2 157 2

Николай Радулов: Владимир Пелов с брада и качулка трябва да изглежда двойно по-подозрителен

Двамата с Тихомир Стойчев, който е бивш шеф на ЦСБОП, обсъждаха в студиото на „Тази сутрин” убийството на избягалия от затвора Владимир Пелов в Ботевград и акцията на МВР по залавянето му

Николай Радулов: Владимир Пелов с брада и качулка трябва да изглежда двойно по-подозрителен
Снимка: бТВ

„По начина, по който виждаме Владимир Пелов с брадата и качулката, той трябва да изглежда двойно по-подозрителен на органите на реда, защото прилича на джихадист. Пък и една брада в градче, в което си се родил и живял не е средството, с което да станеш неузнаваем”, категоричен е бившият секретар на МВР Николай Радулов.

Двамата с Тихомир Стойчев, който е бивш шеф на ЦСБОП, обсъждаха в студиото на „Тази сутрин” убийството на избягалия от затвора Владимир Пелов в Ботевград и акцията на МВР по залавянето му.

„Когато едно лице се обяви за издирване обикновено се прави фоторобот, слагат се бради, мустаци, състаряват го, подмладяват го, за да създадат представа на хората”, допълва още Радулов.

„Това учудване на МВР и прокуратурата, че Пелов е с брада, говори или за некомпетентност, или за елементарен опит за оправдание”, категоричен е Радулов.

Според Стойчев МВР определено не се е справило с този случай, който е пореден.

„Това е синтезиран образ на България – днес вместо „България на три морета” имаме „България на трите мутрета”, обобщава Стойчев.

„Ако трябва да направим едно заключение по-общо, от началото на годината досега, имаме доста кървави събития. И като че ли МВР се стреми да измъкне някакви доказателства каква работа е свършило”, смята Стойчев.

България
Поставете оценка:
Оценка 0 от 0 гласа.

Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Бенц
  Отговор
  1 15:11  07.06.18
  Как пък всички БИВШИ се правят на интересни, да не би на тяхно време да е било по различното...
 • червен
  Отговор
  2 09:05  10.06.18
  Тия от МВР не са за накарване а за гонене

Напиши коментар:


Публикувай