него. Симона започнала да пищи и го умолявала да не стреля, но той изобщо не й обърнал внимание. След като приключил с Николов, убиецът насочил дулото към Симона и стрелял. От прокуратурата съобщиха, че до момента не е ясно дали убиецът е имал предварителен план за екзекуцията или е действал импулсивно и на момента.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Доктор Фройд

    62 19 Отговор
    Не съжалява ако съжаляваше щеше да захапе дулото и той, тоя е егоцентрик!
  • 2 Жалко

    259 5 Отговор
    В тази история всички са прецакани. Един милионер минал през 90 - застрелян заради 20 годишен кифлоч, един сравнително млад мъж, който ще изгние в затвора заради същата, която го заменя за богат чичка (класика в жанра) и младо момиче, което иска да получи всичко на 20 и е готова да продаде и предаде всеки - стои в кома незнайно до кога. Три опропастени съдби.

    Коментиран от #6, #27, #48, #58

  • 3 Расулюлах

    44 60 Отговор
    Хахах тотален цирк тоз селтак не е виждал жена хахах и не е зачел желанието и да отиде с друг мъж хахахах гаси смотаняците има по прованса хахха

    Коментиран от #43, #61

  • 4 782

    91 18 Отговор
    Между другото има нещо сбъркано в Ямбол и обитателите му. Всички са задължително с голямо и задължително непокрито самочувствие, опитващи се винаги да имат все хубави неща и като не им се получи изпадат в нервна криза, те като тоя. С какво ги зобят или облъчват там не знам

    Коментиран от #17, #34, #55

  • 5 Расулюлах

    40 10 Отговор
    Извадил пистолет, насочил го към главата му през отворения прозорец на лимузината и изпразнил пълнителя в него.


    Имам неколко питания
    Нали боса е застрелян с 3 куршума тука пише цел пълнител
    За пачата от де е намерил патрон нали целия пълнител бил за боса
    Пълнителя на пистоуета 3 патрона ли побира? И ако са повече от 3 къде е стрелял останалите преди да налети на боса
  • 6 Бесен Язовец

    52 14 Отговор

    До коментар #2 от "Жалко":

    Вчера не чете ли? Според брат му тоя е защитавал някаква чест от 7 век преди н.ера!!!
  • 7 Екатерина Велика

    121 7 Отговор
    Тотална деградация! Малка ненаситна и алчна кифла разиграва двама лумпени, единия богат и нагъл, другия прост и лабилен отвсякъде. Нищо необичайно за такива хора.
  • 8 abeee

    92 8 Отговор
    В случаямай никой не заслужава съжаление, нито дебелата нагла мутра, нито малката продажна мръсница, нито ямболския психопат
  • 9 от Ямбол

    38 18 Отговор
    Под всяка статия комплексарчета обвързват тази класическа история на ревността с Ямбол. Значи като ви чета простотиите оставам с впечатлението, че:
    1.Истанбулската конвенция всъщност е Ямболската конвенция;
    2.Омир навремето е написал Ямболиада, а не Илиада и Троя не е изчезнал, а е днешния Слънчев Бряг....то верно някакъв кораб имаше там...
    3. Оскар Писториус, О`Джей Симпсън и т.н. ....всички са от Ямбол.
  • 10 Театър Сълза и Смях

    30 16 Отговор
    Убийството е поръчково.Убиеца е трябвало да се изпари след убийството,но е имало свидетели който да го разпознаят и затова сега се прави театър с уж убийство от ревност.Факти описани в публикацията го потвърждават-"След самопризнанията му, процесът срещу него вероятно ще се гледа по съкратената процедура и може да приключи без събиране на доказателства и разпити на свидетели".Нищо ново на теритопията управлявана от мафията.
  • 11 зомби килър

    10 23 Отговор
    Именно за такива случаи хората са направили бронирани автомобили,ако колата беше бронирана да го видим тоя влюбения как ще стреля,това е пасивна защита,не вземаш бронировка защото знаеш, че нещо ще се случи,взимаш я защото незнаеш какво ще се случи,незнаеш кой селяндур ще реши ,че му дължиш нещо.
  • 12 Задръстенячка

    39 5 Отговор
    Ех момчее, момче... Най-лошото в цялата случка е, че дори в затвора няма да си дадеш сметка каква чудовищна грешка си допуснал. Нямаш потенциал за това. Изключително жалко, язък за живота ти...

    Коментиран от #13

  • 13 зомби килър

    42 4 Отговор

    До коментар #12 от "Задръстенячка":

    Хич даже не го и съжалявай,мястото му е в панделата,добре че изгоря някой друг,тоя селски бек е свикнал да взима каквото иска без да се съобразява с никого,кой знае колко хора е прецакал само за да е добре той,пълен психопат,такива доживот зад решетките,винаги е добре когато такива се избиват един друг,една стара мутра в гроба ,една млада мутра в затвора и една пачавра в болницата,ако това е всеки ден страната ще се изчисти бързо бързо.
  • 14 Не съм от тях, как'Сийке

    37 1 Отговор
    Тая... помивка, като е отишла при мазния безврат шкембелия с пачките, всъщност ти е направила услуга, бе, ало, стрелеца! Ако изобщо оцелее, дали ще ти идва на свиждане, как мислиш?

    Коментиран от #20

  • 15 гост

    48 9 Отговор
    Ямболски селтак, щом не го искат за мъж всички трябва да умрат. Ако момичето действително е имала връзка с него нямаше да я застреля. И досега не можел да обясни защо я бил застрелял, застрелял си я защото не те е искала. Как може селския пръч да не го искат? Такива селяндури трябва от деца да им забраняват достъпа до градовете, утре ще блъсне някой с колата си и ще го застреля, защото човека си кара по улиците а пътя е само на ямболския селянин. Че и оръжие му дали на психара. Защото бил шофьор, дадй да въоръжим всички бакшиши по тая логика. Язък за хубавото момиче.

    Коментиран от #49

  • 16 Доктор Фройд

    26 5 Отговор
    В тоя случай се пропуска отново ролята на служба КОС към МВР и основно психолозите които работят там! Последно време вс.убийства от ,,страст" са извършени със законно протежавани оръжия а като се има предвид че офи.320 000 притежават такива и само 5% ако са със самочувствието на тоя откачалник са 15 хил въоръжени психопата между нас! и 1 % да са пак са 3000 !!!
  • 17 Ямбол

    46 3 Отговор

    До коментар #4 от "782":

    Не в Ямбол е проблема, а може би в България?
    Огледай се какви ценности насаждат от телевизии, и всякакъв вид медии.

    Коментиран от #21

  • 18 Иванов

    43 1 Отговор
    Споко бе, ще му дадат няколко години условно, а може и филм да заснемат по този сценарий- Ромеро и Джулиета, селска чест.
    И нека чичаците с парите да имат едно наум отсега нататък и да си налегат смърделите дърти задници, пфу!
  • 19 Христо

    49 4 Отговор
    Аз пък го съжалявам пича! От всички той е най-потърпевш. Ся единия в гроба, другия в затвота, а тая кифла след време ще си вее жабата някъде и ще си намери друг да и купи силиконови гърди... Затова не е хубаво човек да се влюбва чак толкова, а да гледа малко по-реално на нещата. Искала да се праска с шефа си за да може да си позволи силикон, биеш и шута и да ходи да става мастия.

    Коментиран от #67

  • 20 Бесен Язовец

    29 4 Отговор

    До коментар #14 от "Не съм от тях, как'Сийке":

    А скучайно да ти е минавало през акъла че може просто да е искала да се отърве от тоя досадник и затова да е отишла при шефа си? Както виждам тоя е залитнал здраво по мацката мн.рано и ако е почнал да дрънка за халки на първата 7ца е логично мацето да иска да избяга оше повече тоя е на 37 и му е време да се задоми! Що на 37г. е бил още свободен? И оная история със силикона е на брат му и ние не знаем да ли е истина!

    Коментиран от #22, #39

  • 21 ????..????

    8 2 Отговор

    До коментар #17 от "Ямбол":

    Отело и той ли е гледал телевизия?
  • 22 Иванов

    17 5 Отговор

    До коментар #20 от "Бесен Язовец":

    Язо, май и ти си някой изкукал дъртофелник, който обича да развращава млади момиченца с ботокс и силиконец. Смърт за вас, най- малко с три куршума в тиквата проста!!!

    Коментиран от #23

  • 23 Изодзад

    6 1 Отговор

    До коментар #22 от "Иванов":

    Щтъ мина нема да ревнуваш обаче после!

    Коментиран от #26

  • 24 Бг-то

    3 8 Отговор
    Не е лошо да помисли да се обеси.
  • 25 Хойо

    13 10 Отговор
    100% тоя бил девствен преди да срещне момата.

    Коментиран от #28

  • 26 Иванов

    5 7 Отговор

    До коментар #23 от "Изодзад":

    Язо, по Шерията всички извращенци като теб се избиват като бесни кучета за да се махне това зло от земята!
  • 27 Kcaniba

    18 2 Отговор

    До коментар #2 от "Жалко":

    абсолютно точен коментар.
    90-тте бяха луди и мафиотски.
    2000-тте са болни, евтини и обезценени.
  • 28 Истината

    18 0 Отговор

    До коментар #25 от "Хойо":

    В предишна статия пише, че е имал и други връзки, откъде си толкова сигурен? А и дори да е бил девствен, какво от това? Нещо лошо ли има в това? Всеки сам решава кога, къде и с кого, какво ще прави...
    Сега поне е лесно, ако това, че си девствен, те тормози толкова, плащаш си 50-60 лева на някоя труженичка и си решаваш проблема, но за някои хора е важно не само да ходят и да ръгат, а и да имат добър човек до себе си, на когото могат да разчитат. Като отидеш на к..ва ще си оправиш ли положението, половин-един час, два часа, но после се прибираш и пак си сам. Да не говорим, колко стотици дори хиляди души ще са я минали преди теб и задължително трябва да си с кондом, иначе ще лепнеш някоя болест и си дотам...
  • 29 От Ямбол

    13 1 Отговор
    Преди време, някакъв беше стрелял по жена си в София. Нямаше препратки към родното му място.

    Коментиран от #37

  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 Косматия

    6 7 Отговор
    И аз отивам да застрелям жената що я обичам много подробности ше четете след малко тука хахахах
  • 33 баба вуна

    26 2 Отговор
    единственото хубаво е че е застрелял свинята от 90те
  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 Ха ха

    5 3 Отговор
    Дай тогава да си купим всички БТР-и ти да не караш бронирана кола?Значи според теб всички еб-чи трябва да използват бронирани коли?
  • 37 Гадно родно място

    4 6 Отговор

    До коментар #29 от "От Ямбол":

    Я прочети коментарите на този над мен от култовот поселение Ямбол и после пак говори, че сте нормални. Ако има някой, който не е комплексар и селски тарикат, то е изключение, което потвърждава правиото
  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 39 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 40 Анонимен

    11 0 Отговор
    Тази мома не е на 22. По-вероятно да е над 30.
  • 41 гост

    29 7 Отговор
    Познавам 2 жени от Ямбол преди повече от 20 години бяхме състуденти. И двете момичета споделиха, че първия им път с мъж е било изнасилване, едната на 14г. другата на 15г., толкова по въпроса за селските пръчове в Ямбол. И двете казаха, че по-прости от Ямболските мъже в цяла България няма и двете не се върнаха в Ямбол, едната остана в София, другата живее в Бургас.
  • 42 Бесен Язовец

    1 1 Отговор

    До коментар #39 от "Норка":

    Що да не се разпозна бе ,,градски"?
  • 43 Денислав

    22 1 Отговор

    До коментар #3 от "Расулюлах":

    Като гледам колко грамотно пишат и как се държат столичани се радвам, че съм от провинцията. Селянин е човек, който живее на село, виж селяндур е нещо съвсем различно моето момче.
  • 44 Ямбол

    15 5 Отговор
    Ей, комплексарчета, сега когато слагате всички от Ямбол под общ знаменател стъпвайки върху този случай, кеф ли ви стана на дребната душица? Минимъм 50% от ВАС ще излязат поне веднъж от БГ до края на годината и съм сигурен, че когато чужденците ви сочат с пръст, ще гледате виновно надолу. Но ще гледате виновно надолу и ще мълчите не защото сте българи, а защото има нещо много сбъркано в главите ви. И да знаете, че обощението било най-краткия път към глупостта.
  • 45 Реалист

    32 4 Отговор
    Тази история е много показателна за това, какво представлява голяма част от населението на тази територия, наречена България...Изоставеният "Ромео"- индивид с огромни комплекси и ниско самочувствие, с тотално липсваща ценностна система, примитивни и първосигнални реакции...На 37 среща някакво младо, но жалко и вече успяло да деградира подобие на жена и решава, че това е голямата му любов!?? Чудя се как може зрял мъж въобще да си помисли, че може да има дълготрайна и пълноценна връзка с 22-годишна, търсеща само пари и материални блага, без никакви скруполи и морални задръжки...И да бъркаш любовта, това възвишено и пораждащо светли помисли и трепети чувство, изискващо време, пълно отдаване, опознаване на човека до теб, с някакво чисто физическо увлечение, свеждащо се до обмен на телесни секрети е признак на изключително ниско емоционално и умствено развитие. Аз лично, работейки с много хора, съм се убедил, че въпросните типажи са представителна извадка на една значителна част от хората в България...Пълна бездуховност и нравствена нищета, умствена недоразвитост и липса на въображение. Потрес!
  • 46 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 47 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 48 Саша

    13 8 Отговор

    До коментар #2 от "Жалко":

    Момичето има право да избира с кой и какво да прави.Все едно, човекът не е знаел ,че ходи с него,защото е богат...А,за убиеца дори не знам какво да кажа, явно няма самоуважение, щом върви след жена,която излиза с друг заради статута му.Каквато и да е тя,никой не заслужава да умре и никой не бива да отнеме човешки живот за такава незначителна причина.Убиецът сам си е прецакал живота и доживотна присъда му е малко.
  • 49 У-У!! БРЯ,БРЯ

    8 0 Отговор

    До коментар #15 от "гост":

    Ние в СТРАСТЕНБУРГ обсъждаме съдбата на кравата ПЕНКА! Кво е това губене на време, керванот си върви........😉😉
  • 50 Анонимен

    17 1 Отговор
    И да я обичаш приятел,и да оживее,пак ще ги завърти няколко,ама ти от затвора няма да излезеш
  • 51 Маршал Жуков

    10 8 Отговор
    Типична селска история.В ямбол всичйи са със Турски манталитет.
  • 52 гост

    26 5 Отговор
    В село Ямбол е така, изнасилват момичетата от малки, после като пораснат жените бягат от там. Тоя селяндур не може да даде обяснение защо я е застрелял, показателно за нисък интелект. Вчера брат му и той с писмо и като типичен ямболлия написа, цитирам: " Това е била неговата естествена мъжка съпротива, неговото отчаяние и безнадеждност, че въпреки всичко, което прави за любимата си, тя го изоставя заради по-богатия, макар и по възрастен конкурент за тялото й", споделя още братът на Михаил" Обърнете внимание КОНКУРЕНТ ЗА ТЯЛОТО И!!!! Ето така мислят селяните от Ямбол за жените, те не са личност те са парче месо и са лична собственост на тоя който си го е заплюл. Прости ямболски селяни.

    Коментиран от #69

  • 53 град от селски тип

    12 1 Отговор
    Ямбууул е града, Ямбуууууул е стилъ!
  • 54 Цецко

    13 2 Отговор
    Заради подобни момичета като пострадалата избягвам сериозни връзки. Повечето млади дами гледат на мъжете като на портофели. Аз имам познати в диапазона 18-25 годишни, които са гаджета с 6-7 години по възрастни от тях. Не че са някакви капацитети, ами имат пари.

    Коментиран от #56

  • 55 Буда рок

    0 1 Отговор

    До коментар #4 от "782":

    Много си зле баце. :)
  • 56 Фиорд

    12 1 Отговор

    До коментар #54 от "Цецко":

    Няма как да слагаш всички жени под общ знаменател. Наистина има голям процент (може би дори над 50%) комерсиални, но има и много които не са. Много зависи от средата, интересите и образованието им.
  • 57 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 58 Бойко

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "Жалко":

    Реми
  • 59 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 60 Отвън

    11 1 Отговор
    Е.аси влюбването! Щом за един месец вече трепе от упор, какво ли би направил след година-две за тази кифла?! Ами че тя след униженията, на които била подложена уж от шефа, решила че по-добре с него. Изтрещя това племе, ей! И всичко е от свободия и простотия.
  • 61 госте

    3 0 Отговор

    До коментар #3 от "Расулюлах":

    А ти от къде си бре конте парижко?

    Коментиран от #62

  • 62 Расулюлах

    0 2 Отговор

    До коментар #61 от "госте":

    От ендикату сам аз
    Големото добрутрю
    Наследствен буржоа
    Враг на народа хахахаха
  • 63 кхн

    13 0 Отговор
    Някаква страхотна сапунка: една кифла със силиконови устни, един дърт пергиш с мераци да се радва на агнешко и някакъв неудачник, на който богаташът му отмъкнал гаджето... Мен ако питат, и тримата си заслужават съдбата...
  • 64 Грую

    0 0 Отговор
    Странни превъплъщения търпи тази "любов" . Дано и мен някой да не ме заобича така .! Да пази Господ!
  • 65 Ямбол

    8 2 Отговор
    Ей що обиждате града ми по тоя грозен начин ?
    Това че момчето е с отклонения и ментални увреждания не означава , че имате право да обиждате населението на цял град!
    Не знам вие от къде сте но коментарите които сте написали говорят достатъчно за нивото на култура и интелект.
    Ямбол е дал много на България и на света като спортни личности, музиканти, политици и най-различни други деятели и Ямбол го е имало много преди вас и ще го има и много след вас.
    Така че стига сте гледали в на хората паницата а погледнете себе си и се засрамете поне малко!
  • 66 Станимир

    12 0 Отговор
    Понякога, когато човек се чувства предаден от любовта си изпада в нервен срив, искам за момент да разиграете в главата си сюжета, които е описан, ако вие сте приятел на момичето и тя предпочете Богат и Доста по-възрастен чичка... Как бихте се почувствали вие !? Липса на всякаква ценностна система е в основата на този случай и лично според мен. И момичето има огромна вина за случилото се.. Лично аз съм изпадал в такава ситуация и съм бил готов да стигна до това. Когато почувстваш, че си предаден и изоставен от човек "които уж държи на теб " болката е невероятна. Просто човека не е издържал и е направил това спонтанно. НЕ ГО ОПРАВДАВАМ, но мъжете и жените мислят по различен начин. В ОПРЕДЕЛЕНА СИТУАЦИЯ човек просто няма какво да губи и го прави, за да защити думата и егото си... Това е моето мнение и се замислете върху него... В този материален и меркантилен свят, трябва да имате и елементарна ценностна система не да излизате с 1..2..3... едновременно... Към вас жени... Замислете се преди да правите мъжете на шматки...
  • 67 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 68 Шаран БГ

    3 1 Отговор
    " Убий мъ - обичам тъ, умри щъ земъ ! " Не секса- това е любов !!!
  • 69 СТИЛИСТ

    9 0 Отговор

    До коментар #52 от "гост":

    Въпрос към ГОСТ.Да не би някой от Ямбол да те е обидил няколко пъти че, си толкова яростно критичен и негативен към ВСИЧКИ жители на Ямбол?Успокой се ако не ти е харесало пробвай с евро граждани на Перник или Враца.Желая ти наслада и успех.
  • 70 Nqmam ime

    5 2 Отговор
    Съвсем ни взимат за боядисани врабчета :) , сори г-да ма как го намерихте точно пък на излизане от държавата?! Какви любови, кви 5 лева?! Това е поръчково убийство за което сигурно сте и знаели, НО се е получило доста некадърно и сега дъвчете неква смехория. Не се връзва нищо с нищо и как заподозряхте точно този...?! Сигурно убиеца е излязъл малко преди ревньото пред КПП- то :)))
  • 71 846

    3 2 Отговор
    Евала на пича!! Добре му е пръснал мазната, дебела, нагла главЪ на дъртия коцкар!!
  • 72 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 73 Малеле

    7 2 Отговор
    Някакъв комплексиран психар-селяндур решил, че ще утрепе жената, защото го е отхвърлила, а и още по-добре да утрепе и този, с когото излиза.
    Така става, когато майките прехвалват отроците си, дори когато е видно, че за нищо не стават. "На мама най-хубавото", но мама забравила да му обясни, че в една връзка се оцелява, благодарение на сходен морал, на уважение, на компромиси, а не с "ша ти бия два шамара ма". Като гледам, колко много са тези, които поддържат селския бек, направо да я закриват тази държава... Държавата се затри от низки страсти - злоба, завист, жажда за притежание на някоя жена, жажда за отнемане или потрошаване на нещо чуждо, алчност, но не за опазване и умножаване на собственото, а алчност за отнемане на чуждата собственост, на чуждото щастие, на чуждия живот. Колко още жени ще избият тези селтаци, колко невинни мъже ще станат косвени жертви?
  • 74 Бах-нацист

    4 0 Отговор
    Абе да се избиват.Това е естествен подбор.Безсмислен ресурс е да ги коментирахме.Колкото са по малко толкова по добре.Ще останат най „кадърните” и службите ще ги контролират по лесно.А сега какво,бандити на всеки метър от министрите до по-по-долнните нива.Нали разбирате,че това е паяжина и всичко е свързано.Жалко за България от миналото.Сегашната Българийка е на разбойниците.Прочетете,след освобождението от Турско, Руското управление какво прави.Ген. Енрот-минисър на вътрешните работи.Издига бесилка на входа на населените места с проблеми.Проблемът е решен за 6-месеца.А ние какво правим...свирки
  • 75 JPower

    3 0 Отговор
    Всеки който познава Николай и Мишо магарето, знае!!! Това си е поръчково убийство, един м... по-малко.....пък било то и ""бос"". В Ямбол, няма гейове, толераси и подобни. Тук се живее за едната чест, защото само това ни остана. Най-бруталнните престъпници са ямболии, най-големите бизнеси, също са на ямболии. Знамето ни е шито от ямболии, едни от най-великите борци за свобода срещу османската империя са ямболии.!!! Елате в Ямбол и се прави на мъж...питайте Славуна Трифонова, Ванко 1и д-р. подобни продукти. Едната чест ни остана "' ще го излежа"" . За вас, гейове софийски толерасти ,това е непонятно..... В ямболско няма ""циганска"" пррстъпност., няма обезлюдени села....

    СВОБОДАТА НЕ ЩЕ ЕКЗАРХ

    Пролет дойде и пиленце

    по Балканът пее;

    зеленее се тревица,

    слива се белее;

    а Мургаш е още черна,

    като черна врана;

    тя жалостно и печално

    гледа към Балкана,

    па му казва: "Ох, Балкане,

    побратиме верни!

    Темнее ми пред очите,

    дните ми са черни!

    Аз не мога и занапред

    да търпя неволи

    и да гледам как турчинът

    детето ми коли;

    аз не искам и занапред

    мирно да робувам —

    за свобода, за щастие

    само да бълнувам...

    Не вярвам аз, че калугер

    ще спаси раята —

    свободата не ще екзарх,

    иска Караджата."