6 Юни, 2018 19:14 10 137 20

Марио след бягството на Пелов от затвора: Тоя ще дойде първо при мен

  • марио пенчев-
  • владимир пелов

Марио се страхуваше от Пелов и когато научил, че е избягал от затвора, споделил със свои познати: „Леле, тоя ще дойде първо при мене”. Това разказаха хора от съседния до отцепения блок в Ботевград, които са познати на жената, близка до Марио Панчев. Апартаментът й в блока бил празен. Предполага се, че Пелов го е търсил няколко пъти, но Панчев не искал да има нищо общо с него, а когато се съгласил на среща, отишъл въоръжен, пише в. Труд.

По-рано днес полицията в Ботевград евакуира единия от двата входа на 4-етажен жилищен блок на бул. “България” в града. Районът е опасан с полицейски ленти.

По първоначална информация, мястото е отцепено заради боеприпаси. Според съседи обаче в блока живее 40-годишната Весела, която е била омъжена за най-добрия приятел на убития снощи Владимир Пелов – Мико. Преди години той бил задържан за двойно убийство в ботевградско село и се обесил в затвора.

Когато е бил на свобода, Пелов помагал на вдовицата с две деца с пари. Когато избягал от затвора, вероятно е била първият човек, когото потърсил, за да му помага да се крие, гласи версията на запознати ботевградчани, според които Весела може и да не е имала нищо със застреляния Марио Панчев.

Панчев и Пелов били в лоши отношения още от края на 90-те години на миналия век, когато Марио издал на полицията Владимир за обир на чейнджбюро в Пловдив. Тогава Пелов поканил Панчев у дома си, като преди това постлал с найлони и го застрелял в корема.

Пистолетът на Пелов засякъл, а Панчев избягал. После от страх обяснил, че се е самонаранил.

Доходите на Панчев били само от престъпна дейност. Най-много „пачки” трупал есенно време от незаконна търговия с дърва за огрев. Не си мърдал пръста за нищо, по цял ден стоял по анцунг в магазин близо до къщата си.

Бил близък и с цигани сводници в града.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Омар

    75 13 Отговор
    Жалко за Пелов, изглеждаше пич, а това на снимката е вулгарно говедо

    Коментиран от #10

  • 2 Хасан

    21 30 Отговор
    Убивайте се ....на вас война не ви трябва....на ви един бърз автомобил и гледай сеир.На ти един патлак и гледай сеир....Ваща мама некадърна да ебааа!!!Ще изчезнете като комари след буря!!!Продължавайте по този начин!!!

    Коментиран от #3, #6, #9, #16

  • 3 Хасан ибн ал кюмюр

    31 3 Отговор

    До коментар #2 от "Хасан":

    Но моля ви гн, Циганин хайде да не се обиждаме
    но вие обикновено не коментирате така !! затова мисля че сте Пиян !!
  • 4 Василев

    5 5 Отговор
    Селяни, животът е кратък, мъката вечна!
    Агент Джо Роис. ЦРУ!
  • 5 ROBIN

    8 1 Отговор
    Бреей,диви селяни!
  • 6 фъкти

    16 2 Отговор

    До коментар #2 от "Хасан":

    Шибаняците от фъкти толерират мнения, като на този циганин Хасан затова пишете на воля !
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Стоян

    32 3 Отговор
    До циганина Асан като няма БЪЛГАРИ какво ще папаш и кой ще те лекува бе манго
  • 9 Бах-нацист

    13 6 Отговор

    До коментар #2 от "Хасан":

    Прав си Хасане,Но в България требе твърда ръка,без значение кой на кого е кум сват или друго.Дори да ме обвинят в „угодничество” нужен е опита на Ердоган. 200 000 хил. в затвора.....дори и да има невинни те пак имат връзка с виновните.Иначе,ще си останем държава на МАФИЯТА. Само г-н. РАДЕВ Го вижда,но какво да направи сред чорбаджий и изедници.

    Коментиран от #12

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 От Ботевград

    10 1 Отговор
    RIP Владо !!!
  • 12 СссереМ

    9 11 Отговор

    До коментар #9 от "Бах-нацист":

    ПЪРВО РАДЕВ И НИНОВА ТРЯБВА ДА ВЛЯЗАТ В ЗАТВОРА.

    Коментиран от #14

  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Бах-нацист

    10 1 Отговор

    До коментар #12 от "СссереМ":

    Защо г-н РАДЕВ. Питам и отговор не искам.Често интересите на БЪЛГАРИЯ се припокриват с Нинова.Ами за ДЕБЕЛИЯ НЕРЕЗ...какво ?. Ще цъфнем ?
  • 15 НАБЛЮДАТЕЛ

    17 2 Отговор
    И ЗА КОГО Е БИЛ ОПАСЕН ПЕЛОВ , НЕ И ЗА МИРНИТЕ , ОБИРАЛ Е ,АМА КОИ , И СЕГА ВЕЧЕ ПОНЕЖЕ НЯМА КАК ДА ГОВОРИ , ВЗЕХА ЧЕ СЕ РАЗПРИКАЗВАХА , И ЗАЩО ИЗПЕЧЕН УБИЕЦ КАТО ПЕЛОВ ЩЕ ПОСТЕЛИ НАЕЛОН И ЩЕ ГО ГРЪМНЕ В КОРЕМА И МНОГО ОПАСНИЯ ПЕЛОВ НЯМА ДА ГО ЗАВИЕ В НАЙЛОНА И ДА ЗАРОВИ НЯКЪДЕ ,А ЩЕ ГО ОСТАВИ ДА ИЗБЯГА , ДА КРАДЕ АМА ОТ КОЙ , ДА СТРАХУВАЛИ СЕ ОТ НЕГО АМА КОИ ,
  • 16 Голям прос

    4 0 Отговор

    До коментар #2 от "Хасан":

    Преди малко писах на един Васил, че на циганите като се събрали им трябва една туба вино и каса ножове. Останалите може да се интегрират. Виж в крими днес какво има за Кюстендил и недей писа глупости. Това са криминално проявени са които коментираме, а при вас е масовка
  • 17 vasik atanasova

    5 1 Отговор
    този на снимката е чист циганин
  • 18 Някой

    2 1 Отговор
    Няма държава затова има такива търтеи.
  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.