6 Юни, 2018 10:43 2 592 2

Спецакции: 4 задържани в Лом, 6 в "Столипиново"

  • столипиново-
  • издирвани-
  • спецакция
Спецакции: 4 задържани в Лом, 6 в "Столипиново" - 1

Четирима души, обявени за общодържавно издирване, са били заловени от полицията в Лом, съобщиха от пресцентъра на МВР.

За времето от 8,30 до 17.30 часа в понеделник в крайдунавското градче и околията е била проведена специализирана полицейска операция. Задачата на униформените била да издирят лица, които се укриват от органите на реда.

В хода на акцията ченгетата проверили 22 адреса. Усилията им не били напразни и те намерили 4-ма от издирваните. Те са задържани и предстои да отговарят пред закона.

Междувременно домашна работилница за обработка на тютюн разкриха криминалисти на Шесто РУ в пловдивския квартал "Столипиново“. За срок до 24 часа са задържани шестима души, занимавали се с незаконната дейност.

В хода на специализирана операция за пресичане на контрабандата с акцизни стоки вчера униформените извършили проверка в къщата на 65-годишна местна жителка. На адреса й в момент на обезжилване на тютюневи листа били заварени и други две жени и трима мъже на възраст между 34 и 57 години.

При последвалото претърсване са конфискувани 100 килограма ситно нарязан тютюн, 350 килограма листна маса, електронна везна и елементи от машина за обработка на стоката. По случая е започнало бързо производство по чл. 234 от НК. Предстои материалите да бъдат докладвани в Районна прокуратура – Пловдив. Това съобщиха от МВР Пловдив днес.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хасан от СТОЛЮПИНОВО

    12 0 Отговор
    Голем Смех , Само 6 !!!!!
    В СТОЛЮПИНОВО се вършат толкова незаконни неща че няма да се Учудя ако арестуват от Всяка Къща по 6 ЧовекИ !!
  • 2 НАБЛЮДАТЕЛ

    2 0 Отговор
    ПРЕСТЪПНИЦИ СЕ РАЗХОЖДАТ С НЕЗАКОННИ ОРЪЖИЯ , ДРУГИ ОБИРАТ БАНКОМАТИ ,ТРЕТИ ИЗТОЧВАТ ЗДР КАСА И ДЪРЖАВНИ ПАРИ ,ТЕ ТРЪГНАЛИ ДА ПРАВЯТ АКЦИИ ЗА ТЮТЮН , ЧЕ ДА ИМА КАКВО ДА ОТЧИТАТ , И ДОКАТО ТИЯ ЩЕ ГИ ОСЪДЯТ А ОНИЯ ГИ ПУСКАТ