5 Юни, 2018 20:29 4 323 10

Мъж дава 1000 лв. награда, след като заляха колата му с киселина

  • киселина-
  • кола

1000 лв. парична награда обяви кюстендилец, след като заляха автомобила му с киселина. Потърпевшият Георги Костадинов разпространи вчера и апел в социалните мрежи. „Моля, за съдействие! Ако някой има някаква информация или е забелязал нещо да се свърже с мен! Давам парична награда от 1000 лв. за достоверна информация!“, посочва Костадинов.

По негови думи престъпното деяние е станало след 22:30 часа в понеделник. Едва на сутринта, ставайки за работа, видял лекият си автомобил БМВ обезобразен, пише "Монитор".

„Колата беше паркирана в кв. „Бузлуджа“, между 98 и 99 блок. Нямам престава кой е извършителят и защо го е направил. От полицията казаха, че ще прегледат и камерите в района“, коментира Георги.

Това е пореден вандалски акт в района. Предният път кюстендилка осъмна с изцяло надраскан автомобил, а извършителят на деянието все още не е открит. „Представете си, за да се пребоядиса една кола колко пари трябва да даде човек. Да не говорим за нервите“, коментираха живеещи в района на квартал „Бузлуджа“.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Eee

    25 6 Отговор
    За 1000лв. ще стане като нова.
  • 2 2 пръста чело

    28 10 Отговор
    Ако си беше купил Волво или Субару, нямаше да си мисля, че е ЧАЛГАР! БМВ се купува само от едни умни и културни хора, дето си ги знаем, колко им е челото! 1000лв. на частен детектив и на 2-я ден е разпитал таксиметровите шофьори, видял е видео от банкомати в района или камери от магазини наоколо. Ако ще и да е някой от блока - всяка баба ще е разпитана без да се усети... подсказвам само...

    Коментиран от #5

  • 3 Карма

    25 4 Отговор
    Току така не са ти я заляли ,ами си направи сметка на поведението че ти се е разминало леко щото може и по зле да е !!!
  • 4 Пак ще ревеш

    19 5 Отговор
    Явно си си повярвал много селчо та и пари даваш ....
  • 5 Аман от хейтъри

    9 8 Отговор

    До коментар #2 от "2 пръста чело":

    Много злобен и беден човек си
  • 6 гербестан

    14 2 Отговор
    Без причина няма да го залеят, явно на някой му е прекипяло! Като няма държава така е народа търси начин да си се оправя сам !
  • 7 Въпрос

    6 1 Отговор
    Каква кисилина е използвана ?

    Коментиран от #9

  • 8 Anonimen

    5 2 Отговор
    Ами то името кв Бузлуджа ,обяснява всичко....Бузлоджанци не понасят BMW.......усмивки....
  • 9 Иван

    0 0 Отговор

    До коментар #7 от "Въпрос":

    С pH < 2
    Други въпроси?
    :)
  • 10 Просия

    2 0 Отговор
    Не пише, че снимката е илюстративна. Считайки, че това е BMW-то , мога да заключа, че е модел E39... да вземе да даде още 1000 лева и да си купи друго...
    Рядко такива инциденти са объркване или безпричинни !