Last news in Fakti

6 Юни, 2018 15:11 2 610 7

Петима тийнейджъри пребиха мъж и избягаха с кола

  • тийнейджъри-
  • побой-
  • мъж

Петима души са задържани за нанасяне на побой на 24–годишен мъж. Това съобщиха от пресцентъра на МВР.

Сигналът за пребития 24–годишен мъж е получен в полицията тази сутрин около 00.40 часа. Той лежал в безпомощно състояние на пейка в близост до Стадиона в парк "Огоста" в града.

Вследствие на побоя на пострадалия е причинена лека телесна повреда, след преглед в болнично заведение, бил освободен за домашно лечение.

В хода на проведените оперативно-издирвателни действия по „горещи следи“, служители на сектор "Пътна полиция" заловили петима извършители (на възраст 17 и 18 години) в района на ул. "Веренишка".

Те се придвижвали с лек автомобил "Рено Лагуна" с монтанска регистрация, всичките са от Монтана.

Доведени са в сградата на РУ Монтана, където са им снети обяснения, след което са задържани с полицейска мярка за 24 часа.

По случая е образувано досъдебно производство.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ТРА ЛА ЛА

    17 0 Отговор
    Ето сега е момента на тези непълнолетни изключително смели бабаити (5 срещу един) нашата безпогрешна правораздавателна система да им отдъди едни 6 месеца обществено полезен труд и да изорат и почистят целият град . А дано ама надали.
  • 2 ТРА ЛА ЛА

    15 0 Отговор
    Само да вметна през 1988г. за разни детски щуротии от педагогическа стая ми натресоха 1 седмица обществено полезен и благодарение на отговорника ми се превърнах в булдозер 😀 що градинки изкопах и оплевих, ще го помня цял живот.
  • 3 хахах

    13 1 Отговор
    Имат късмет че не са попаднали на някой да ги смеля от бой че съм виждал сам човек как буквално смля четирима бабаити то беше красиво чак хаха
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Ббб

    8 0 Отговор
    Комплексирани маймуни
  • 6 Аз знам

    4 0 Отговор
    Най вероятно цигани
  • 7 Даскал

    1 0 Отговор
    Да цигани са